En özenti kitap
En özenti kitap
Arkadaşlar Drow kızını okudunuz mu? okumadıysanız alıp da para ve zamannınızı boşa harcanayın. bir kiitap bu kadar mı özenti olur bu kadar mı özenti our allahım berbat bi kitap sakın okumayın 
tamamen aynı yaw, yüzük tayflarının da aynıları var kitapta,
ilk kitaplarını okudum,kitabın tam sersisini okumama rağmen niye öle bi proje yaptıklarını merak etmedim desem yalan olur??
ilk kitaplarını okudum,kitabın tam sersisini okumama rağmen niye öle bi proje yaptıklarını merak etmedim desem yalan olur??
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Re: En özenti kitap
drow kızının neresi özenti?kocakafa wrote:Arkadaşlar Drow kızını okudunuz mu? okumadıysanız alıp da para ve zamannınızı boşa harcanayın. bir kiitap bu kadar mı özenti olur bu kadar mı özenti our allahım berbat bi kitap sakın okumayın
yüzeye çıkan tek drow drizzt mi sanarsınız siz?
tamam bir kitabın beğenmediğin yönleri olabilir, bunları belirtip eleştirebilirsin, bu senin hakkın ama hiçbir kitap hakkında "bu kötü, iğrenç, almayın, alanı iblisler kovalar" tarzı ithamlarda bulunamazsın
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...
bence de biraz abarılı olmuş yorum, özenti olabilir falan ama -Drow Kızını okumadım ayrıca- okuma demek yanlış galiba, her kitap ne kadar kötü olursa olsun bi deneyimdir...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
- biluanders
- Kullanıcı

-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Bence drow kızı gayet orjinal bir kitap. Ve hiçte özenti değil.... Sadece bu kitapta drowların yaşayışlarını daha farklı daha sosyal biçimde goruyoruz. Ve buda mithril salonu savasndan sonra gerceklesıyor... Ayrıca karakterlerde gayet özgün yaratılmış... Kitapta Liriel ' in iyimi yoksa kotumu oldugu anlasılmıyor. Ve bence gayette iyiydi...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"