BURSA BAşARDI YA SİZLER????

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

abi doğru sölüoz, bizim amacımız site içi kırgınlık falan yaratmak deil sadece tatlı tatlı dalaşmak :-P biz buluşmaya çalışırken izmir etkinlikleri bölümüne bulaşmıomusunz falan diince böle bişey olacağını tahmin etmişsinizdir zaten,
ama şunu sölemek istiyorum nerenin tayfası olursak olalım ilk olarak frp ve Frpworld Tayfasıyız :!: :D
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Aman arkadaşlar yanlış anlamayın, bizimkiler o yazdıklarında kesinlikle ciddi değiller, burda böyle bir rekabet ortamına asla girmeyiz zaten böyle bir rekabetin mantığıda olamaz, Drizzt'in dediği gibi bizimkiler esprili bir dille ve kesinlikle CİDDİ olmayan bir tavırla atışmak istemişler sizinle, bu gün FRP kafede yazdıklarınızı okuyunca üzüldüler ve Anodhen hemen özür manasında bir mesaj yolladı, aman yanlış anlamayın sakın burda isteyeceğimiz en son şey FRP'cileri karşımıza almaktır.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Gerçekten beyler alınmayın , küsmeyin :D daha ne conlar yapacaz frpworld tayfası olarak. ayrıca yeni adamlarda katıldı izmir tayfası artık 12 kişi :-P
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Sayın bursa tayfası arklar biz sadece talı tatlı sataşıyorduk yani kırgınlık falan olmasın amacımız tarışmak deil amacımız frp oynamak oynamak isteyenlerede önayak olmak biz yazdığımız mesagelerde ciddi değildik dirzzt inde dediği gibi biz herşeyden önce frpworld tafasıyız jerşeden öne frp gelir.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

biliyoruz beyler tatlı tatlı dalaşıyorsunuz belki .sizlerde bizi affedin :D

bursa tayfası olarak kendi bünyemizde bir ilk başardığımız için titiz davrandık :oops: :D sizlere teşekkürler eder bir çığ gibi büyümeniz dileğiyle arkadaşlar.

ne mutlu sizlere ki kendi gruplarınızı çoktan kurmuşsunuz .ve deneyimlerinizi ve frp buluşmaları hakkında yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim .bizim gibi yeni girişimcelere destek olmuş oluruz ve frp camiasıda umarım belirli şehirler dışına taşar herşeyden öte bizim dileğimiz sadece bursada değil türkiyede frpnin yaygınlaşması :D

hep beraber arkadaşlar frp için :twisted: :twisted:
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Sevgili FRPWORLD ün İllerdeki Temsilci tayfası Siz benim kusuruma bakmayın gördüğüm anda biraz dicem ama aşırı sinirli bir durmudaydım bende buraya biraz SERT çıkmışım galiba sooradan okuyunca bende üzüldüm tabi eğer yanlış anlayan üzülen kırılan bozaran felan vartsa gElsin öpeyim geçer KUSURA bakmayın :D
Hayda böyle devam edelim aslında şöyle bişi istesem olabilirmi acaba buluşan iller buluştukları tarihi kaç kişi olduklarını buluşmaya gelenlerin isimlerini ve alınan bi karar varsa onları buraya ufak olarak not düşerse hem kimin hangi tayfadan olduğu belli olur ASlında bir yere iyide olur benim görüşüm budur herkese yine söylüyorum o sert çıkışımdan dolayı kırılan varsa özür dilerim :D hayda aynı hız tam gaz devam

Her şey FRP için tayfa gücünü göstersin de Cümle alem TAYFA görsün BURSA TAYFASI UYANIN GÃ?N BUGÃ?NDÃ?R BULUşMALAR BAşLADI DEVAMI GELSİN OYUNLAR SERGİLENSİN GÃ?Ã?LER BİRLEşSİN HAYDE....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

hayde bakam tanıtın kendinizi tayfalar. findor doğru diyo iyi fikir böylece sitede bi belirlilik olur :D

yazın listeleri seviniriz :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

17sindeki izmir tayfası listesini yazayım mesela ben:
1-drizzt_chosen (fatih)
2-spawn77 (çağdaş) (Dm'di o gün)
3-green_eye_of_devil (gencay)
4-thlyrotel (erdinç)
5-frpciler (mert)
6-osman nickini bilmiom kusra bakmasın
7- rifat nickini bilmiom onunda o da kusra bakmasın
8-bizim siteden bi eleman daa vardı ama ne yalan söliim ne ismini ne nickini bilmiorum..

18inde de buluşma oldu ama ben katılamadım, ama 19ndaki yani bugünki buluşmaya gidiorum bende, haberdar ederim siteyi
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

EYVALLAH kardeş one avatar öle :D
bizde yazalım listemizi

ben ercan
findor
akinnika
aeron
feryat
lazarus
siatias
hione
katılıcak olanlar
yesterfox
ultralisk
daha adını bilmediğim bir kaç kişi daha var :D kusura bakmasınlar :P
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

avatar'ım, akşam biraz geç yatmışımda :twisted:
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Sellam yine ben ilginizden dolayı teşekkürler bu arada diğer iller sizleride bekliyoruz 22 kişi olan istanbul tayfası neredesiniz hade bakam Qu'eL SAruk sanada teşekkürler bilgileri için :D
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Sanki Bazı illerin tayfaları bana alınmış yada surat yapıyor gibiler arkadaşlar burası izmir ve bursanın kendine has mekanı değil sizleride bekliyoruzxzzzzz
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Ã?yleyse bu topic'in adını değiştirelim mesela "Tayfalar Toplanma Salonu" eğer Bursalılar için bir sakınca yoksa, Dragonfly buranın adını değiştirebilirmisin?
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Tayfalar Toplanma Salonu

Post by findor »

falla bana uyar neden olmasın ?
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
CLiCKs