İzmir & FrpCafe
bende geliom, oyuncu bekleme salonuna yazdım ama tekrar ediom, icq yada msn'den ulasın banada
mail: drizzt_chosen@yahoo.com
msn: drizzt_chosen@hotmail.com
mail: drizzt_chosen@yahoo.com
msn: drizzt_chosen@hotmail.com
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
- mightywolf
- Kullanıcı

Beyler selamlar, en son cumartesi gelioz dendi, gelen giden yok, biri kız arkadasına gitmis, cart curt. 
Bana kesin tarih, gun , saat verin, o saatte ortamı hazırlıyalım... Son kez soyluyorum, hayaller kurmayın, ortam cok iyi degil, ama idare eder.. cok daha iyi olacak..
Gele bilen herkez gelsin... Olmadı sahile cıkarız iceriz, dolasırız felan filan
Bana kesin tarih, gun , saat verin, o saatte ortamı hazırlıyalım... Son kez soyluyorum, hayaller kurmayın, ortam cok iyi degil, ama idare eder.. cok daha iyi olacak..
Gele bilen herkez gelsin... Olmadı sahile cıkarız iceriz, dolasırız felan filan
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

ya yapmayın canım cekiyo cok kotu ama 1 ay sonra mafetcem orları bu sırada bu kafeye ortak aranıyosa peder olabilir kendisi genc bi atılımcıdır hen nrml cafe hem frp cafe ii iş gorur ksk nin ortasında bizde işi gelistiririz tabi sadece hayal ama ciddi pederle bi konusayım tabi mightywolf kabul edersen

Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Beyler cumartesi 1.30 geç değilmi daha erken bulusalım amca kaynaşcaz dm falan secicez oyun tecrubesi olmayanlara biraz olayları anlatcaz falan tabii sizin acınızdan uygun olursa daha erken bulusalım ben ve spawn77 her saatte geliriz.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

-
_Nightfall_
- Kullanıcı

neyse ben kafenize 1 ay sora gelcem o zaman konusurum iyi eğlenceler
CANIM CEKİYOOOO

CANIM CEKİYOOOO
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
- mightywolf
- Kullanıcı

Bu atılımcı babası olan arkadasa sesleniyom ;
Kafe sahibi ben degilim, kafenin sahibinin boyle bir olayı kabul ediceginide sanmam, hatta etmez, (ortagı var ) gerisini sormayın... ama yinede pederle konus, Ksk ye birtane daha frp kafe acılsa iyi olr.
------------------
Agh, Turkleader, olm her foruma illa bisi yazmak zorundamısın sen?
------------------