The Dark Tower

Kitaplar hakkındaki her türlü eleştirileriniz için…
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

The Dark Tower

Post by haplo25 »

Bu seriyi okuyan var mı pek frp ye girmio ama büyü müyü var içinde
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

King'den mi bahsediyorsun?
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Kara Kule

Post by haplo25 »

ewt yazarı Stephen King seri yedi kitaptan oluşuo türkiyede ilk beşi çıktı. Sırayla Kara Kule 3'ün Ã?ekilişi Ã?orak Topraklar Büycü ve Cam Küre Calla'nın Kurtları ben Calla nın Kurtlarını okuyom gayet iyi gidio
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

evet hakikaten çok güzel bir seri! ben maalesef çorak topraklarda kaldım ama şu aralara diğer kitapları alamyı düşünüyorum...karakterleri çok etkileyici ve olay örgüleri müthiş. kara kule serisinin king'in pek çok kitabına uzantısı olduğunu söylemekte de yarar var tabii :)

geçen sene üç'ün çekiliş'ini okudğumda Eddie Dean'den nam-ı diyer Hükümlü'den o kadar etkilendim ki bu adı kullanmaya karar verdim :D tabii bendeki çeviri farklıydı şimdi herhalde mahkum diye çevirmişler...
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Eddie Dean başta olmak üzere Rahip Callahan da şekil adamlardandır. :D Seriye söylenecek birşey yok zaten: King.

Hülen altıncı kitap aynı anda yayına sunulacak diyorlardı hala görünürde kule mule yok. :cry:
Speed through the night
You are my
Lethe
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

size katılıyorum beyler bu seri adamın hayatını değiştiriyor.manyak bir deha adam ya :D kralını tanımam :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

ben şüle bir haber duymuştum: king bu seriden sora yazmayı bırakacakmış!!! :? 8O :x kesin spoilerdır ama ya gerçekse? :cry:
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

Hükümlü wrote:ben şüle bir haber duymuştum: king bu seriden sora yazmayı bırakacakmış!!! :? 8O :x kesin spoilerdır ama ya gerçekse? :cry:
Ya King'in para için yazdığını iddia eden birini görmedim şu ana kadar. Adamın zaten tonla parası var, yazarlığı da keyif aldığı için yapığı düşünülürse bırakacağını pek sanmam.

Ama yine de kişisel fikirlerimi bir yana koyarsam, bu rivayetin bir yalan olduğunu kanıtlayabilirim. King zaten bu seriyi yazdıktan sonra birçok kitap daha yazdı. Yani birkaç sene önce bırakmış olması gerekirdi o zaman.

Adam seriyi zaten çoktan yazdı anlayacağın. Sadece satış için raflara konulmayı bekliyor yani. Yoksa King şu anda oturup Kara Kule'yi yazmıyor.
Speed through the night
You are my
Lethe
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bende çorak toprakları okuyom şimdie kadar acaip güzel gidio,
birinci kitapla ikinci kitap arasında bi boşluk var, onu anlayamadım, bi yardım etsenize
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

drizzt_chosen wrote:bende çorak toprakları okuyom şimdie kadar acaip güzel gidio,
birinci kitapla ikinci kitap arasında bi boşluk var, onu anlayamadım, bi yardım etsenize
Boşluk nerde var valla anlayamadım söyle de ben de hatırlayayım
Speed through the night
You are my
Lethe
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

çocuk birinci kitapta ölmüo mudu yaw?? nerden geri geldi nasıl geldi sorularına cevap yok, ayrıca öbür elemanların da nasıl katıldıını belirtmemiş

(**spoiler**)
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

abicim birinci kitabın sonunda....BUNDAN SORASINI OKUMAYIN KİTABI OKUMAYANLAR UYARIYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(**spoiler**)
bu büyücü ile konuşuyor fal mal ardından 10 yıl geçiyor ve o kıylara geliyor...yani 10 yıl mı artık ne kadarsa en azından büyücü kül oluyor....sora işe o kumsala gidiyor yani öle abaracak bi,şey yok....

ama ikinci kitap çok hızlı başlıyor....
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

king bu serisinden sonra bırakıcak sanırım diye biliyorum çünkü seriyi bitirmiş değil biliyorum bi röportajında dediydi "artık bu hikayeyi ben yönlendirmiyorum,nasıl biticek neler olucak bilmiyorum."

tabiki ben yalancısıyım internet sitelerinin :D ne olursa olsun adam kimsenin cesaret edemeyeceği bir olguyu anlatıyor .tıpkı lobsang rampha gibi bilmem biliyormusunuz onu kitapları ikinci beden -üçüncü göz ve yasaklanan kitabı hermit adam allahın evine gittim diyo ya astral seyahat ile
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Shadowmaster
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Shadowmaster »

drizzt_chosen wrote:çocuk birinci kitapta ölmüo mudu yaw?? nerden geri geldi nasıl geldi sorularına cevap yok, ayrıca öbür elemanların da nasıl katıldıını belirtmemiş

(**spoiler**)
Hayır ama neden boşluk olduğunu şimdi anlıyorum. Birinci kitaptan sonra galiba Hayaletler Beldesi'ni aldın. Ama Ã?orak Topraklar, Ã?orak Topraklar ve Hayaletler Beldesi adı altında iki bölümde yayınlanmıştı. Ayrıca ikinci kitap olan Üç'ün Ã?ekilişi de bir iki ay önce yeniden çıktı.

II. Kitap: Üç'ün çekilişi
III. Kitap: Ã?orak Topraklar
IV. Kitap: Büyücü ve Cam Küre
V. Kitap: Calla'nın Kurtları

Bir ara ben de hangisinden başlayacağım diye şaşırmıştım :D

Ama King, Kara Kule serisini bitirdiğinde Büyücü ve Cam Küre'nin son sözünde yazıyor zaten. Hatta bir an önce bitirmesinin nedeni, adam ölürse falan hayranları merakta kalmasın diyeymiş.

Ben bizzat King'in yalancısıyım. :D
Speed through the night
You are my
Lethe
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

The Dark Tower

Post by haplo25 »

Harbi altıncı kitap aynı anda yayınlanacaktı valla ben bu seriye 14 gün önce başladım ve bu on dört gün 5 kitabıda bitirdim. (düşünün yaklaşık 2500 sayfa) Song of Susannah Temmuz da çıkacak onu biliom
Post Reply