BURSA BAşARDI YA SİZLER????

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

BURSA BAşARDI YA SİZLER????

Post by findor »

SEVGİLİ FRP WORLD TAYFASI BİZ BURSA TAYFASI OLARAK KISA BİR ZAMANDA ÇOK GÖZEL VE VERİMLİ İLK BULUşMAMIZI GERÃ?EKLEşTİRDİK DİğER İLLER NE DURUMDALAR??
BİZİM TAYFADAN OLDUKÃ?A GÖZEL FİKİRLER Ã?IKTI MESELA ULUDAğ Ã?NİVERSİTESİNDEKİ ETKİNLİKLERE KATILMA KARARI ALINDI DİYEBİLİRİZ....
TABİ BUNUN DIşINDA DÃ?şÃƒ?NDÃ?ğÃ?MÖZ BAşKA ETKİNLİKLERDE OLDU TABİ 2. BULUşMAMIZIDA GERÃ?EKLEşTİRMEYİ DÃ?şÃƒ?NÃ?YORUZ BU ARALAR DİğER İLLER HADE BAKALIM SİZLER NELER YAPACAKSINIZ ÖZELLİKLE BAZI İLLERİN TAYFASI ÇOK UYUşUK DİYE GÖZLEMLEDİM BİZ BİLE BULUşTUK YANİ ARKADAşLAR YAZIK YAZIK :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

yazık valla .uyuyormu bu millet :D nerdesiniz frp world tayfası
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bırak abijim uyuyor bu millet
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

he valla .uyuyor bu millet :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bu başlıkta kastedilen izmir tayfaları galiba, bende İzmir toplandı ya siz kaç kişi toplandınız die bi başlık açcaktım ama buraya yazmayı yeğledim, uyuşuklarda toplandı hemide 8 kişi:)
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

ahahaha bizimi kastediyosunuz acaba bizde toplandık kanıtıda çok yakında sitede yayınlanacak pekiya sizin kanıtınız varmı? tanıştık camping e başladık ve devamıda yakında onunda kanıtı çok yakında gelir.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

gün günü kovalar güneş yeniden doğar izmir'in süvarileri gün geçtikçe büyüyecek artık gün yaklaşıyor özgürlüğe ve frpcilere selam olsun!!!(ammada rp yaptım yav)
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Bursa bursa duy sesimizi bu gelen izmirin ayak sesleri !!!!!!! :lol: 8 kişilik dev grubumuzla frp camiyasını inlettik. Kapak.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

hey bu meydan okuma değildir kardeşlerim bu bir harekettir kıvılcımdır. bizde 10 kişiyi toplıya bildik ve bu cuma oyuna başlıyoruz. ne mutlu ki toparlana bilen kitlelere .bizim kanıtımızı ileride nette görüceksiniz arkadaşlar.

herşey frp için varsın yayılsın memleketimin her bir köşesine.

hadi arkadaşlar daha fazla şehirden cevap bekliyoruz.
hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii türkiye çapında bir grup kurabilmenin hayallerini kurun :P
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

yazık yazık ya daha cuma başliyacaklarmış biz başladık da bitirdik ilk camping i ehehehe bugün yenisin oynicaz yazık valla daha başlıyacaklar ahahahaha
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Arkadaşlar buluşma olaylarında diğer şehirlere sataşmayın.
şu ana kadar buluşma rekoru 22 kişi ile hala istanbulda.

İnanmayanlar galeriye bakabilir.
Daha inammak isteyenlere Pizza Hut faturasını gösterebilirim
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

:evil: :evil: :evil: Ben burayı İLLER ARASI Ã?ATIşMA MEYDANI OLARAK açmadım Sinirlendim okuyunca burası muharebe alanı değil buluşanlar sadece tecrübelerini ve görüşlerini açıklayacaklar kimse kimseye taş atmasın kanıta felanda ihtiyacımız yok çünkü BURAYA GELEN İNSANBLAR (YANİ SİTEYE) BELLİ BAşLI şEYLERİ AşMIş İNSANLAR O YÖZDEN NE FATURAYA İHTİYACIMIZ VAR YADA BİR RESİME HİÃ? GEEREK YOK BENCE
HERKES İşİNİ YAPSIN SADECE GERİSİ KOLAY :D HADE BAKAYIM TECRÃ?BELERİNİZİ PAYLAşIN BİZİMLE İSTANBUL TAYFASINADA SESLENİYORUM BURSADA FRP POTANSİYELİ ÇOK AşIRI DERECEDE FAZLA TEK PORBLEM BUNLARIN HEPSİ SİTEYE GELMİYOR EğER SİTE DIşINDAKİLERİ SAYARAK Bİ TOPLANTI YAPSDAK GARANTİ EZİLİRSİNİZ ONA GÃ?RE BENDEN BİR Ã?NERİ [/i][/b]

Akan Sular Duracak Bursa tayfası daha güçlü Daha kalabalık bir araya gelecek FRP gerçek bir tayfa görecek Kim Kİmi ezicek hiç belli olmayacak Bursadan çok iyi bir dost çokta iyibir düşman alabilirsiniz kendinize AMA önerimiz SAkın bizi Düşman Seçmeyin Yenilirsiniz ve sonunda üzülürsünüz Hayde BURSA TAYFASI HEP BERABER FRP İÃ?İN....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet arkadaşlar burası bir savaş alanı değil kendinize gelin .

bizler burda rekabet için değiliz sizler neden rekabettesiniz .yazık frp ci gençlik böyle tuzaklara düşmemeli arkadaşlar bir birlik olma çabasındayız yapmayın böyle meydan okumalar..ayrıca bursada frp kitlesi bi hayli fazla findorunda ddediği gibi.tek sorun onlar bu siteyi takip etmiyor ama bilinki siteye ilgi gittikçe artıyor sayemizde :D .

şimdi birliğe varmısınız yoksa tek başınızamı ilerliyeceksiniz biz ve bizim gibileri karşınıza alıp.böyle gereksiz şeylere kalkışmaya ne gerek var bizler aynı tarafı tutanlarız .

kendinize gelin ....
frpciler
Kullanıcı
Kullanıcı

ORTAMI GERMEYE GEREK YOK

Post by frpciler »

ARKADAşLAR BİZ TATLI TATLI BULUşUP OYUNUMUZU OYNADIK NEDEN BUKADAR SİNİRLENDİNİZ CANIM BİZ şAKA YAPTIK SİZE :p NEYSE BİRİMİZ HEPİMİZ BEşİMİZ Ã?Ã?Ã?MÖZ İÃ?İN...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

:D birimiz hepimiz hepimiz birimiz içim :P

sinir değil bunlar kırgınlıktı. ama umarım bu yolda artık beraber yürürüz.yanlızlığın tuzaklara kurban gideceği bu yolda birbirimize destek olduğumuz sürece çoğalıp sel gibi taşarız :D
Post Reply