İZMİR TAYFASI
İZMİR TAYFASI
izmir tayfası toplandı çok yakında resimlerimizide galeriden ulaşabilrsiniz ... Ayrıca FRPWORLDdeki izmir tayfasının bütün elemanları bu başlık altından yazışacak diğer başlıklar iptal...
Last edited by Anodhen on Tue Jul 20, 2004 4:51 am, edited 3 times in total.
evet toplandık:)) uyuşuk denen izmir camiası 8 kişilk kadrosuyla kısa bi oyun oynayıp tanışma faslını atlattı , eğlenceli bi gündü, tanıştık kaynaştık, en yakın zamanda tekrarlıyacağız heralde, ayrıca fotolara baktımda ilginç bi grup olduumuz söylenebilir 12-14 yaşından 27 yaşa kadar geniş bir yaş yelpazemiz vardı, giderek çoğalacağına inandığım izmir tayfaları olarak hayırlı olsun diyelim:))
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

ya arkadaşlar...
biz direk frp olayına daldıkta bide bigün belirleyip pizza yemeğe falan gidelim ordanda egs ye bowling oynamaya kaçarız...
-
LordAriakas
- Kullanıcı

-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Eveeet görüyorumki İZMİR liler buluşmuş ve diyara yeni nefes vermişler.izmir tayfası toplandı çok yakında resimlerimizide galeriden ulaşabilrsiniz ... Ayrıca FRPWORLDdeki izmir tayfasının bütün elemanları bu başlık altından yazışacak diğer başlıklar iptal...
Eğer uygun görürseniz ki sizde bu kararı vermişsiniz forumda bu başlığı kullanmak için diğer İZMİR başlıklarını iptal ediyorum...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
iyi oldu tek başlıkta toplamak boşu boşuna zaman geçiodu oraya buraya bakarken
ilk buluşlmaya katılmama rağmen bugünki buluşmaya özel nedenlerden dolayı katılamadım, ama yarın da tekrar buluşşakmışız ve bende ordayım:) ayrıca bursa tayfasıyla sürtüşmeye gerek yok artık, şakayı dozunda bırakalım , ben öle bi msj çektim 'bursa buluştu ya siz ' başlıı altına, hepinizde böle msjlar yazarsanız aradaki möbbet daa da güzelleşir, şaka olduu anlaşılır!
saygılarımla..!
saygılarımla..!
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
İZMİR TAYFASI DUR DURAK BİLMİYOR...
izmir tayfası durdurak bilmiyor yarın 19 Temmuz pazartesi 14:00 te yeniden buluşuyoruz çekilin açın frpcilerin önünü durduramazsınız İZMİR TAYFASI geliyor!!!
Drizzt oğlum, iyiydi bugünkü oyun baya, DM ben oldum ve Norveç'te geçen bi senaryo oynadık.Ben daha önceleri hazırlamıştım bu senaryoyu kısa bişeydi üç buçuk dört saat oynadık ve bitirdik ayrıca dürümler çiftti herkes ayran aldı yanına.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
İZMir tayfası DIşI
( Arkadaşlar sizi bu azminizden dolayı tebirk eder başarılarınızın devamını dilerim bursa tayfası ilk buluşmasında direk olarak oyuna dalmadı ilk önce bi karakter belirlenmei safhası yapıldı acemi oyunculara olay anlatıldı....Oldukça güzel geçti diğer buluşmada bu hafta yapılacak artık hade hayırlısı olsun umarım sizde belirli bir kitleyi yakalar ve düzene ulaşırsınız sizden bir ricam var BEN İZMİRE GELDİğİM ZAMAN BİR BULUşMA AYARIYABİLİRMİYİZ ACABA BEN TARİH VERİCEM SİZE benim msn cagri9000@hotmail.com isteyen listesine ekler muhappete girerizz bekliyorum)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.