abi saat 9 biraz erken deilmi ben saat 10 gibi kalkıyom zaten bence saat gayet uygun aldıkmı ordan soguk cola sıcakmıcak kalmaz ve ayrıca frp oynarken cehennemde olsam sıcagı farketmem
yaw kız arkım yazlığa gitçek, onla gitmem için çok uğraştı ama işlerim var burda, gelmion bari otogara kadar geçir die tutturdu, o sabah giderse gelirim de öğlene sarkarsa zor beaw, gelmem, hayır en büük üzüntüm bursa tayfasına olan mahçubiyetimiz olacak
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Abiya ne jiz arki ya benimkide beni yarın ayvalığa bekliyo ona bakarsan ama frp daha önemli ben frp için erteliyom kızı sende yapsan ne olurya bırak kız miiletine fazla yüzverme beni dinle tecrübe konuşuyo şımaranı bırakçan başka türlü olmaz bu işler neyapıp edip gelmeye caliş
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
arkadaşlar bunda sonra yazacağınız yazıları izm tayfası bölümüne yazın ve sevgili adminler bu topic i de silebilirler.bundan sonra buraya mesage atılmiyacak.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...