bir insan kendini en fazla ne zaman ynlız hisseder nedendir ki bu his..... ihanet yada bekleyiş yada çağresizlik aslında yanlızlığı doğurabilirmi...... lütfen insan en çok ölünce yanlzı olur demeyin burdaki kimsesin öldükten sonra olanları bildiğini sanmıyorum..... şunu söleyin en çok ne zman yanlız hissettiniz kendinizi.......[/i]
Doğanın senden önce biriktirmiş olduğu ve senden sonra biriktirecek olduğu duyguları ilk içine nefes misali çektiğinde yalnızdın belki o nefesi çekmeseydin yalnız olmayacaktın...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
Yalnız olduğunu anlamanın en iyi yolu gece yıldızların altında rüzgar nefesini giysinden içeri üflerken, kulağına çalınan sesli sessizlikte, göremeyen gözlerinin uzaktan gelen ışığa muhtaç olduğu ve karanlığın tüylerini diken diken olduğunu hissettirdiği anı beklemektir.
Ya da sisli bir havada yalnızca rüzgarın ıslıklar çalarak giysilerini senden çalmaya çalıştığı ışıksız bir gecede...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Sensei wrote:yalnız hissetmek istediğim zaman yalnız olurum.
bunun kadar saçma bir lafı ilk kez duyuyorum..
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
galadlirim sen heralde biraz kapasiteyi arttırsan anlardın hadi yinede senin için yazıyorum: ben ne zaman yalnız kalmak istersen yanımda kim olursa olsun yo onun gitmesini söylerim ya da ben giderim yalnız kalmak için anladın mı ?
kendime bile itiraf edemediim bir şeyi birine sölemek isteyipte kimseyi o kadar yakın göremedimde yalnız hissederim kendimi, biraz saçma oldu ama anladınız umarım kastettiim şeyi
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...