Angel
-
_Nightfall_
- Kullanıcı

angel abi yaw...
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Haftaya Buffy'nin son bölümü var Angel bir sezon daha oynıycakmış galiba....Drizzt_Dourden wrote:neyse bende artık yeni sezondan takip etmeye baslarım yine...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Evet hatırlamaz olur muyum. Kopmuştum dinlerken. Sadece ben değil yeşil dostumuzda kopmuştu. Suratını buruşturmuştu. Puhahahahaha.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

ben cok buffy yi izlemiom nedense...bi dahaki sezondan angel a basliorum karar verdim ve gaza geldimGorath wrote:Haftaya Buffy'nin son bölümü var Angel bir sezon daha oynıycakmış galiba....Drizzt_Dourden wrote:neyse bende artık yeni sezondan takip etmeye baslarım yine...
bu arada o sarkıyı hatırlamaz olurmuyum cok kopmustum
o sarkıyı simdi blue mu blues mu ne öle bi grup söylüo sanırım...
Caradoc The DeathKnight
- hayaletxxx
- Kullanıcı

frred
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ben diziyi izlerken bilm,iyorum neden ama acayp mutlu oluyorum, si,ze de oluo mu öle?:)
Conor! bunu da neden bilmiyoprum ama bu karakterin bana garip bir sempati elektiriği verdiğini söylemeliyim. çok soğuk bir karakter ve gbunun için seviorum, çok karışık bi karekter ve bunun için seviorum, kendi içinde çelişkileri var ve bunun için seviorum...kısacası bu adam kendini bulmaya çabalıo ama hep bir yerlerde kalıo...o güce rağmen...işter bu adamı bunun için seviorum:)
(e o kadar anlattık siz bile sevmissinizdir artık:D)
Conor! bunu da neden bilmiyoprum ama bu karakterin bana garip bir sempati elektiriği verdiğini söylemeliyim. çok soğuk bir karakter ve gbunun için seviorum, çok karışık bi karekter ve bunun için seviorum, kendi içinde çelişkileri var ve bunun için seviorum...kısacası bu adam kendini bulmaya çabalıo ama hep bir yerlerde kalıo...o güce rağmen...işter bu adamı bunun için seviorum:)
(e o kadar anlattık siz bile sevmissinizdir artık:D)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...