ADALAR MANGAL PARTİSİ
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Abi ben yazlık sefer tarıfelerını topladım haberınız olsun gıdıs saatlerı bende cok uygun saatler var ama gunu belırlemek kaydı ıle pazarlar uyar ise bu hafta buluşmak zor bence bır sonrakı hafta olur
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Ahahah ben demiştim.bir pazar daha geçti ve yine gidemedik. ne zaman gideriz
Ama bu başlıktan ben umudumu ketim kimsenin geleceği yok.
İlginin az olmasının anlaşılacağı tek nokta bu başlığa kmlerin girdiğine bir dikkat edilirse anlaşılır diyorum yineğğ
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı
anlaşıldı millet.
tarih 1 Ağustos pazar. yer büyükada. etkinlik pazar sabah ilk vapurla başlıyor ve son vapurla geri dönülüyor. isteyenler yanlarında yemek getirebilirler ama her ihtimale karşı en az 1 öğünü adaadan temin etme ihtimalini göz önünde bulundurmnız tavsiye olunur.
program sabah tepedeki kilisenin ziyaret edi,lmesi ile başlıyor. daha sonra dönüş ve öğle üzeri piknik alanında öğle yemeği. sonra hep beraber piknik aktivitelerine geçilmesi. akşam üzerine doğru merkeze iniş akşam atıştırmaları, sahilde dinlence ve dönüş saatleri uyarınca ilgili saatlerdew evlere dağılma.
evet itirazı olan?
...
...
...
kabul edilmiştir.
gelenler adını yazmaya başlasın.
tarih 1 Ağustos pazar. yer büyükada. etkinlik pazar sabah ilk vapurla başlıyor ve son vapurla geri dönülüyor. isteyenler yanlarında yemek getirebilirler ama her ihtimale karşı en az 1 öğünü adaadan temin etme ihtimalini göz önünde bulundurmnız tavsiye olunur.
program sabah tepedeki kilisenin ziyaret edi,lmesi ile başlıyor. daha sonra dönüş ve öğle üzeri piknik alanında öğle yemeği. sonra hep beraber piknik aktivitelerine geçilmesi. akşam üzerine doğru merkeze iniş akşam atıştırmaları, sahilde dinlence ve dönüş saatleri uyarınca ilgili saatlerdew evlere dağılma.
evet itirazı olan?
...
...
...
kabul edilmiştir.
gelenler adını yazmaya başlasın.
yola devam...
...barış için
...barış için
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Hay azına sağlık Kirshamor yaaa ben o kadar uğraştım kimse ile organize olamadık.
Gidiş için hiç gemiye gerek yok paşa paşa bostancıdan geçilir hemde daha ucuza motorları kullanarak dha iyi geçeriz bence.
millet bir karar versin bende motor saatleri bile var ziyan olmasın o kadar ugrasmam
Gidiş için hiç gemiye gerek yok paşa paşa bostancıdan geçilir hemde daha ucuza motorları kullanarak dha iyi geçeriz bence.
millet bir karar versin bende motor saatleri bile var ziyan olmasın o kadar ugrasmam
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Doğanın Tapınağı