Diablo 2
diablo2'nin insanları sıkmamasının nedeni oyunun kendisi değil, oyun hakkında yapılan internet siteleri bence. Bu internet sitelerinde, oyuna ait tüm itemların dökümü var ve insan o itemların özelliklerini görünce onu elde etme hırsıyla yanıp tutuşuyor. bence bu tür siteler olmasaydı diablo2 bu kadar çok ilgi çekmezdi.
War, war never changes...
Bence çok zevkli bir oyun oyna oyna bırakamıyorum ama yandığım tek taraf var level 78 karakterimi sildi kardeşim bir assassin yapmışımki offf offf valla karşımda şimdiye kadar kimse duramadı!! Oyunun 3. sünü sabırsızlıklar bekiyorum ayrıca oyun bir zaman kaybı değil süper eğlendirici özelliği var ayrıca burocka da katılıyorum.(itemler konusunda)
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
Archangel_Tyrael
- Kullanıcı

Kesinlikle doğru ben Diablo 2 oynarken bu tür itemlardan hiç haberim olmazdı ehhh sonuç ne oldu dersiniz...burock wrote:diablo2'nin insanları sıkmamasının nedeni oyunun kendisi değil, oyun hakkında yapılan internet siteleri bence. Bu internet sitelerinde, oyuna ait tüm itemların dökümü var ve insan o itemların özelliklerini görünce onu elde etme hırsıyla yanıp tutuşuyor. bence bu tür siteler olmasaydı diablo2 bu kadar çok ilgi çekmezdi.
Artık oyun cd'sinin kapağını görmeye bile tahammül edemiyorum.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

sanki oyun bana biraz kısıtlı gibi geldi farklılık yok 
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
oyun çok lineer ilerliyo, doğru; ama diablonun esas zenginniği, bulunacak unique ve set itemler, ve bu şekilde sağlanacak gelişme, ilerleme duygularını mükemmel bi şekilde tatmin etmesinden kaynaklanıyo. bence tabii...darkefe wrote:sanki oyun bana biraz kısıtlı gibi geldi farklılık yok
War, war never changes...
-
legacy_user_1144