ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Bana ihtiyaç duyarsanız odamdayım
Anlıyorum.Benim gelmem ve gitmem anyı ana denk geldi.sizleri gördüğüm ve tanıdığım için teşekkür ederim.
şimdi izninizle odama çekilmem lazım.Bana ihtiyaç duyarsanız odamdayım diyerek ortamdan uzaklaşmak üzere hareketlenir.
şimdi izninizle odama çekilmem lazım.Bana ihtiyaç duyarsanız odamdayım diyerek ortamdan uzaklaşmak üzere hareketlenir.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
Yeminer uzun bir sürenin ardından salona ilk kez girdi. salon opldukça kalabalıktı ve bir anda istemeden herkesin kafası yeminer tarafına yöneldi. Yeminerin varlığı soğukluk getirmişti salona..
"size sesleniyorum, burada yönetici kim şimdi?" dedi Yeminer tüm kalabalığa ve daha sonra TheoDorus'a doğru.
"tekrar çalışmaya başlayacağız hazırlanın" dedi ve sorduğu sorunun cevabını beklemeye başladı.
"size sesleniyorum, burada yönetici kim şimdi?" dedi Yeminer tüm kalabalığa ve daha sonra TheoDorus'a doğru.
"tekrar çalışmaya başlayacağız hazırlanın" dedi ve sorduğu sorunun cevabını beklemeye başladı.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
RP dışı: abi yeminer neden böyle dedin.Anlamadığım şu kendi karakterini neden poh pohlayıp salona sokuyorsunki bırak duygularımızı biz söyliyelim.Ayrıca akıllarda karışıklık olmasın ben henüz salondan çıkmadım son bir mesaj turnum var.
Dragonfly odasına çıkarken giriş kapısından gelen sesle arkasına döner.
Soru karşısında hiddetlenir,karşısındaki varlığın bu kadar yüksek bir yere neden bukadar pervasız girip,saygısızca davrandığını anlamak için geri döndü ve kapıdaki varlığa doru hızlı adımlarla ilerlerken.
Girdiğin yer bir tapınak biraz daha saygılı ol,buranın neresi olduğunu bilmemen senin için hem büyük bir cehalet hemde bir saygısızlık örneği.
Dragonfly odasına çıkarken giriş kapısından gelen sesle arkasına döner.
Soru karşısında hiddetlenir,karşısındaki varlığın bu kadar yüksek bir yere neden bukadar pervasız girip,saygısızca davrandığını anlamak için geri döndü ve kapıdaki varlığa doru hızlı adımlarla ilerlerken.
Girdiğin yer bir tapınak biraz daha saygılı ol,buranın neresi olduğunu bilmemen senin için hem büyük bir cehalet hemde bir saygısızlık örneği.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
theodorus hemen yeminerin o bos karanlık gözlerine bakarak"efendim ben hazırım bile."dedi ve yanındakilere bunun sadece normal bir görew oldugunu söylediyeminer wrote:Yeminer uzun bir sürenin ardından salona ilk kez girdi. salon opldukça kalabalıktı ve bir anda istemeden herkesin kafası yeminer tarafına yöneldi. Yeminerin varlığı soğukluk getirmişti salona..
Yeminer hiddetle kendisine yaklaşan rahibe baktı.. atnıdık bir surat fakat fazla küstah bir hareket..
"burası benim evim rahip, sen burada olmadan çok öncede öyle idi şimdi de öyle... sakın bir daha bana evimin salonunda nasıl davranacağımı anlatmaya kalkma rahip " dedi Yeminer..
Daha sonra TheoDorus'a baktı.
"Çalışmalarınız hakkında konuşacağız.. " dedi Yeminer..
"bizden başak oluşumlarda şu anda yapılanmaya başlıyor.. hızlanmamız gerekir" dedi Yeminer ve TheoDorus'a baktı...
rp dışı:Afedersin dragonfly abicim ama ben burada rp yapıyorum.. yukarıda yazdıklarım rp açısından olması mutlak şeylerdir... asfedersin ama salona bir lich girerse o salon bir anda soğur.. her insan ürperir hele bu salon lich in kendi salonuysa etki çok daha dehşet verici olabilir... normal rp açısından konuşursak orada birilerinin tabanları yağlayıp kaçması bile mümkündü fakat tabiki bunu yapmayacağız ama seni rp me saygı duymaya davet ediyorum.. Bir lich salona girdiğinde höde kardeşim bakın bana konuşacağım demez. insanlar ona bakar... Aksini düşünüyorsan bunu tartışşabiliriz ama bildiğim kadarı ile tecrübeli birisin ve bunun böyle olması gerektiğini biliyosundur. bir yanlış anlaşılma olduğunu umuyorum.
