Sölesene sölesene hadi lüffeen bak sana flüt de yaptım.. Buyday tanesinde. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Söyledim ama baltamı düzeltirsen yeniden söylerim daha çok var nede olsa...Ya baltamı harbiden düzelt adamın birisine sapladığımı düşünsene nasıl ses çıkarır adam "bir müzikle öldüm!" der sonra.Yada bir müzik beni katletti...
Ama gerçekten şirindi yaa bak bi orta yol bulalım tamam mı tamam di mi git buyday tanesine bakalım.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Bence bunların kalıcı olmasını saglayan LOTR ateşi olmuştur. filmlerden sonra unutulmazlar arasında yerlerini alan karakterlerdir elfler ve cuceler. ben derim ki LOTR'dan önce LOTR'dan sonra...
5 yaşındaki kuzenime geceleri masal okumak yerine lotr okuduğumu söylemiş miydim? O kadar tatlı ki. İsimlerin bazılarını türkçeye çeviriyorum ve bazı satırları da atlıyorum tabi. Çok hoşuna gidiyor. Kendimi acayip mutlu hissediyorum.
Teşekkürlet Tolkien...
nıght bence sen kuzenine HOBBİT i oku çok zevkli bi kitap ben kardeşime okuyordum bi aralar sonra baktım sen düzgün okuyamıyon dedi elimden aldı okumaya başladı acayip oldum anlatamam çok iyi bir kitap öneriyorum..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
valla benim kardeşim olmadıı için böle bişey yapmam imkansız ama yaptıınız şey çok hoşuma gitti, bencede hobbit -bana kitap okumayı sevdiren kitap olarak- çocuklar için çok ideal.. takdir ettim haddim olmayarak...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.