Umarım diyarımızı beğenirsiniz. Burada arkadaşlığı, sevgiyi ve frp için azimle çalışanları göreceksiniz. Eğer bu sıcak ortamı paylaşmak istiyorsanız bu başlık ilk adımdır...
Bu başlığa yeni mesaj atarak, biz sizleri tanımış oluruz ve siz de size gelecek cevapları okuyarak diyarımızın bu sıcak ortamını yaşayıp, hem yeni frp dostlarımızla hem de sakinimiz olan frp dostları ile paylaşmış olacaksınız.
İlk adım her zaman zordur ve sizlerde buraya mesaj atarak ilk adımınızı atmış olacaksınız...
içinizde arcanum bilen warsa bi adım öne çıksın ben buranın eskilerindenim warmı lan bana yan bakan:) beni aranızda okçu muharrem ya da bileyci muktedir olarak bilenlerde wardır:)hadee iyi geceler kucaklıyorum hepinizi.(hemde kucak kucak:) ) kutu kutu pense ayvayı yerse arkadaşım kerpeten arkasını dönse:)
harikasın bea dragonfly abim ne diim bu arada ii sölemişsin ama benim sölediim de doru deil mi yane 3 ayda 2 mesaj zor bir iş bunu başarmaz bu arada 2 mesajı da bu gün atmış farkettin mi
zolhf wrote:içinizde arcanum bilen warsa bi adım öne çıksın ben buranın eskilerindenim warmı lan bana yan bakan:) beni aranızda okçu muharrem ya da bileyci muktedir olarak bilenlerde wardır:)hadee iyi geceler kucaklıyorum hepinizi.(hemde kucak kucak:) ) kutu kutu pense ayvayı yerse arkadaşım kerpeten arkasını dönse:)
Aslında sohbet biraz farklı yöne kaymış ama olsun, ben Arcanum biliyorum
eğer yardımcı olabileceksem ne mutlu bana.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