ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
Ölümün düyada git gide azalmasına bir son verilmeliydi, kana susamıştı, gözünü kan bürümüştü , tapınağa girdiğinde baş rahibe karargahta her geçen zamanın bir kayıp olduğunu anlattı, düşmanlarımız uyumuyor ve ölümsüz geçen günlerden sonra ölüme açlığını anlattı, eli ayağı titriyordu. Sabırının sonu gelmişti bu sakinlik ve rahatlık onu sinirlendiriyordu.
Yeminer labaratuvara gelenlere bir göz attı ve tekrar masanın başına döndü.. Herkes labaratuvara geldiğinde Yeminer'in görünmez hizmetçisi oda nın kapısını kapadı ve Yeminer konuşmaya başladı....
"Bildiğiniz gibi yeni bir yapılanma içine giriyoruz... Diyarlara kaosu getirmek ve bu kaos sayesinde güç kazanmak için yeni çalışmalarımız var....
bunun için sizden isteklerim olacak.. İlk olarak tapınaklar meselesi var... izlenmeleri gerek.. neler yaptılarını bilmeliyiz.. Ayrıca diyarlar açısından.. hiç değilse bizim planımızdaki diyarlar açısından kilit bir nokta olan 10 kasabada karışıklıklar çıkmasını istiyorum... ama bukarışıklıkların sebebinin biz olduğumuz bilinmemeli... Bu görevlerden öncelikle 10 kasaba meselesinde sizden yaratıcı fikirler bakliyorum.. sanırım en iyi yaptığınız işlerden birisidir kaos yaratmak... bu kaosun sebebi her şey olabilir.. ölmler hırsızlık ya da aklınıza ne gelirse... ama sessiz ce yapılacak..." dedi Yeminer ve salondakilerin gözüne baktı....
"lordum oren burada olmasa da burada kaosu hissediliyor" diye düşündü Yeminer ve masanın başından biraz geri çekildi... ve salondakilerin yüzlerine tek tek bakmayı sürdürdü.. onları inceliyordu... bedenlerinde akan ihtirasın en ufak bir parçası için.. en ufak bir kaos arzusu için pusuya yatmıştı yaşlı lich ve bunu hatta fazlasını bulacağından emindi . ...
"Bildiğiniz gibi yeni bir yapılanma içine giriyoruz... Diyarlara kaosu getirmek ve bu kaos sayesinde güç kazanmak için yeni çalışmalarımız var....
bunun için sizden isteklerim olacak.. İlk olarak tapınaklar meselesi var... izlenmeleri gerek.. neler yaptılarını bilmeliyiz.. Ayrıca diyarlar açısından.. hiç değilse bizim planımızdaki diyarlar açısından kilit bir nokta olan 10 kasabada karışıklıklar çıkmasını istiyorum... ama bukarışıklıkların sebebinin biz olduğumuz bilinmemeli... Bu görevlerden öncelikle 10 kasaba meselesinde sizden yaratıcı fikirler bakliyorum.. sanırım en iyi yaptığınız işlerden birisidir kaos yaratmak... bu kaosun sebebi her şey olabilir.. ölmler hırsızlık ya da aklınıza ne gelirse... ama sessiz ce yapılacak..." dedi Yeminer ve salondakilerin gözüne baktı....
"lordum oren burada olmasa da burada kaosu hissediliyor" diye düşündü Yeminer ve masanın başından biraz geri çekildi... ve salondakilerin yüzlerine tek tek bakmayı sürdürdü.. onları inceliyordu... bedenlerinde akan ihtirasın en ufak bir parçası için.. en ufak bir kaos arzusu için pusuya yatmıştı yaşlı lich ve bunu hatta fazlasını bulacağından emindi . ...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
en az senseinin ölümü istemesi kadar istiyordu başrahip savaşmayı. Gerçek bir savaş yapmayalı çok, çok uzun zaman olmuştu; ancak burock bir ahmak değildi. Lord oren'in yokluğunda tapınak, eskisi kadar güçlü değildi. Bunu itiraf etmek zorundaydı; ama savaş, kan ve zafer lordunun dönüşüyle elde edilecekti.
"Yakında sensei, çok yakında..." diyebildi ancak.
"Yakında sensei, çok yakında..." diyebildi ancak.
War, war never changes...
theodorus yeminerin vericegi görewi sewmisti kimsenin duyammıyacagı bir sekilde fısıldarayak"demek kaos zamanı guzeeel. o zaman görewimiz herseyi yapıcagız"dedi. ve yeminerin yeniden ooo sonsuzluga bakan deniz mavisi gözlerine bakarak " peki efendim görewiniz icin elimden gelen herseyi yapacagım"dedi.
.
-
LordAriakas
- Kullanıcı

benim küçük çocukları kaçırıp fidye isteme yolunda fikirlerim var, ama tabi fidye hep artacak sonunda da fidyeyi verenlerle birlikte gizli bir yerde buluşup hepsini öldürüp kafa taslarını kesicem, bunları soyup koleksiyon yapmayı planlıyorum , dişlerini de bonumda kolye yapıcam. Ã?ocuklarınsa dillerini kesip, gözlerini oyup serbest bırakıcam, düşünürken bile her tarafım titriyor zaman yaklaşıyor bunu hissediyorum, her yürlü işkenceyi yapıcam onlara.
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

