Kendisine Paladin oynatmayı öneriyoruz. Ã?yle bakış atmak genellikle zordur.bizim grupta bi savaşçı var(galadlirime slm )
Frp ve Kızlar
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

-
AresMajere
- Kullanıcı

ya istanbul' da bizim bir kız arkadaş vardı frp oynayan, kız yüksek charisma bir elf fighter idi ve barda yaptıklarına inanamazsınız..kız adamları cezbedim bülbül gibi konuşturdu hepsini..hani bazen ii olmuyo değil..
İzmir de pek rastlamadım ii oynayan kıza..Yani Azalin bilir frp oynayan bir kız vardı ama kız her karşılaştığına şöyle role play yapıyordu:
".....bize söylemek istediğin başka bişey yok mu? Başka hangi bilgiler verebilirsin.identify yapar mısın, silahlarımızın identify a ihtiyacı var?. Kalenin içindek ne tehkiler var söylesene" gibisinden
DM de kitleniyodu tabii
İzmir de pek rastlamadım ii oynayan kıza..Yani Azalin bilir frp oynayan bir kız vardı ama kız her karşılaştığına şöyle role play yapıyordu:
".....bize söylemek istediğin başka bişey yok mu? Başka hangi bilgiler verebilirsin.identify yapar mısın, silahlarımızın identify a ihtiyacı var?. Kalenin içindek ne tehkiler var söylesene" gibisinden
DM de kitleniyodu tabii
manita
Benim grubumda 3kız vardı..Elf Thief,Elf ranger,Human Fighter;walla rp işini fena kıvırmıyolardı..Ancak thiefin sevgilisi paladin de aynı partideydi..e haliyle hırsız kendi doğasına uygun oynadığında paladinde paladinliğinden geri kalmıyodu:sonuç aile faicası
bir arkadasim anlatmıiti;Dm hatun,hatunun sevgilisi player..bunlarının önüne 3-5 orc çıkar..zarlar atılır sıra Dm gelir,sevgilisine saldıracakken elemandan: " Ama askımmmm...." diye kedi misali kur yapınca DMden tepki su olur " ve orcun ayağı kayıp kendi kılıcının üzerine düşer,olur..""
böle Dmlik yapanı asmak lasim!!hem dmlern adini kotuluo hemde frpci hanim aplalarin
bir arkadasim anlatmıiti;Dm hatun,hatunun sevgilisi player..bunlarının önüne 3-5 orc çıkar..zarlar atılır sıra Dm gelir,sevgilisine saldıracakken elemandan: " Ama askımmmm...." diye kedi misali kur yapınca DMden tepki su olur " ve orcun ayağı kayıp kendi kılıcının üzerine düşer,olur..""
böle Dmlik yapanı asmak lasim!!hem dmlern adini kotuluo hemde frpci hanim aplalarin
The Twilight Is My Robe...
- mightywolf
- Kullanıcı

Anlayamadıgım bir konu...
Masa üstü frp diyorsun, rp sırasında DM in yaptıklarını soylediklerini yapıyorsun... Hersey guzel, iyide madem fantastik dunyadasın biraz fantastik seyler ola bilir, bir dm le playerin asık olması gibi
Bırakın askı yasasınlar, bu konuda cok doluyum
ustume gelmeyin...
Kimse sevdiginden ayrılmasın! aman ha!
Masa üstü frp diyorsun, rp sırasında DM in yaptıklarını soylediklerini yapıyorsun... Hersey guzel, iyide madem fantastik dunyadasın biraz fantastik seyler ola bilir, bir dm le playerin asık olması gibi
Bırakın askı yasasınlar, bu konuda cok doluyum
Kimse sevdiginden ayrılmasın! aman ha!
-
Bunises
- Site Yazarı

Bu tür ortamlar aranıyorsa park, bahçe, cafe köşeleri gayet uygundur... Lakin yapılan işe saygı duyulmaması "bu da böyle olsa ne olur"anlayışı RYO ilerletemez. Tam aksine bir engel daha koyar. Eskiden haykırılan "imkanımız yok, kitap gelmiyor" haykırışları "ciddiyet yok, başlarım ben böyle oyuna" gibi seslerlere dönüşmesi inanın bir şeylerin geliştiğini gösteren şeyler değildir. Frp belli bir hayal gücü ve yazınsal şeylerden oluşsada, şüphesiz bu işle uğraşan kişilerin sadakat, saygı ve özverilerinede ihtiyacı vardır. Bunlar olmadan ortada sadece mat bir frp kalır...sesi duyulan, kendi olmayan bir frp. Önemsemenin sınırlarını daha dikkatli belirlememiz temennilerimle ...Bunises
Eğer oyuncular oyunda RP için aşk yaşıyorlarsa yaşasınlar, ama bu olay gerçektede olan birşeyse iş biraz RP'nin dışına kayabiliyor hatta pek çok oyuncu bu işi cıvıtma aracı olarak kullanıyor, bu yüzden Bunises'in dediği gibi bu iş için parka gitsinler.
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
- mightywolf
- Kullanıcı

