İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

İZMİR TAYFASI

Post by Anodhen »

izmir tayfası toplandı çok yakında resimlerimizide galeriden ulaşabilrsiniz ... Ayrıca FRPWORLDdeki izmir tayfasının bütün elemanları bu başlık altından yazışacak diğer başlıklar iptal...
Last edited by Anodhen on Tue Jul 20, 2004 4:51 am, edited 3 times in total.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

evet toplandık:)) uyuşuk denen izmir camiası 8 kişilk kadrosuyla kısa bi oyun oynayıp tanışma faslını atlattı , eğlenceli bi gündü, tanıştık kaynaştık, en yakın zamanda tekrarlıyacağız heralde, ayrıca fotolara baktımda ilginç bi grup olduumuz söylenebilir 12-14 yaşından 27 yaşa kadar geniş bir yaş yelpazemiz vardı, giderek çoğalacağına inandığım izmir tayfaları olarak hayırlı olsun diyelim:))
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Evet çok eğlenceli bi gün geçirdik karizma dmliğimle milleti haşat ettim :P bu ilk buluşmamızıda frp cafemizide gördük (bi an kendimi evimde sandım) bundan sonra camping hakkında burada konuşacaz Hadi hayılısı....
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

ewet sevgili dm mizin bize tanışma kaynaşma faslı için düzenlediği camping de gayet iyidi devamıda cok yakında gelecek bursa tayfası neler yaptı acaba ? :-P
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

ya arkadaşlar...

Post by Anodhen »

biz direk frp olayına daldıkta bide bigün belirleyip pizza yemeğe falan gidelim ordanda egs ye bowling oynamaya kaçarız...
tremour
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tremour »

bu arada yarın tekrar oynuyoruz eger telefonla ulasamadımız biri olursa diye atıyorum bu msgyi unutmayın yarın saat 14:00 da bulusuyoruz
LordAriakas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LordAriakas »

Kimler vardı orda? Ben de katılırdım ama ancak 17 ağustostan sonra yapılan bir etkinliğe katılabilirim. İzmir tayfası zenginleşiyor...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Ahanda işte ben geldim ve İzmir tayfası buluştu :P
İlk buluşma gayet iyiydi, çevremde sürekli dalga geçen oyunu ciddiye almayan adamlar olmaması en güzeliydi, herkes güzel RP yapmak için çabalıyordu...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

izmir tayfası toplandı çok yakında resimlerimizide galeriden ulaşabilrsiniz ... Ayrıca FRPWORLDdeki izmir tayfasının bütün elemanları bu başlık altından yazışacak diğer başlıklar iptal...
Eveeet görüyorumki İZMİR liler buluşmuş ve diyara yeni nefes vermişler.

Eğer uygun görürseniz ki sizde bu kararı vermişsiniz forumda bu başlığı kullanmak için diğer İZMİR başlıklarını iptal ediyorum...
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Evet Dragonfly benim için bi sakıncası yok, sanırım diğer arkadaşlar içinde bi sakıncası olmaz...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

iyi oldu tek başlıkta toplamak boşu boşuna zaman geçiodu oraya buraya bakarken :) ilk buluşlmaya katılmama rağmen bugünki buluşmaya özel nedenlerden dolayı katılamadım, ama yarın da tekrar buluşşakmışız ve bende ordayım:) ayrıca bursa tayfasıyla sürtüşmeye gerek yok artık, şakayı dozunda bırakalım , ben öle bi msj çektim 'bursa buluştu ya siz ' başlıı altına, hepinizde böle msjlar yazarsanız aradaki möbbet daa da güzelleşir, şaka olduu anlaşılır!

saygılarımla..!
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
frpciler
Kullanıcı
Kullanıcı

İZMİR TAYFASI DUR DURAK BİLMİYOR...

Post by frpciler »

izmir tayfası durdurak bilmiyor yarın 19 Temmuz pazartesi 14:00 te yeniden buluşuyoruz çekilin açın frpcilerin önünü durduramazsınız İZMİR TAYFASI geliyor!!!
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

oğlum mert anlatsana nasıl geçti bugün oyun??? yarın gelcem ama sen anlat dürümler tek miydi çiftmiydi :P
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Drizzt oğlum, iyiydi bugünkü oyun baya, DM ben oldum ve Norveç'te geçen bi senaryo oynadık.Ben daha önceleri hazırlamıştım bu senaryoyu kısa bişeydi üç buçuk dört saat oynadık ve bitirdik ayrıca dürümler çiftti herkes ayran aldı yanına.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

İZMir tayfası DIşI :D ( Arkadaşlar sizi bu azminizden dolayı tebirk eder başarılarınızın devamını dilerim bursa tayfası ilk buluşmasında direk olarak oyuna dalmadı ilk önce bi karakter belirlenmei safhası yapıldı acemi oyunculara olay anlatıldı....Oldukça güzel geçti diğer buluşmada bu hafta yapılacak artık hade hayırlısı olsun umarım sizde belirli bir kitleyi yakalar ve düzene ulaşırsınız sizden bir ricam var BEN İZMİRE GELDİğİM ZAMAN BİR BULUşMA AYARIYABİLİRMİYİZ ACABA BEN TARİH VERİCEM SİZE benim msn cagri9000@hotmail.com isteyen listesine ekler muhappete girerizz bekliyorum)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Post Reply