Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Arkadaşlar şu anda bir çoğununda bundan etkilendiğinden eminim ki sorunumuz: Avatarımızı Koyamamamız;ama bakıyorum da bazı kişilerin avatarları vardır , bu konuda bilgi edinmek istiyorum. Neden avatar yükleyemiyoruz, şimdi bunu sormakla zaten sitenin yeniden yapılandırılmasıyla uğraşan kişilere bir yük daha geliyor ama bence avatar gerçekten iş güzellik katan unsurlardan biri, lütfen beni hoş karşılayın.

Saygılarımla...
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bence de sonuna kadarhaklısın Sensei.Bazılarının avatar koyabilmesi açıkça söylemeliyimki çok ağırıma gidiyor.

yetkililer bir an önce bişeyler yaparlarsa uygar dünya adına mutlu olurum
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlül&uuml
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Bazıları avatar koyabiliyor diye bişi yok. Sitenin kimi modülleri aktif olmamasından kaynaklanıyor bu durum. Siteye avatar resminizi upload edemiyorsunuz, çünkü ilgili modül çalışmıyor. Avatar ı görünenler ise siteye upload etmeyip dışarıdan link verdiklerinden dolayı avatarları görünüyor.

İlgili modül tekrar aktif olana kadar ya dışarıdan link vereceksiniz yada bekleyeceksiniz. Ne yazık ki başka bir çözümü yok. Bu konuda tekrardan özür dileriz...
"Lovefull Evil"
Sensei
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sensei »

Dilbao sağolsın artık gözükecek bizim ki de :)
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...