Unholy wrote:Sevgilimle sevisir. sevdigim dostlarimla eglenir ve ailemi ziyaret ederdim. Son kez hayatta yapmak istediklerimin bir kismini yapmaya calisir ve olumu karsilamak icin bekledim...
Saygilarimla...
dostum beni zahmetten kurtardın saol yani helal olsun insan anca bu kadar guzel soyler
heralde ben sevgilimi arardım ve onla beraber olurdum son kez.ve beraber yapmak isteyip de vakit bulamadığımız için yapamadıklarımızı o bir güne sığdırırdık.gitme vaktim geldiğinde de bir öpücükle uğurlardım onu.
vay be ne romantikmişim ben...okuyunca farkettim
Bir düşünelim.
Sabah aldık haberi.
Ã?nce yürüyerek eve dönerim.Yolda gördüğümüz herkese tanımasakda iyigünler dileyip sohbet ederim.Sonra eve giderim.Sigara falan yakmaya gerek yok içkiyede gerek yok önce bir köşeye otururum ve saatlerce düşünürüm.Yaşadıklarımı.Geleceğimi düşünmem.Ã?ünkü zaten yakında öğreniceğim.Kendimi dine falanda adamam.Hadi denir yaa "Tanrı ancak şeytanla dansedildiğinde akla gelir".Zaten o gün akla gelen inanç inanç değildir.Kimseyi aramazdım.Sonra dışarı çıkar sokakları arşınlardım.Yabancıların gözlerinde sevgi arardım.Bağıra çağıra şarkı söylerdim en işlek caddede.Gözüme kestirdiğime sataşıp kavga çıkartırdım.Herkese gülerdim.
Ve ölmeden önce son düşüneceğim şey şu olurdu.
Tarihin başından beri sorulan ve cevabını yeryüzündeki hiçbir insanın bilmediği şeyi yaşayarak öğreneceğim.
Bütün malvarlığımı hayır kurumlarına bağışlarım.
En kısa zamanda mekkeye uçarım ve tavaf ederken ya da hacca giderken ölürüm... Her saniyemde Allah'a dualar ederim. Yakınlarıma da üzülmemeleri için telefon ederim...
Ve bu kötü konuyu artık kapatalım derim
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
BEn evden kaçar bir dağa çıkar ondan sonra da ormanı yakardım...
Tabii sinirimden diil geyik olsun die...
Bide 'cennetin kapısını çalmak ' die bnir film izlemiştim.. o rada bu konu işleniyordu..
Herkese öneririm..
Geleceği olmayan adamın korkusuda olmaz...
Ozan FEryat gelecek masalı dediği, elindeki sarımdan bir nefes daha aldı...
ölüm benim bu dünyadaki her şeyden kurtuluşum olacağından bayram ederim.belki birkaç el magic oynarım kartlarımı kardeşime miras bırakırım,belkide son kez grubu toplar şöle iyi kaliteli bir müzik yapar baterime olağanca gücümle vururdum hepsi bu kadar işte.
GÃ?L BAHÃ?ESİNE BÃ?LBÃ?L YARAşIR.
PİSLİK BÃ?CEğİ GÃ?LDEN NE ZEVK ALIR!
Annemi babamı ve abimi son birkez öperdim... Ve ağlamamaları için onları ikna etmeye çalışırdım... Ardından huzurlu bir uyku çekerdim... Uyanmamak üzere...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
walla giderdim en yakın camiyee "imam abey bana 10 dakka izin wer. nasıl olsa senle yarın baska bi yerde konuscaz." diyip cıkarım yukarı tum millete fear of the darkı dinletirim hem bölece milletede yardımımız dokunmus olur.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.