Dragonlance'çilerin dikkatine...

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
tremour
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tremour »

green_eye_of_devil wrote:Ya kardeşim fizban oraya konurmu hiç ya o tanrıdır ya palidinenin ta kendisi ve tabikide en kadim büyücü fizbandır bunu tartışmaya bile gerek yok Fizbanın yanıda raislin kimya afedersiniz ama dünkü çocuk oluyo yani
hahaha nası dunku cocuk oluyo yani ikizler serisinin ucuncu kitabında raistlin takhisistende fizbandanda guclu oluyo
yani dunku cocuk bunları yapamaz heralde degilmi
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşın dünkü çocuk kavramı biraz bizimkinden farklı galiba.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Blasted
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blasted »

*Gıdıklar* :D
"For Blood And Honor"
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

dl

Post by haplo25 »

bu soruyu sorman bile ayıp alla alla tabii ki Raist ama ben kıllık olsun diye Par-Salian a verdim.
sinancan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by sinancan »

Raistlin abimiz
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Benim hatırladığım kadarıyla raistlin cehennemden çıkmaktan vazgeçip asasını caramona vermeseydi alternatif gelecekte tanrı olacak ve üstüne üstlük paladinlede savaşıp onu yenecekti.
Yani tek gerçek raistlin
yok kadim diyorsanız high gods diye bir eküri var bildiğim kadarı ile onlardır
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ã?yle olursa bu seçenekler arasında fistandantilus olur ama kadimde yazsa bence orada güçlü kastedilmiştir. Bunun için Raistlin denilebilir.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

tremour wrote:
green_eye_of_devil wrote:Ya kardeşim fizban oraya konurmu hiç ya o tanrıdır ya palidinenin ta kendisi ve tabikide en kadim büyücü fizbandır bunu tartışmaya bile gerek yok Fizbanın yanıda raislin kimya afedersiniz ama dünkü çocuk oluyo yani
hahaha nası dunku cocuk oluyo yani ikizler serisinin ucuncu kitabında raistlin takhisistende fizbandanda guclu oluyo
yani dunku cocuk bunları yapamaz heralde degilmi
O ikisinden de güçlü olmuyo. Sadece Takhisis tanrı olduğu ve cehennem boyutundan çıkıp dünyaya geldiği için güçlerinin büyük bir kısmını kaybedince Raistlin üstünlük sağlıyor. Kaldı ki Raistlin Fizban'ı tek bir büyüle yendiği zaman, diğer bütün tanrıları yok etmiş ve onların güçlerini de almıştır. Yani bir büyücü değil tanrı olmuştur.

Ama Fizban şıkkının olmaması konusunda haklısınız. Gerçekten de bir tanrıyı büyücü diye sınıflandırmak doğru değil. O yüzden ben de Raistlin diyecem (Ne kadar radikalim değil mi :lol: :lol: )
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

abi herkes raistlin demişte fizban orada ezik kalmış yaaaa.
özellikle paladine ın en büyük tanrılardan biri olduğunudüşünürsek ve raistlin in de yaptığı işlerin genelinde başarısız olduğunu hesaba katarsak bence pek doğru olmamış bu anket.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
s_e_f_t_a_l_i
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by s_e_f_t_a_l_i »

beyler soruda kaim diyor yani hem güçlü hem bilimez hem de kökü çok eskilere dayanan büyücüden bahsediyoruz bu da tabiki hapimiziz dedesi saygıdeğer FİZBAN'dır.tabi ki herkezin olduğu gibi benimde raist e karşı bir sempatim var ancak en güçlü büyücü olmasına karşın(ki bunu da geleceğe giden caramon raistlin in tüm tanrılarını öldürdüğünü görerek ispatlıyor zaten) en kadim değildir
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi bence bunun cewabı kişilerin yasadıgı zamana göre olmalıydı. :D. mesela raistlin yokken fistandantilus olcaktı ama raistlinin zamanında tabiki raistlin :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Groller
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Groller »

Arkadaşlar birkere oraya Fizban konmıcaktı.Hepimizin bildiği gibi kendisi tanrı Paladine'ın avatarıdır...yane yeryüzünde dolaşmak için kullandığı beden.Fizban(yani Paladine) dışında diğerlerine bakarsak:En güçlü Raistlin...Par-salian Dalamar falan onlar sadece kudretli başbüyücüler,Raistlinin konsepti farklı bence,kendisi ölümlüler için çok kuvvetli ancak Tanrılarla da yarıştıramayız(Takhisis i öldürüp Tanrı olma muhabbeti hiç yaşanmadı-Tas ve Caramon tarafından engellendi.Yani [url]gerçek Krynn Tarihi'nde o bir ölümlüydü ve o haliyle Paladine'ı yenemez.)Raistlin tüm diyarlarda tanrılara karşı durma gücüne sahip olan tek ölümlüdür.Bu yüzden en güçlü olarak Raistlin derim ama kadim büyücü derken ne kastedildi bilemiorum..............
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

bencede fizban orada olmamalı herif tanrı abi raistlin onu bi büyüyle öldürüyo falan ama yok öyle bişey o gelecek yaşanmadıki hem şu dünya üzerinde bi kapışsalar seyretmek isterdim gerçekten ama genede fizban ankete fitne sokuyo haa bide bu dalamara kim oy verir ya oraya palinide koysaymışsınız bari
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

abi raistlin hiçbir tanrıyı öldüremiyo bir büyüyle falan :D .
nasıl takhisis i abyss te öldüremediyse paladine ı da kendi mekanında öldüremez.ama adil şartlar altında ne olur bilemem.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

Fizban Tanrı değil Avatar'dır, aradaki farkı karıştırmayalım. Zaten arkadaş da en güçlü ölümlü dememiş, en güçlü büyücü demiş. Fizban tabii ki.

Ha bu arada bir muamma yaşanmış " Fis de Raist olduğuna göre " falan diye, bu tamamen bakış açınıza bağlı, zira aynı zamanda " Raist de Fis olduğuna göre " diyebiliriz.
Locked