"burası benim evim rahip, sen burada olmadan çok öncede öyle idi şimdi de öyle... sakın bir daha bana evimin salonunda nasıl davranacağımı anlatmaya kalkma rahip " dedi Yeminer..
Daha sonra TheoDorus'a baktı.
"Çalışmalarınız hakkında konuşacağız.. " dedi Yeminer..
"bizden başak oluşumlarda şu anda yapılanmaya başlıyor.. hızlanmamız gerekir" dedi Yeminer ve TheoDorus'a baktı...
rp dışı:Afedersin dragonfly abicim ama ben burada rp yapıyorum.. yukarıda yazdıklarım rp açısından olması mutlak şeylerdir... asfedersin ama salona bir lich girerse o salon bir anda soğur.. her insan ürperir hele bu salon lich in kendi salonuysa etki çok daha dehşet verici olabilir... normal rp açısından konuşursak orada birilerinin tabanları yağlayıp kaçması bile mümkündü fakat tabiki bunu yapmayacağız ama seni rp me saygı duymaya davet ediyorum.. Bir lich salona girdiğinde höde kardeşim bakın bana konuşacağım demez. insanlar ona bakar... Aksini düşünüyorsan bunu tartışşabiliriz ama bildiğim kadarı ile tecrübeli birisin ve bunun böyle olması gerektiğini biliyosundur. bir yanlış anlaşılma olduğunu umuyorum.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
RP Dş: Abi rp ni yap ona birşeyim yok helalinden hakkındır.Ã?otaaa diye içeri girmen benim karakterimi hiddetlendirdi en nihayetinde kutsal bir yer.Ayrıca karakterin yani druidin doğal olmayan varlıklara karşı antipatisi var bunuda ekleyince benim rp'm de böyle oldu.
Karşısındaki yüzü O da tanımıştı.Durakladı sen ,sen Yeminer evinde nedendir bu kadar fevri bir soru ile harkesi tedirgin edersin.Bilmezmisin burası kutsal bir yerdir.Eski olmana rağmen senden daha ılımlı bir giriş beklerdim.Burayı hiç bilmeyen biriymiş gibi sözlerin anlam taşıyordu.Neyse madem burası senin salonun istediğin gibi davran diyerek yürüyüşünü kesti ve odasına doğru dönüp uzaklaştı.
Karşısındaki yüzü O da tanımıştı.Durakladı sen ,sen Yeminer evinde nedendir bu kadar fevri bir soru ile harkesi tedirgin edersin.Bilmezmisin burası kutsal bir yerdir.Eski olmana rağmen senden daha ılımlı bir giriş beklerdim.Burayı hiç bilmeyen biriymiş gibi sözlerin anlam taşıyordu.Neyse madem burası senin salonun istediğin gibi davran diyerek yürüyüşünü kesti ve odasına doğru dönüp uzaklaştı.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
başrahip, kadim lichin tapınağa geri döndüğünü hissettiğinde, ona bir selam vermek için bulunduğu yere yollandı. Vardığında, dragonfly ile yeminer arasındaki gerginniği gördü. Tapınakta bunnara yer yoktu. Hele lord oren burda diilken...
"Hoşgeldin yeminer. Uzun zaman oldu. Ã?ıraklarını yanına alıp laboratuvarında çalışmaya başlasanız iyi olur sanırım. Çok uzun zamandır efendilerinin yolunu gözlüyorlardı.
Dragonfly, biz de şükür ayinimizi yapalım, lord oren bizi işitmekten memnun olacaktır."
burock, hafifçe dragonfly'ın omzunu sıvazladı ve sunak odasına yollandı...
"Hoşgeldin yeminer. Uzun zaman oldu. Ã?ıraklarını yanına alıp laboratuvarında çalışmaya başlasanız iyi olur sanırım. Çok uzun zamandır efendilerinin yolunu gözlüyorlardı.
Dragonfly, biz de şükür ayinimizi yapalım, lord oren bizi işitmekten memnun olacaktır."
burock, hafifçe dragonfly'ın omzunu sıvazladı ve sunak odasına yollandı...
War, war never changes...
-
LordAriakas
- Kullanıcı