Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
abi o half-orc ata mı binecek bide...
At ona binse daha hızlı gideriz...
Zaten kafası bozuldumu çeker keneara 'barbarın yeri et mangal kendin pişir barbar yesin' yapar
feryat wrote:Hiç ağzında samaun 216 yla, elinde koca baltası, 'Bacım ne ediyon burda' diyen bir barbar biliyomusunuz?
Abi Frp oynamaya yeni başlatmış bir adamın eline lvl 18 barbar veririseniz böle olur.
2 sene önce gülmekten katıldığımız bir oyunda bahtsız, şanssız, aşık ve abaza bir müslümcünün barbarı bu yalnız.
------------------------
Höde ben barbarım!
Gelin olmuş gidiyorsun....
Puhahahahaha koptum ya. Siz oyun oynarken müslümde dinlemiştir bu adam...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Olm anlamıyonuz adama baktığımda doğuştan bir kazağa sahip corcuk üstü beyaz çorap bi barbar görüyodum zaten. ADAM SADECE elde tespih zar atıyoo bide arasıra
-bacım ne ediyon sen burda gibilerinden rp yapıyoodu.
hayatımın en komik oyunuydu adam giderken bu oyun eğlenceliymiş diyip numaramı aldı
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
güzel ama zaten her eski türk filminde bir barabara rastlanır tabii bunlar dnd barbarlarından farklıdır, acaba cüneyt arkın ne ? ehehe bu arada lvl18 barbar harbi eleman abartmış yeni başlayana verlirmi ben olsam herkesi doğrardım.
yok bence cüneyt abi ranger olurdu!aslanların çocuğu falan annesi savaşta ölmüş onu aslanlar yetiştirmiş aslan sütü emerek büyümüş aslan gibi geyik avlamış falan acaba cüneyt hangi tanrıya hizmet ederdi?