-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Valla benim tanıdığım birkaç kız var izmirde frp oynayan yani çok zor bulunan bir şey değil sanırım. Yada ben şanslı bir erkeğim
Ama eski kız arkadaşınla frp oynamak hoş değil yani beni 2 kere öldürmeye kalktı sonra kaza dedi tabi bende karşılıksız bırakmadım kendisini attığı oklara ve kuduğu tuzaklara iadeyi ziyaret olarak Lightning boltumu gönderi verdim (3) kere
Ama eski kız arkadaşınla frp oynamak hoş değil yani beni 2 kere öldürmeye kalktı sonra kaza dedi tabi bende karşılıksız bırakmadım kendisini attığı oklara ve kuduğu tuzaklara iadeyi ziyaret olarak Lightning boltumu gönderi verdim (3) kere
- hollymight
- Kullanıcı

yahu ne oluyoz anlamadım bi kere benim biildiim bi gemiye iki oyuna kız alınmaz alınırsa ne olur ?dm yavşar her oyuncu kızı gücendirmeme çabasına girer role playingin olmazsa olması erkek geyiği küfür falan olmaz olanlar kibarlaştırılır herkes gerim gerim gerilir nerden bilion demeyin aynen yaşanmıştır 
erkek sayısı kadar kız oyuncu tanıdım bu güne kadar.şimdi bir kız frp oynuyorsa o kızın ait olabileceği 2 kategori var.Birincisi,gerizekalı kız kategorisi.Kız arkadaş zoruyla falan oynuyordur,ve büyük ihtimalle siz
ne derseniz deyin neler olup bittiğini bile anlamıyordur.
ama bir de gerçekten gönlünü vermiş,bizler gibi heves etmiş kızlar var ki onları erkek oyuncuların çoğundan daha fazla seviyorum.Ã?ünkü bir kere daha çok role play'e yönelik oluyorlar,doğaları gereği,oyun daha zevkli oluyor.ikincisi,olayları içten yaşıyorlar ve bu çok ilginç olaylara yol açıyor.
hayal edin,iki el iki kılıç,drizzte kafa tutmuş druid/fighter elf kızımız ve karşısında rouge-fighter-cleric(shar) kızımız.bu ikisinin kavgasını,ikisini de kızlar oynatırken,düşünsenize.bir yandan baltalar,kılıçlar,amerikan güreşi hareketleri,bir yandan da tırnak geçirmeler,saç yolmalar,yerlerde deliler gibi yuvarlanmalar.
olay silahlarını düşüren druid kızımızın öteki kızın kafasını bacaklarının arasına alıp,kollarıyla onun belini kavrayıp zıplayarak onun kafasını kendi kıçı ve yer arasında bırakması ile bitmişti.pile dive diyorlar sanırım..
iyidir yani..üstelik ben,dm olarak,bir grup insana saatlerce bakacaksam arada bakmaktan keyif alacağım birilerinin de durmasını isterim.
ne derseniz deyin neler olup bittiğini bile anlamıyordur.
ama bir de gerçekten gönlünü vermiş,bizler gibi heves etmiş kızlar var ki onları erkek oyuncuların çoğundan daha fazla seviyorum.Ã?ünkü bir kere daha çok role play'e yönelik oluyorlar,doğaları gereği,oyun daha zevkli oluyor.ikincisi,olayları içten yaşıyorlar ve bu çok ilginç olaylara yol açıyor.
hayal edin,iki el iki kılıç,drizzte kafa tutmuş druid/fighter elf kızımız ve karşısında rouge-fighter-cleric(shar) kızımız.bu ikisinin kavgasını,ikisini de kızlar oynatırken,düşünsenize.bir yandan baltalar,kılıçlar,amerikan güreşi hareketleri,bir yandan da tırnak geçirmeler,saç yolmalar,yerlerde deliler gibi yuvarlanmalar.
olay silahlarını düşüren druid kızımızın öteki kızın kafasını bacaklarının arasına alıp,kollarıyla onun belini kavrayıp zıplayarak onun kafasını kendi kıçı ve yer arasında bırakması ile bitmişti.pile dive diyorlar sanırım..
iyidir yani..üstelik ben,dm olarak,bir grup insana saatlerce bakacaksam arada bakmaktan keyif alacağım birilerinin de durmasını isterim.
rest in me and i comfort you
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..
