Biraz Fazlamı Aştık Kendimizi
-
findor
- Kullanıcı

Biraz Fazlamı Aştık Kendimizi
Sanki yada bana öyle geliyor burası artık olayını kaybetmeye başladı gibime geliyor her ne kadar eski olmasamda bilemiyorum yani arkadaşlar kendimize gelelim biraz ve gırgır a biraz dikkat edelim yada yerinde GIRGIR yapalım artık heryerde gırgır yapar hale geldik ve de Konu açarken Açılan ana başlığa uygun olup olmadığına dikkat edersek iyi olucak gibime geliyorrr
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
-
Azalin
- Kullanıcı

burda findor un demek istediği sitenin frp muhabbeti ve rp den çok artık bir geyik alanına dönüştüğü sanırım.
ve ben buna katılmadan edemeyecğim. elbette burda eğleneceğiz gerektiğinde sonuna kadar geyik de yapacağız ama site de ağırlık bunlar olmamalı.
uyarına teşekürler findor.
saygılar.
ve ben buna katılmadan edemeyecğim. elbette burda eğleneceğiz gerektiğinde sonuna kadar geyik de yapacağız ama site de ağırlık bunlar olmamalı.
uyarına teşekürler findor.
saygılar.
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
-
Sensei
- Kullanıcı

bu konuda bende findora katılıyorum, daha yeni gelenler mesela uymayan başlıklar açıyorlar ama biraz daha dikkatli olsalar ve açmadan önce adminlere sorsalar bence çok yerinde olur, bu konunun tükenmesi için ortamı geyiğe çevirenlr başta uyarılmalı , bir daha yaparsa yine uyarılmalı ama 3. den sonra artık adminler ne yapar bilmem ama bence kovulmalı, zaten kasıtlı yapılan olur olmaz geyikler hemen belli olur.
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
başlıkta demişsinki"biraz fazla mı aştık kendimizi"
şöleki başlıkı gören herhangi biri bunu yanlış anlayabilir,bu yüzden burada "biraz fazla mı aştık çizgiyi"demen sanırım daha doğru olurdu..peki hadi bunu geçelim daha bu başlıkı açarken yanlışlar yaptığın halde-ki içinde çok düzensiz cümleler,ve sanki tüm siteye yeni gelenleri katmışsın gibi görünüyor..ayrıca hadi bunları da geçtik..ben sana katılsamda bunun belli bir kesimi kapsadığını düşünerekten bunları kendi arkadaşlarını ve seni kapsadığını düşünerekten bu başlığın hazırcevapta ne aradığını soruyorum?
şöleki başlıkı gören herhangi biri bunu yanlış anlayabilir,bu yüzden burada "biraz fazla mı aştık çizgiyi"demen sanırım daha doğru olurdu..peki hadi bunu geçelim daha bu başlıkı açarken yanlışlar yaptığın halde-ki içinde çok düzensiz cümleler,ve sanki tüm siteye yeni gelenleri katmışsın gibi görünüyor..ayrıca hadi bunları da geçtik..ben sana katılsamda bunun belli bir kesimi kapsadığını düşünerekten bunları kendi arkadaşlarını ve seni kapsadığını düşünerekten bu başlığın hazırcevapta ne aradığını soruyorum?
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
findor
- Kullanıcı

-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Ben derimki kasmayın kendinizi bu kadar böyle kuralcı olmayın gereksiz ciddiyet göstermeyin biz eğlenmek için FRP oynuoruz eğlenmek için burdayız bu bizler için çok eğlenceli bir hobiden ibaret böyle ciddi olalım ciddi ciddi tartışalım bi illizionistin zor durumlarda necromancer büyülerini öğrenebilip öğrenemeyeceğini veya raistlinin neden yaz alevi ejderhaları kitabında büyü kullanmadığını tartışmak sizin için geyik yapılamıyacak ciddi konularsa şimdiye kadar asla ciddi bir şeyle karşılaşmamışsınız demektir.
Bırakın insanlar geyik yapsın aynı zamanda bilgi alışverişide olacaktır bunu asla unutmayın.
Bırakın insanlar geyik yapsın aynı zamanda bilgi alışverişide olacaktır bunu asla unutmayın.
Lunitari's idish, shirak, damen du!
-
chosen
- Kullanıcı

ya kusra bakmayın arkadaşlar ama şu anda sitede zati bu konu hakkında derin tartışmalar yeni bitmişken, yanlış yere topic açmıylaım diyorsunuz falan ama buda yanlış bi yerde açılmamış mı? ne işi var bu başlıın Hazırcevap'ta anlayamadım, biriniz yardımcı olsun lütfen?? Benim anladıım kadarıyla bu başlıın açılmasının sebebi öbür başlıklardaki tarışmaların unutulması gibi bi amaç güdülmesi, eğer doğru anladıysam, lütfen ilk önce iğneyi başkasına, sonra çuvaldızı kendimize derince batıralım, öz eleştirilerimzi yaptıktan sonra sitede yeni üyeler haricinde -ki onlarda zamnlka düzelecektir- zati sorun kalmayacaktır...
saygılarımla...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
findor
- Kullanıcı

Anladığım kadarıyla forumu takipm etmiyorsun bu zaten eski bir başlık bana karşı her hangi bi düşmanlık mı başladı sende dirizzt çok üzülüyorrum sen böle yapınca benim olan herşeye saldırıyorsun ben bunu kendime yakıştırıp yapmam sana
AmadeusTheDark dostum yenisin buralarda anlaşılan drizzt in dediği gibi bu konular çok fazla derinleşiti benim bunu açarklenki amacım herşeyi yerli yerinde yapmamızı sağlamak gibi bişiydi ama yine suçlandım devam et drizzt_chosen devam edersen burayıda kapattırıcaksın
amadeus burda olay şudur gırgır ve ciddiyeti yerlerinde yapalım sıkı olmak gerkli
sen en iyisi şeyi oku oyuncu kuralları ve agorada forumlar içinde eşitlik ve haklara saygı adlı başlığı kurcala biras ordaki görüşler burdakinden daha geniş dediğim giib her şeyi yerli yerinde zamanında yapmamız gerktiğini belirtmek iastedim byu başlıkta
AmadeusTheDark dostum yenisin buralarda anlaşılan drizzt in dediği gibi bu konular çok fazla derinleşiti benim bunu açarklenki amacım herşeyi yerli yerinde yapmamızı sağlamak gibi bişiydi ama yine suçlandım devam et drizzt_chosen devam edersen burayıda kapattırıcaksın
amadeus burda olay şudur gırgır ve ciddiyeti yerlerinde yapalım sıkı olmak gerkli
sen en iyisi şeyi oku oyuncu kuralları ve agorada forumlar içinde eşitlik ve haklara saygı adlı başlığı kurcala biras ordaki görüşler burdakinden daha geniş dediğim giib her şeyi yerli yerinde zamanında yapmamız gerktiğini belirtmek iastedim byu başlıkta
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

Her şeyin yerinde yapılması gerektiğini söylediğini zaten anladımda söylediğim şu burası bir FRP sitesi ülkenin gidişatından,globalleşen dünyadan veya ırakta neler olup bittiğinden zaten bahsedilmiyo bunları sadece ciddi olabilicek bir iki konuya örnek olsun die verdim soora kimse atlamasın ciddi olmak için bunlarmı gerekli felan die belirtiyim insanlar başka bir açık bulamadıklarında kısa cümleleri irdelemeyi çok seviyor,yani diyorumki zaten bu sitede ööle geyik yapılmaması gerekli ciddi başlık sayısı çok az hatta burda oturup benim bu konuyu böyle ciddiye alıp tartışmam bile yersiz harbiden naapıyorum ben bööle yaa alla alla:)
Ayrıca belirteyim yeni olmam burda benden daha eski olanların tezimi kolayca çürütebileceği veya benim burdaki kıdemli kişilerden daha mantıklı bir sonuca varamayacağım demek diildir.Yeniler şööle yapıo kardeşim biz zamanında bööle diildik alla alla iyice geyik oldu burası tripleri gerçekten çok GEYİK oluyor.
(bak nooldu sonu geyik oldu bişi oldumu olmadı anlatmak istediğimi anlatabildimmi anlattım bi yandanda geyik yaptım bunun olabileceğini ilk yazdıklarımda söylemiştim ama illaki örnek vermek gerekliymiş galiba)
Ayrıca belirteyim yeni olmam burda benden daha eski olanların tezimi kolayca çürütebileceği veya benim burdaki kıdemli kişilerden daha mantıklı bir sonuca varamayacağım demek diildir.Yeniler şööle yapıo kardeşim biz zamanında bööle diildik alla alla iyice geyik oldu burası tripleri gerçekten çok GEYİK oluyor.
(bak nooldu sonu geyik oldu bişi oldumu olmadı anlatmak istediğimi anlatabildimmi anlattım bi yandanda geyik yaptım bunun olabileceğini ilk yazdıklarımda söylemiştim ama illaki örnek vermek gerekliymiş galiba)
-
spawn77
- Kullanıcı

Sitedeki Gereksiz açılan topiclerden çok gereksiz olan tartışmalar daha önde. ne zaman gereksiz açılan bi topic görsem altında olan gereksiz tartışmalar çok daha fazla yer tutuyor ve gereksiz topici hep gündeme getiriyor. gereksiz topicler açılacaktır buna bişey yapamayız gereksiz topiclere verilecek en büyük cevap ise MSG atmamaktır. 
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
-
AmadeusTheDark
- Kullanıcı

euheuue spawn abi sen ne yapmışın yaaa gereksiz topiclerin içindeki gereksiz tartışmalar demişin böylelikle bu topicin gerekli veya gereksiz olduğu konusunda gereksiz bir tartışma başlatmaya milleti sevk etmişin en iyisi msg atmamaktır demişin msg'de atmışın bu ne abi şimdi şömineye bir odun daha atarken ormanları koruyalım demek gibi bişey bu

-
findor
- Kullanıcı

arkadaşlar bazı konularda haklsıınız özelliklr amedeus tu galiba sen iyi yazmışsın aynı görüşteyiz merak etme sen burda yenisin die felan bi durum yok durum olması gereken tek yer eğer bu başlık gereksiz olsaydı zaten yöneticiler tarafından bunlar ADMİN VE MODLAR olmak üzere iki gruba ayrılırla onlar silerlerdi yada uyarı yaparlardı kimseyi buraya zorla mesaj attırmıyoruz yada bağlamadık yazsınlar diye özgür tercihinizdir ama konu kendini toparlamaya başladı sanırım bunun gibi açılan diğer başlıklalr etkisini gösterdi sitede bazı şeyler olmaya başladı bu başlığın gereksiz olup olmadığı kararını sizler alamazsınız bu arada başlık açarken size sorarız o zaman gerklimidir diye lütfen konuyu daha fazla saptırmayalım eğer başlık hakkındfa bir şikayetiniz varsa bildirin adminlere onlarda gelsinler bana açıklamalarını yapsınlar eğer gerkli ve kabullenebilir bi açıklama yaparlarsa buyursunlar silsinler dostlarım
benim anlatmak istediğimi bir çok kişi anladı aslında yani aşırı geyik dönmeye başlanmıştı sitede ondan şikayetçiydim arkadaşlar tepkim bu idid
saygılarımla çağrı paçin...
benim anlatmak istediğimi bir çok kişi anladı aslında yani aşırı geyik dönmeye başlanmıştı sitede ondan şikayetçiydim arkadaşlar tepkim bu idid
saygılarımla çağrı paçin...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...