Kendime hakim olamadım ve SENSEİ'yle birleşmeye kara
Re: Kendime hakim olamadım ve SENSEİ'yle birleşmeye
intikam!!!tifileray wrote:Kendime hakim olamadım ve SENSEİ'yle birleşmeye karar verdim!Azalin!e ihanet ediyorum!Nihayet ırkımdan intikam alabileceğim!Bu yüzden Sensei'nin çetesine katılıyorum
ahahahhahahah... drow...kara elf....yazık.....
benim inananım olmak ne kadar kolaydı diy mi? beni bırakmak da öyledir...
ama drow benim karşımda olmak hiçde öyle değildir...
unutma kara elf.. her seçim bir kaybediştir...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Azalin tifileray sadece ölüme olanb açlığını dile getirmiştir ve bu konuda kendini tutamamıştır bu bir ihanet değildir onun için yeni bir başlanğıç sizin içinse sadece birinin sizden ayrılmasıdır, bu sizin gücünüzde bir azaltma yapmaz , kurulan grubun size karşı kesinlikle bir karşı tavrı yoktur, eğer öyle bir şey olsaydı bunu baştan belli ederdik, dediğim gibi ölüme aç olanlardan kurulmaya başlanmış bir bir gruptur bu grup, düşmanları bellidir.
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Ne kadar güzel ve kolay olmalı sizin için öldürmek umarım IşIğIN yolunu bulursunuz birgün bu halinizle ve bu düşüncelerle sakın karşıma çıkmayın Sizi gözümü kırpmadan öldürebilirim ama farkımız burada çok zorunda olmadıkça öldürmüyorum..
Belliki genelde hep yeni tayfa bu karanlık tarafa katılma kararı almış...
Yazık hatanızın sonuçlarını daha sonralarda ruhlarınızla ödeyebilirsiniz dikkatli olun daha yolun başında iken bencebu sevdadan vazgeçin
Belliki genelde hep yeni tayfa bu karanlık tarafa katılma kararı almış...
Yazık hatanızın sonuçlarını daha sonralarda ruhlarınızla ödeyebilirsiniz dikkatli olun daha yolun başında iken bencebu sevdadan vazgeçin
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Bana El kaldırmakla kendi Ölüm Fermanını imzalamış olursun bunu unutma ona göre konuş....
HADDİNİ BİL Kimsenin Canını yakmadım yakmak istemem ona göre
HADDİNİ BİL Kimsenin Canını yakmadım yakmak istemem ona göre
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Ölümüne az kaldı Sensei. Bunu artık hissediyorum. Diyarlarda senden intikam isteyen herkesin intikamını lordum sayesinde hissediyorum. Acılar son bulacak Sensei. Sonunda korkuya yenik düşen sen olacaksın.
Geliyorum Sensei! Sadece BEKLE!
Geliyorum Sensei! Sadece BEKLE!
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Sensei karanlıklar içinde yüzüne çektiği pelerinle ve sadece yeşil parlak gözlerinin parlaklığının göründüğü bir şekilde rüzgarın hafif uğultusuyla diyara ilk geldiği ve yandaş topladığı yere doğru yola çıktı, ilerideki evde yanan hafif kırmızımsı ışığa baktı ve hala onunla olan onu bekleyen birilerinin olduğunu anladı. Eve doğru hızla hareket etti, kapıyı açtı. Kapının gıcırtısıyla hemen ellerine silahlarının alanlar bu pelerinli kişinin kim olduğunu merak ettiler.Sensei yüzündeki plerin parçasını çıkarıp yere attı ve ona şaşkın gölzerle bakan yandaşlarına baktı ...
-- Artık zaman geldi, katliamlar devam edecek, hazırlıklar yavaş ve emin olarak ilerliyor, sadece yapacağımız sabretmek, şimdi burası tehlikeli olabilir, yeni saklanma yerimize doğru en hızlı şekilde harekete geçmeliyiz...
-- Artık zaman geldi, katliamlar devam edecek, hazırlıklar yavaş ve emin olarak ilerliyor, sadece yapacağımız sabretmek, şimdi burası tehlikeli olabilir, yeni saklanma yerimize doğru en hızlı şekilde harekete geçmeliyiz...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
-
wicked_one
- Kullanıcı