Ufak tefek olmaktan nefret ediyorum bazen. Fr de olsaydı onu delik deşik ederdim hançerimle.
Mahkemede savunma senaryoları
ah yazıkkkk sizi kandırmışlar be anam.ben yapmadım ki
yada en yakınımdaki hakimin boğazına atlardım ben bu adaletin gelmi.......... diye ne varsa sallardım artık savunmak ne kelime duman ederdim orayı .zaten adalet ne ki
yada -aaaaaa o hazine sizemi aitti .vallahi bilseydim size getirirdim .hiç aklıma geldedi sizin gibi bir hakimin bukadar fazla hazinesi olduğu .hatta bi ara düşündüm hazinenin bir kısmını size vermeyi ama .okadar fakir görünüyordunuz ki bla bla laf ebeliği yapmak lazım saçmalamak filan
yada şeytana uyduk hakim bey
yada en yakınımdaki hakimin boğazına atlardım ben bu adaletin gelmi.......... diye ne varsa sallardım artık savunmak ne kelime duman ederdim orayı .zaten adalet ne ki
yada -aaaaaa o hazine sizemi aitti .vallahi bilseydim size getirirdim .hiç aklıma geldedi sizin gibi bir hakimin bukadar fazla hazinesi olduğu .hatta bi ara düşündüm hazinenin bir kısmını size vermeyi ama .okadar fakir görünüyordunuz ki bla bla laf ebeliği yapmak lazım saçmalamak filan
yada şeytana uyduk hakim bey
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Len kanka Quel kim yakalanmış kime yakalanmış nerde ne zaman sen kimi boğazını sıkıcan sıkma boşveer bana göster ben direk KESEYİm boğazını bu arada NIGHT seni görende cennetlik beea
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Evimiz toparlandı uzun çabalar sonucunda dağıtanların ensesine binmek üzereyim az kaldı...
aile harbiden kalabalık oldu bende yeni sayılırım....
Dediğin gibi her şey daha güzel ve dahada güzel olucaktır emin olabilirsiniz FRP WORLD ahalisi şüpheniz olmasın...
aile harbiden kalabalık oldu bende yeni sayılırım....
Dediğin gibi her şey daha güzel ve dahada güzel olucaktır emin olabilirsiniz FRP WORLD ahalisi şüpheniz olmasın...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
nıght kamp işi neanlayamadım bursa kent gönüllüleri kampınamı gidicen yaff annayamadım ? eğer orası ise bende orayla bağlnatılı çalışıyourm bilgisayar bulman çok basit orda kamp müdürü ahmet muhsin demirel var ona sölersin böle böle yerel gündem 21 den çağrın yani ben findor selamı var dersin bilgisayar ayarlarlar
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...