Bütün frp dünyasının cwp arayıp bulamadÄÂ
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

30 AC icin adamin uzerinde fullplate+3 (11 armor)
ring of natural armor +2 (2 armor)
12 dexterity (+1 armor)
cloak of deflection +2 (2 armor)
Large Shield +2 (4 armor)
Lazim anca 30 AC oluyor...
Görüldüğü gibi bunları her savaşçı giyebilir ve AC 30 yapabilir... Yani ne demek? AC o kadar önemli değiiiiiiil. Ama hitpointin düşükse ne yapacaksın? Öleceksiiiiiiin
ring of natural armor +2 (2 armor)
12 dexterity (+1 armor)
cloak of deflection +2 (2 armor)
Large Shield +2 (4 armor)
Lazim anca 30 AC oluyor...
Görüldüğü gibi bunları her savaşçı giyebilir ve AC 30 yapabilir... Yani ne demek? AC o kadar önemli değiiiiiiil. Ama hitpointin düşükse ne yapacaksın? Öleceksiiiiiiin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Bak şimdi ben ac için "o kadar önemli" değil diyorum
sen hp için "önemli değil" diyosun...
ona bakarsan belli bir leveldan sonra herkes diğerinin ac'sini geçebiliyor ve critical hit zaten always autohit... Yani ac çok yüksek olsa da karşıdaki yine critical table'la onu öldürebilir...
Öift taraflı düşün
sen hp için "önemli değil" diyosun...
ona bakarsan belli bir leveldan sonra herkes diğerinin ac'sini geçebiliyor ve critical hit zaten always autohit... Yani ac çok yüksek olsa da karşıdaki yine critical table'la onu öldürebilir...
Öift taraflı düşün
Yine de bir düzeltme yapayım örneğin bir scimitar 17-20 arası critical vurur...
Siz 17 attığınızda attack rolunuz armor classı geçemiyorsa bu critical değildir... ama 20 her zaman critical hit sayılır vursa da vuramasa da...
Siz 17 attığınızda attack rolunuz armor classı geçemiyorsa bu critical değildir... ama 20 her zaman critical hit sayılır vursa da vuramasa da...
-
DeMRaN
- Kullanıcı

Selam Dostlar yeni geldim ve tartışmayı okudum neden ikisinide eşit derecede arttırmaya çalışmıosunuz
... Sadece AC de pek bişey yapamaz sadece Hp de pek yararlı olmaz ben ikiside derim ama illa biri diosanız AC çünkü karşındaki 1 kere 20 atar 2 kere 20 atar ama daa fazlası biraz zor... (olmaz demiorum ama)
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Bence ikisi de önemli ama ikisinin arasındaki önem farkının yüzdesi fazla değil.Yani birinin çıtası çok yüksekteyken diğerinin alçakta değil.Ama hangisi daha garantili derseniz ben hp derim.
Sonuç olarak hp'yi gidip dükkandan alamazsınız ama istediğiniz kadar ac veren teçhizat veya zırhlar alabilirsiniz.Para da bunda bir etken,ama paranız olsa bile hp satın alamazsınız.
Birde şu açıdan düşünün : Öoğu büyü Ac'yi pek iplemiyor.Bu durumda en garanti olan şey HP.
Sonuç olarak hp'yi gidip dükkandan alamazsınız ama istediğiniz kadar ac veren teçhizat veya zırhlar alabilirsiniz.Para da bunda bir etken,ama paranız olsa bile hp satın alamazsınız.
Birde şu açıdan düşünün : Öoğu büyü Ac'yi pek iplemiyor.Bu durumda en garanti olan şey HP.
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe