Gelecek Masalı Dövüş Kulübü
theodorus ilk önce celestialın yüzüne bakarak" seni görmeyeli seneler oldu dostum demek savascı oldun he"dedi ve celestialın cüssesini gözleriyle süzdü. ve bir kac saniye sonra yanlarına birileri daha geldi. bu adamı tanıyordu. "sen sen sen ölüler hanındaki ozansın. dedi ve agaya kalkıp "umarım bidaha olmaz efendi ozan "dedi ve gülerek ozanın elini sıktı. sonra yeniden yesterfoxa dönerek "buraya sadece izlemek icin geldim dostum anlarsın iste zevk icin."
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Savaşçı Findor Kasabaya geldiğinde burada dövüş klubü olduğunu öğrendi ve hemen birilerine sorarak harekete geçti...Kapıya geldiğinde devasa elleriyle kapıya 3 kere vurdu "tok tok tok" beklemeye başladı....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
theodorus un gözleri bir an kıpmırmızı olur "bana bak dostuj ben buraya zevk almak icin geldim seninle kavga icin deil. ve simdi istersen masaya otur izle yada git dövüsünü izle"dedi ve homurdanarak masaya oturdu.
rp dısı:abi rp nasıl olur bi anlatsana.
rp dısı:abi rp nasıl olur bi anlatsana.
Kapıya gelen adam ona biraz komik gelmişti aslında geliş amacı tam olarak para kazanmak değil can almak kafa koparmka dedi ve içeriye girdi bir köşeye oturup başlıyacak olan dövüşü izlemeye hazırlandı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
köşede duran celestial dev cüssesi sayesinde handa olan biten herşeyi görüyordu.içerisi birden dolmuştu.yeni gelen adam baktı ve hemen hemen benim kalıplarımda ahh onunla dövüşmeyi çok isterdim dedi kendi kendine fakat sonra hemen kendine geldi ve kendisinin burda iş sahibi olduğunu hatırladı.celestial hiç bu kadar süre dövüşmeden geçirmemişti bu yüzden şu anda çok sinirliydi ilk fırsatta birinden bu sinirini çıkarmak istiyordu.
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
celestial kırmızı cüppeli büyücüye yaklaştı ve onu süzmeye başaladı.kendi kendine burda büyü yasak bu adamı istersem döve bilirim diyordu fakat aniden kendine geldi ve bunu yapamıyacağını hatırladı.gittikçe siniri artıyordu.hiç olmassa bu büyücüyü pis pis süze bilirim diye düşündü ve düşündüklerini uygulamaya başladı.
sonra kendine gelen celestial in siniri geçmişti.sinirli olduğu zaman hiç bişi hatırlamayan celestial aniden hafızasının geri gelmesiyle bu büyücünün dostu olduğunu son anda hatırlamıştı.
-selamlar eski dostum theodorus.dedi
-selamlar eski dostum theodorus.dedi
theodorus celestal a bakar "slmlar eski dostum seni görmeyeli seneler gecti cok degismisssin demek burayı savasmak icin actın hee izlicez ve görücez hersyi zaman göstericek eski dostum"der ve elini sıkar ve yerterfoxa dönerek "dostum ne zaman baslıo "der
Findor yapısına güvenerek kalabalığın içinden omuz ata ata içeriye doğru ilerledi ona dik dik bakan bir adam dikkatini çekti ama onu hiç takmadı...
Hızla bara doğru ilerledi ve bir bira istedi ve etrafı süzmeye devam etti içeride bir büyücü vardı ama bildiği kadarıyla bu tür yerlerde büyü yapmak yasaktı kendiside dövüşmek istiyordu bir yerden ama diğer yandan bunu istemiyordu karşısındaki düşmanına acıyordu....
Hızla bara doğru ilerledi ve bir bira istedi ve etrafı süzmeye devam etti içeride bir büyücü vardı ama bildiği kadarıyla bu tür yerlerde büyü yapmak yasaktı kendiside dövüşmek istiyordu bir yerden ama diğer yandan bunu istemiyordu karşısındaki düşmanına acıyordu....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...