eh doğru demişin epitaph.kızlar da frp yi erkekler kadar iyi _hatta daha iyi_ oynuyolar.tabi işin başı tabiiki öncelikle frp ye aşık olmaktan geçiyor.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Kızlar özellikle kadın karakterleri çok iyi oynuyolar gülmekten ölüyoruz (uzmanlık alanları tabii, alışverişe filan çıkıyolar, incik boncuk beğeniyolar, üzerine giydiklerini ayrıntılarıyla anlatıyolar, ayılık yaptın mı eleştiriyolar)
Bu arada kızların yanında oyunda nazik olmaya çalışanlara ve kadın oyunculara "özel ilgi" gösteren dmlere aynen ben de kıl oluyorum.
Misal vermek gerekirse ilk FRP oyunumda sorceror bir bayan oyuncu, benim Tanrıma olan bağlılığımı sorgulamıştı, ben de kızın suratına bağıra çağıra konuşmuştum sen misin ulan beni yargılayan diye... (Kız çok iyi bir oyuncuydu ama gerçek hayatta da biraz korkunç olduğumdan mıdır nedir ortam inanılmaz gerilmişti, bayan arkadaş da gerçekten alınmıştı sanırım
) Bir sonraki oyundan önce ise gayet iyi muhabbet ediyorduk. Sonuçta yaşanılanın bir roleplay olduğunun farkında olan bir kızdı, ama bunu kişiselleştirecek bir çok insan tanıyorum (kız ya da erkek olmaktan bağımsız bir konu)
ayrıca geçen sene boyunca gayet iyi bir bayan arkadaşla her hafta frp oynadık ve cidden çok eğlendik. Az deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen çok iyi roleplay yaptığını da eklemek isterim...
Yurtdışında FRP oyuncularının ağırlıklı olarak bayanlar olduğuna da dikkatinizi çekerim...
Saygılar
Vladimir Nikolai Kormiltsev (9. jenerasyon Gangrel)
Bu arada kızların yanında oyunda nazik olmaya çalışanlara ve kadın oyunculara "özel ilgi" gösteren dmlere aynen ben de kıl oluyorum.
Misal vermek gerekirse ilk FRP oyunumda sorceror bir bayan oyuncu, benim Tanrıma olan bağlılığımı sorgulamıştı, ben de kızın suratına bağıra çağıra konuşmuştum sen misin ulan beni yargılayan diye... (Kız çok iyi bir oyuncuydu ama gerçek hayatta da biraz korkunç olduğumdan mıdır nedir ortam inanılmaz gerilmişti, bayan arkadaş da gerçekten alınmıştı sanırım
ayrıca geçen sene boyunca gayet iyi bir bayan arkadaşla her hafta frp oynadık ve cidden çok eğlendik. Az deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen çok iyi roleplay yaptığını da eklemek isterim...
Yurtdışında FRP oyuncularının ağırlıklı olarak bayanlar olduğuna da dikkatinizi çekerim...
Saygılar
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
Bende oyunlarda oradaydım gerçekten ilk defa bir hatunun adam gibi oyun oynayıp RP yaptıgına sahitlik ettim. Gerçi yalan olmasın bir iki tane daha çok iyi RPci tanıyorum ama kanımca biraz fazla abartıyorlar olayı oyun sırasında.. Yani kadınların genel problemi oldugu gibi: "Eglenmeye gidiyorlar ama eglenmekten çok nasıl eglenilmesi gerekiyorsa öyle davranıyorlar." Frp'de de farklılık göstermiyorlar kanımca...Raistlin wrote:ayrıca geçen sene boyunca gayet iyi bir bayan arkadaşla her hafta frp oynadık ve cidden çok eğlendik. Az deneyimli bir oyuncu olmasına rağmen çok iyi roleplay yaptığını da eklemek isterim...
Kesinlikle dogru.. Ama turk hatunlarından çok farklılar... Ayrıca sizi bilmem ama kadınların eline güç geçince acayip acımasız ve yaratıcı oluyorlar diye düsünürüm hep. Bir "tam RP" MUD'ı oynuyorum nette.. %55'i falan bayan oyuncuların ve güçlü kadınları inanılmaz oynuyorlar... Salvatore'nin Underdark'ındaki Matronlar veya Girit'in kadın liderleri gibi.. acımasız ve korkunç yaratıcı..Raistlin wrote:
Sizede saygılar üstat..Raistlin wrote: Saygılar
Umarım zaman olurda bir daha oynadıgını görürüm bu karakterle.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")