O zaman tamamdir hafta ici sonu farketmez her zaman gelirsiniz, kalirsiniz. Elimde kitap olarak monsters manual, dms guide, players handbook var. digerleri pdf olarak bilgisayarimda mevcut. isterseniz wild wolfda oynatirim. Ama d&d tercihimdir. deneyim falan gerekmez. bir iki oyundan sonra alisirsiniz. ama tek problem var su anda yurt disindayim. haftaya gelecem. gelince gorusuruz. bu arada su an internetede kisitli olarak buradaki bi arkadasimdan girebiliyorum. o yuzden her saniye msglariniza cevap veremiyebilirim. son olarakda nerede oturdugunuzu yazarsaniz sevinirim.
Sonunda geldim. bu cumartesı sizin için uygunsa buluşalım karşıyakadaki frp kafeye gidelim ilk oyunumuzu oynarız tanışırız, kaynaşırız. tekrar soyluyorum. öğrenmek isteyen insanlarda gelebilir öğretip grubumuza katarız. yaşta kesinlikle problem değil. bizim için önemli olan potansiyel.
Eh beyler herşey hazırsa bu Cumartesi gidiyoruz zaman bildirin yeter ve lütfen herkes onayladığına ve geleceğine dair bir mesaj yollasın buraya gelemeyecek olanlarda gelemeyeceklerine dair bir mesaj yollasınlar.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Bu cumartesi saat 1 de frp world (izmir) tayfası olarak buluşuyoruz
şu an kesin gelenler:
ben
Hazaxaos
tremour
green eye of devil
calis
Thlyrotel
rıfat
varol
umarım ekmezler. izmir tayfası olarak bişeyler yapalım artık
abi beni de ekleyin listeye, bende gelcem, ama bornovadan geldiim için karşıyaka iskele daha uygun banada, 13de cumartesi günü ksk iskelede tamam mı???*
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...