CAN SIKINTISININ İLACINI BİLEN VARMI?
- hayaletxxx
- Kullanıcı

CAN SIKINTISININ İLACINI BİLEN VARMI?
Can sıkıntısının ilacı yok kardeşim. Biz sokakta orklar görmeye başlamıştık. Sonunda cilveli keçideki oyunlar ortaya çıktı. Sende dene belki bu işine yarar.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
oncelikle bu evildoer denilen arkadas 72 saat hic kalkmadan ultima oynamayı becerebilen bir arkadastır. ultimayı onermem cunku skill kasma olayı kotu bu adamı tanıdıgımdan beridir skill kasar kendisi sıra arkadasım olurdu da.can sıkıntısı cok fena bir şey babamın yanında calısmaya basladım canım sıkılmasın diye. ama bu sefer orda canım sıkılıyor. eskiden ben de boyle bir hastalık vardı.surekli canım sıkılırdı.ama kurtuldum simdi.
size sabır dilerim
size sabır dilerim
Bende alırım elime hamer slammerımı gitarı öğrenmeden solo atmaya çalışırım lol (Tabi bunları skill kasarken yaparım ahuaah)The_Exile wrote:Fender Stratocaster'ımı saatlerce kendi "tını"mı bulmaya çalışırım.
My DNA written in C with VIM, compiled with GCC and running on baranix (It' s a free UNIX like OS for human body platform)
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

abi ne diyorsunuz yaaa..t.o.e.e. iğrenç ötesi yapılmış bir oyundu...tamam bir bilgisayar oyununda herşeyi beklememeliyim ama adamlar max lvl 10 oluolardı...var mı böle bişi ya?ve eğer canınız sıkılmışsa ve evinizde adsl varsa ragnarok öneririm...epey sağlam bi oyun...
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
wicked_one acayip -1 aldın canım mlsf bu sefe olmadı.....
Ya bana Ragnorak ile ilgili bii söyle ya yaptıkalrı parmak kadar adamalrla oynamak bnebek oyunuy ya delki oluyoum hele bird internet cafeden oynuyolarsa yandık Ultima on,ynuyamıyoruz walla acaytip lag yapıo onmlar yüzünden bir gün cafedekiş ragnorağı silicem dewlşi olkyurmmm ...
Bak En iyi Vakit için Frp veya ultima ...
Fakat Ultimayı hjer serverda oynamıyacksın yabancı servrelarda msele camelot oyna aylı 13$ fakat adam gibi oyun çok iyi.... Weya gir En iyi Top 200 siteye Ordan ilk 50 sharddın sitesine gir üye ol rahat rahat Rp yap yoksa nebula amentes Veya başka servrealrda yok olmuyo canım lsf Rp yok millet sadece eğlenmek kafa kesmek için giriyo o kadar rahat edemezin...
Ya bana Ragnorak ile ilgili bii söyle ya yaptıkalrı parmak kadar adamalrla oynamak bnebek oyunuy ya delki oluyoum hele bird internet cafeden oynuyolarsa yandık Ultima on,ynuyamıyoruz walla acaytip lag yapıo onmlar yüzünden bir gün cafedekiş ragnorağı silicem dewlşi olkyurmmm ...
Bak En iyi Vakit için Frp veya ultima ...
Fakat Ultimayı hjer serverda oynamıyacksın yabancı servrelarda msele camelot oyna aylı 13$ fakat adam gibi oyun çok iyi.... Weya gir En iyi Top 200 siteye Ordan ilk 50 sharddın sitesine gir üye ol rahat rahat Rp yap yoksa nebula amentes Veya başka servrealrda yok olmuyo canım lsf Rp yok millet sadece eğlenmek kafa kesmek için giriyo o kadar rahat edemezin...