40 ından sonra azan paladin...

Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

40 ından sonra azan paladin...

Post by feryat »

Bir gecelik hayatımız kalmış belki...
Bu yeni geldiğimiz şehirde belki yarın savaşta öleceğiz...
paladin, sürekli kendine good büyüsü yapan bir necromencer, bir druid ve bir de fighter...
oturmuşuz handa...Çok geçmeden necro uyumaya çıkar ama aslında asıl amacı şatosunu kontrol etmek...Derken fighter bulur bir kızı alır götürür odaya... Paladinde alık alık bakıyordur. Sonra druid te çıkar yukarı uyumaya, o gerçekten uyur...
Derken paladin gözüne bir kızı kestirir. Gayet şirin bir hamfendi. Soğuk ama güzel biryüz. Bizim paladin unutmuş Thor'u, demiş: yarın ölcem kalcam belli diil ben en iyisi şöle iyi bir gece yaşiim.
tutmuş kızı kolundan hadi yukarı...
Kız oysaki kurnaz bizim saf paladini, üstü parlayan zırhı ile zaten dikkat çeken paralı paladini soyacak... Nitekim soyduda... bizim paladin sabah uyanır herşeyi çalınmış... Biz zaten paladinin bu salaklığına sinirlenmişiz, bir de kutsal kılıcın da çalındığını söylemez mi paladin...
O nu duyduktan sonra ben hancıya girdim... Druid hanın orta yerindegördüğü bir grup kadına korkutma amaçlı bir fire strike çekti...
Bir de baktım bizim necro iyice abartmıuş çıkmış çatıya hana yardıma gelen kuvvetlere fire ball atıyoo... Biz handa bir baktık ordu gelio birbirimize hadi olm topuk dedik kaçacaz, savaş başladı tüm ordu ön cepheye koştu... biz de arkadan çıkalım derken benim elimde hancının kellesi, paladin elini kolunu sallıyoo çünkü tutacak birşeyi yok, arkada düşman kuvveti ile karşılaştık adam lar bizi biçip geçti... Böylece senaryo aptal bir şekilde sona erdi...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

abi varya senin hayatın böle oyunlarla geçio...Nedir senin bu çektiğin yaa..? sen daha düzgün bi grup bulsana harbi daha iyi olcak senin için ;-)
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Niye canım Paladinlerde insan değilmi :-P beni asıl öldüren çatıdan Fireball saçan necro oldu...he he abi adam aşağı düşme korkusuyla kaybeder konsantrasyonunu..
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

ulan adamın bir bildiği var ki çatıya çıkmış dimi...
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Ya arkadaşalr her zamn söylerim necrolara İçki içirmeyin diyorum bak sonra çatılara çıkıp dünyayı kurtaran adam gib savaşıyolar ama hikaye çok komiğime gitti yani neco çıkıp fireball atıyor vede Kendi Dostlarına...
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Abi o paladinin düzgün bir oynunu görmedim ki adam sinir oldumu kesio du birini...
Bi kere bi cüceye rastladık...Detect evil yaptı baktı cücew kırmızı ben daliom dedi..
Ulen ortada bişey yok hem aciziz adam yönünden yapma dioz yok dalcam...
En sonunda ben monktum daldırtmiom lan dedim birbirimize girdik...:D
wicked_one
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by wicked_one »

sen o paladin i bana göndersene.benimn bi ark var o da paladin oynatır kılım zaten hıncımı çıkartmam lazım..ama bu diyardakiler yeteri,nce sağlam
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

abi acıyın paladinlere yapmayın etmeyin yazıktır yaw.
tamam adamların kafa yapısı biraz bozuk ama onlarda kendi çaplarında dünyayı kurtarmaya çalışıyorlar :D :D :D .
ben yine de dm lerin paladinlere karşı biraz daha nazik olmalarını isterim(tabi iyi role play yapıyorlarsa).
ne de olsa en zor role play yapılan class lardan biri(thlyrotel duyuyorsundur beni inşallah!!!)
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
feryat
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by feryat »

