Bir gün sonra öleceğinizi bilseydiniz ne yapardın
-
YesTERFoX
- Kullanıcı

Belki dağlara çıkar ordan herkese meydan okur we imkansızı yapmak için yaşamaya dewam ederdim,İmakansız dediğim şey ise ölmemek hiç olmazsa hayallerimle kendi kendimi yaşatır we ölmeden önce hayatımın ileriki 100 yıl içindeki değişimi düşünürdüm.Hayatımın dewamını hayallerimle getirirdim.İmzamdaki gibi..... 
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
önce yırtınırcasına ağlar sonra sakinleşir ondan sonrada gözümde yaşlarla çılgın gibi gülerdim.okuyamadığım kitaplarımı okumaya çalışırdım birde 
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
TheoDorus
- Kullanıcı

-
TheoDorus
- Kullanıcı

(konuyu saptırdık ama nese
) bence şöyle sensei. herkesin icinde bir gıdımda olsa kötülük wardır die düsünüorum. ve biz< bu hayatımız boyunca yapmadıgımız icin hee nie yapmıyıoruz cunku yaparsak ya ceza yicez yada hapse atılcaz. iste bu byuzden ölmeden önce heppp iyilik yaptık simdide kötülük yapalım ki rahat ölelim
(pek iiii anlatamadım ama nese
)
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
-
feryat
- Kullanıcı

-
Fallen
- Seçilmiş Savaşçı
Bence bunun tek sebebi kötü şeyler yapmamak için sürekli baskı görmemiz öleceğimizi anlayıncada battı balık yan gider diyoruz...Sensei wrote:yeni bir soru?
acaba neden genellikle bu tip sorularda kötü veya kötülük oluşturabilecek şeyler yapılır?
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
YesTERFoX
- Kullanıcı

Thlyrotel abi walla sana katılıom battı balık yan giderThlyrotel wrote:Bence bunun tek sebebi kötü şeyler yapmamak için sürekli baskı görmemiz öleceğimizi anlayıncada battı balık yan gider diyoruz...Sensei wrote:yeni bir soru?
acaba neden genellikle bu tip sorularda kötü veya kötülük oluşturabilecek şeyler yapılır?
Gerçekler,hayallere karşı koyamazlar.....
-
QuelSaruk
- Kullanıcı

he valla battı balık yan gider .
ben bide şey yapmak istemişimdir.bi mağzadan dev bir müzik sistemi çalıp yada hemen kredi kartlarıylaa alıp uludağın zirvesinde keşiş kulubesine tesisatı kurup tanrılarla birlikte oturup metal dinlerdim yada okadar tepeye değilde evimde bangır bangır metal konseri verirdim apartmandakilere
ben bide şey yapmak istemişimdir.bi mağzadan dev bir müzik sistemi çalıp yada hemen kredi kartlarıylaa alıp uludağın zirvesinde keşiş kulubesine tesisatı kurup tanrılarla birlikte oturup metal dinlerdim yada okadar tepeye değilde evimde bangır bangır metal konseri verirdim apartmandakilere
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
-
Gorath
- Kullanıcı

-
yeminer
- Kullanıcı

-
Gorath
- Kullanıcı