Prince of Persia 2

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Prince of Persia 2

Post by Dragonfire »

Aslında 5 olması gerekir ama böyle yazıyor. Azönce trailerini indirdiğim muhteşem oyunun devamı. Daha hüzünlü daha dramatik ve içler acısı. Sonunda ölüm bizi alamaya gelecek. PoP 4 : Sands of time'ın o 1001 gece masalları havasından çıkıp tamamen gthic ve ürkütücü bir hale sokan güzel bir yapıt. Hareket motoru geliştirilmiş ve dinamiği oturtulmuş diye yazıyor ama bunları görmek için 2004 sonunu beklemek zorundayız.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abi merakla bekledigim oyunlaran biri. bu arada prensimiz tipi bayaa bi degismis ve cok yeni hareketler falan warmışş.. :D
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Adam yaşlanmış. Acı hüzün ve önyarıgının tamamını oyun temasına dahil ettiklerini söylüyorlar bakalım göreceğiz. Ben açıkcası çok umutluyum bu işten.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Asuthay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Asuthay »

Beyler oyunun türü nedir?Oyun nedir güzel midir değilmidir?Biraz anlatırmısınız?güzelse bende alayım oynayalım...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

walla abi zaten sewmeyeni ben sopaya cekiorum
1-)hayatımda gördügüm en muthis grafikler :D
2-)kolay oynanırlık :D
3-)muhtesem hareketler :D
bu arada bi prenssin yan,i bunla macerlara falan cıkıon ama oyna hakketen gusel
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Sand of time a hayran kaldım. Bilgisayarın başından kalkamadım oyunu bitirene kadar. Hele prensesin sesi muhteşem. Aşık oldum kıza...
Oyundan en çok aklımda kalan ve beni etkileyen sahne Prenses Farah kuyuya duserken prensin onu kurtarmak için bıçağın keskin yerinden tutmasıydı.Vaaay ne aşk beeeaa...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

abicim allah kahretsin bi yeri gecemdim böle bi ip war oraya atlayıp bi yere basıp sonra ip geri gitmeden geri atlaman lazım ondan sonra baska bi yere bi atlayıp yinbe aynı hareketleri yapman gerekio. cok zordu gecemedim :( :(
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Eh orada takildiysan ileride ne yapacaksin bilemiyorum. Sen $u sarayin i$kence odasinin sonunda bahsediyorsun sanirim. Orasi kolay sayilirdi. Ama inan bana ilerisi cok daha eglence.
twi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by twi »

Orayı normal hızda geçmek neredeyse imkansız. Ama zamanı yavaşlatınca geçebiliyorsun.
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Evet oyun sağlandı ama Çok çabuk bitti 1 günde bitirdim :) ama yinede çok zevk aldım iyi bi third person oyunu. hareketler felan iyi dizayn edilmiş tavsiye ederim 2ncisini bekliyorum :)
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Ya bende Bug oldu çok sinir oldum bir yerde tutunmuyor ama baştan başlayacam galiba oraya geliceye kadar bi daha oynayacam olmadı kasacam bi daha satın alıp yükleyecem oyunu...

Saygılarımla...
Türklider...
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Küçük bir not:
PoP aslında bir yığın oyundan oluşuyor... Hatta bunlardan biri de 3D bir oyundur...

Prince of Persia'nın ilk oyununda beyaz kıyafetli prensimiz vardır ve herkes bunu bilir.
İkinci oyunda prensimiz yine aynı hareket sistemi ile oynar fakat tek fark kılıcınızı kınına sokmayabilmeniz ve kılıcınızın artık bir pala olmasıdır. Bir de prensimizin başında o kadar aksiyon boyunca hiç düşmeyen bir sarık vardır...
Üçüncü oyun ilk 3D olanıdır. Savaş manevraları harici pek beğenilen bir oyun değildi. Ã?oğu kişi yakışmadığını düşündü... Ben ise demosunu oynadım ve bir şey anlamadım... Yani yorum yapmak bana düşmez bu konuda...
Dördüncü oyun ise sands of time adı altında olan devam oyunudur. Prensimizin klasik hareketlerinin yanında bullettime efektleri ve üç boyutun sunduğu bütün imkanlardan yararlanarak çok güzel, kullanışlı ve aksiyon dolu bir oyun yapmışlar... Tebrik etmek gerekiyor...

Saygılarımla...
Türklider...
serkanthalia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by serkanthalia »

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende Prince of Persia delisiyim ve sizden bir şey isteyeceğim acaba oyunun şifresni bilen varmı aranızda yani hile kodlarını bu arada bu kodları arkadaşım için istiyorum yoksa oyun zorken daha zevkli.hepiniz kendinize iyi bakın...
TheoDorus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by TheoDorus »

hımmm bak şifrelerini bilmiorumda. şöle diim www.trgamer.com da şifrelerini bulabilirsin:D
CaRNeDuR
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CaRNeDuR »

Traileri izledim süperdi.Hareketler ve kiyafet fln direkt Drizzt Do'Urden 'i andirdi(hatta tipkisinin aynisi iki pala yanlarda açik kendi etrafinda dönerek saldirma fln). Beklemedeyim çikar çikmaz alicam.
Post Reply