Biiyorum eldarin ne çektiğini...Ama gene de iyi rol yapmayan paladin fighter dır...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

sen de haklısın feryat muhabbeti okudun zaten daha neler var da ben anlatmıyorum.
onları anlatmam için bir içki sofrası ve yeterli miktarda meze lazım bize.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Geldi kulakları çınlayan çocuk....
Ula Eldarin sen milletin ortasında kılıç çekip hancı kesmeye iyi role play'mi diyorsun.. tamam adam seni sinir etmiş olabilir ama bir paladin olarak kendini disipline etmeli ve öfkene hakim olmalıydın nıahahahha fallen seni... zaten bu herifin allignment'ıda neutral evil yani Eldarinin.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

abi hancının kötü role play ine ne diyeceksin peki.hiçbir hancının tavernanın ortasında fiyatlardan hoşnutsuz kalan kutsal bir paladine küfretmeye başlamasınasıl açıklanabilir peki.Keldorn bile kendini zor disipline ediyo ben ne yapayım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

abi hancının kötü role play ine ne diyeceksin peki.hiçbir hancının tavernanın ortasında fiyatlardan hoşnutsuz kalan kutsal bir paladine küfretmeye başlamasınasıl açıklanabilir peki.Keldorn bile kendini zor disipline ediyo ben ne yapayım.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Abi bu hancıdır ne yapcağı belli olmaz, sinirlenince kontrolünü kaybedebilir sende Paladinsin...
Hani adamı öldürmesen neyse, ama silahsız bi adamı kılıçla doğraman fallen olmana yeterde artar bile.
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

Daha ne diyaloglar oluyor.. Birazını yazayım..

fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
dm: oldu..

ravenloft
player1-abi ben bu herife dalcam , fireball u hazirliyom..
dm- karsinizdaki landlord (yani bi bok yapamazsiniz)
player2-ben de kilic cekmistim, neyse.. landlord su kilici gotume sokarmisiniz?
player 1 to player2 : su fireballu tutsana bi , atmiyim simdi

vampire oyunu:
vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki
-sabah ola hayır ola

abarti ad&d dmi oyunun backgroundunu anlatir:
siz 100000(evet evet yuzbin) kisilik capulcu ordusundaki bes askersiniz...middle earthde 100000 kisilik !! capulcu !! ordusu..
isin komik tarafi bi gece saldiriya uradik sadece besimiz kurtuldu

-benim karnim acikti
-cevrede yicek bisi yok
-dolaba gidioom bisi isteyen var mi?

dm:uc saat sonra yola cikiyosunuz , yaniniza neler almak istiyosunuz?
bwh: abi ben iki damage almak istiyorum

bir gurup bandit ve fighter guruba saldirir saldıranlardan sadece bir tane kalır. onu konusturmaya karar verilir. ama adam bi turlu bi bok demez...
cleric: eger bize neden sakdirdiginizi soylersen seni iyilestirebilirim.
dm: siktir git orospuu cocugu!!!!
cleric: yeteeeerrrrr!!!! (der ve morning stari geçirir)
dm: fighter oldu.
digerleri: ya niye olduruyosun biraz sabretsen biseyler ogrenebilcektik!!
cleric: bana ne adam anneme kufretti!!!

parti kacarak ormana saklanan bir grubu yakalamak icin plan yapmaktadir. grubun ranger'i dusunur tasinir ve dahiyane bir yol bulur:
-abi ormani yakalim o zaman mecburen cikarlar disari.
ohaaaaa! sana ranger oynatanin...

dm-kiliclarinizi cektiniz birbirinize saldiracaksini...
p1-arkanda ayi var..
p2-hade len...
dm-ayi sana saldirdi ve oldun..
p2-ohaaaaaaaa
p1-ekieki

ilk defa planescape oynayan oyuncu:
- abi abyss'e buradan gidiliyo değil mi?

dm: .... abi bayildin kan kaybediyorsun...
oyuncu : ben daha önce bulduğum sarı potion'u fighter'a içiriyorum..
herhalde healing potiondur...
dm: figher artık kan kaybetmiyor...
çünkü az önce arkadaşı ona tutkal içirdi....

- karsinda mehmet ali usta var ne yapiyorsun?
- etini yiyorum..
- ye bakalim nereye kadar...

yine vampire the dark ages
gm: "ve iste size bu kutsal kilici veriyorum.. isa'nin en son yemek yedigi kaptan yapilmistir.."
player: "e iyi de biras buyuk diil mi?" (boru dill kardesim, bildiimis long sword iste)
gm (istifini bozmadan) "isa cok yerdi."

grup (fighter, mage, cleric ve ne yazikki bir kender) minatorlarin elinde tutsak kalir karsilarina bir minator mage cikar ve konusmaya baslarlar bu arada kender clerice donup bu ne bole der clericde buyucu bir minator der kenderde minatora donup "heheh buyulu inek" der (sonucu siz tahmin edin)...
Post Reply