Senseinin açlıgını oda çürümüş bedeninde hissediyordu..uzun zamandır öldürmemişti ve bu ona tamamen ters ti...fakat tanrısı oren'in yoklugunda tapınagın zayıfladıgının farkındaydı ve bu konuda basrahiple aynı düsüncedeydi...sabır dedi kendi kendine sabır...basrahip e basiyla selam verdi basrahip in onun aklından geçenleri ve düşlerini okudugunu biliyordu...gözlerini kapatıp diyara salacagı korku ve ölüm dolu günleri düşlemeye başladı....
Caradoc The DeathKnight
"hepinizin gözlerinde arzuyu görüyorum " dedi Yeminer'in daha da tizleşmiş sesi...
" Ã?yleyse anlaşmalarımızı yapalım ve dünyaya kaosun gücünü tekrar yayalım" dedi Yeminer.. başrahip Burock'u gördüğüne sevinmişti....
"Aslına bakarsanız çok da güçsüz değiliz Burock" dedi Yeminer.. şu anda tanrılardan hiçbirinin varlığını gerçekten hissettiğimi söyleyemem ve bizim gücümüz de oldukça yerinde.. hele sağlamaya çalıştığımız kaos diyarların özünde olduğundan çok daha güçlü sayılırız.."
Yeminer tekrar odadakilere döndü... Sizden her türlü karışıklık istiyorum... Bol ölümlü ve gerçekten büyük bir karışıklık... Nasıl yapacağınızı tabiki siz<e anlatamam. Bu odadaki herkesin bir tarzı var ... işinizi.. kalbinizden geleni yapın..
ve Drizzt e döndü... "kalp" dedi Yeminer bir kez daha vurgulayarak... ve gözlerindeki ışık aslında kastetiğinin ne olduğunu açıkça belli ediyordu.
" Ã?yleyse anlaşmalarımızı yapalım ve dünyaya kaosun gücünü tekrar yayalım" dedi Yeminer.. başrahip Burock'u gördüğüne sevinmişti....
"Aslına bakarsanız çok da güçsüz değiliz Burock" dedi Yeminer.. şu anda tanrılardan hiçbirinin varlığını gerçekten hissettiğimi söyleyemem ve bizim gücümüz de oldukça yerinde.. hele sağlamaya çalıştığımız kaos diyarların özünde olduğundan çok daha güçlü sayılırız.."
Yeminer tekrar odadakilere döndü... Sizden her türlü karışıklık istiyorum... Bol ölümlü ve gerçekten büyük bir karışıklık... Nasıl yapacağınızı tabiki siz<e anlatamam. Bu odadaki herkesin bir tarzı var ... işinizi.. kalbinizden geleni yapın..
ve Drizzt e döndü... "kalp" dedi Yeminer bir kez daha vurgulayarak... ve gözlerindeki ışık aslında kastetiğinin ne olduğunu açıkça belli ediyordu.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
LordAriakas
- Kullanıcı

"Lord oren'den bi savaş veya saldırı emri gelmedi, yeminer. Eğer kendi iradenle bunu yapmayı planlıyorsan sana lafım yok. Ancak, bu hareket, lord oren tarafından kutsanmadı, dolayısıyla başarısızlığa mahkum. Bu nedenle, lord oren'in müritlerine böyle emirler verme. Ã?ünkü bu emirlere uyanlar, şüphesiz ki lord oren'in yolundan ayrılmışlardır..."
War, war never changes...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

size olan saygımı bilirsiniz yeminer...sizin buyruklarınız benim icin önemini ve degerinide bilirsiniz...
fakat su an icimde lord oren'in kutsamasını hissetmiyorum ve basrahip'in dedigi gibi gelecek olan basarısızlıga lord oren'in tahammülü olacagını hic sanmıyorum...lord oren'den önce benim kendi icimde buna tahammülüm olamaz..size ögüt vermek gibi hata yapmak niyetinde degilim lutfen yanlıs anlamayın fakat biraz daha sabır diyorum...
başka bi zaman olsa lordumun kutsamasi ile sizin getireceginiz kaosta başrolu oynayacagımı zaten engin bilginizle görüyorsunuzdur....derken yeminerin sonsuzluga bakan ifadesiz gözlerine bakar....yeminerin zaten kafasından gecenleri okudugunu biliyordu....
fakat su an icimde lord oren'in kutsamasını hissetmiyorum ve basrahip'in dedigi gibi gelecek olan basarısızlıga lord oren'in tahammülü olacagını hic sanmıyorum...lord oren'den önce benim kendi icimde buna tahammülüm olamaz..size ögüt vermek gibi hata yapmak niyetinde degilim lutfen yanlıs anlamayın fakat biraz daha sabır diyorum...
başka bi zaman olsa lordumun kutsamasi ile sizin getireceginiz kaosta başrolu oynayacagımı zaten engin bilginizle görüyorsunuzdur....derken yeminerin sonsuzluga bakan ifadesiz gözlerine bakar....yeminerin zaten kafasından gecenleri okudugunu biliyordu....
Caradoc The DeathKnight