Büyü Konseyi
-
Eldarin
Eldarin yavaş yavaş sabır sınırlarının zorlandığını hissediyordu.özellikle boş boş bekletilerek sabrının ölçülmesi ona daha da saçma geliyordu.
'belki zor bir büyü üzerinde kafa yormak...
evet bu bir büyücünün* sabrını ölçmenin daha mantıklı bir yolu olabilirdi' diye içinden geçirdi.
yine de beklemeye karar verdi.
belkide buna zorlanıyordu...
çünkü içinden geçirdi de, karar kendi ellerinde olsaydı bir dakika bile burada kalmazdı.ustasının büyü laboratuar ına gider ve yeni bir büyü daha öğrenmek için 'sabrını*' test ederdi.
''evet'' dedi kendi kendine.
''ben burada bekletilmeye zorlanıyorum''
iradesinin başkasının elinde olması onun sinirini bir kat daha arttırdı..........
'belki zor bir büyü üzerinde kafa yormak...
evet bu bir büyücünün* sabrını ölçmenin daha mantıklı bir yolu olabilirdi' diye içinden geçirdi.
yine de beklemeye karar verdi.
belkide buna zorlanıyordu...
çünkü içinden geçirdi de, karar kendi ellerinde olsaydı bir dakika bile burada kalmazdı.ustasının büyü laboratuar ına gider ve yeni bir büyü daha öğrenmek için 'sabrını*' test ederdi.
''evet'' dedi kendi kendine.
''ben burada bekletilmeye zorlanıyorum''
iradesinin başkasının elinde olması onun sinirini bir kat daha arttırdı..........
- Efsun
- Kullanıcı

artık kendini toplamalı ve burasının herkes için açık bir yer oldupunu bişmesi gerekiyordu ni tekim bunu bşarmıştı biraz soğuk olmasına rahmen Artık kimseyle Sert bir şeklide konuşmak istemiyordu... Bunu Konsey bittiğinde dewam ettirmek istiyordu sadece Kendine braz güvemeli ve çok sabırlı olmalıydı....
Artık konsey için bklemeyidi biraz dinlenmek yerine Gidip penctrye yöneldi çok büyüktü sadece buğulanmış bir cam wardı eliyle sildi Ve dışarı baktı Yeşil ormanları görmekten bir zevk alırdı babası bir marangozdu her zaman giderler beraber ağaç keserlerdi :..... Uzun bir yoluluğa dalmıştı sanki kendini öylesine kaptırmıştki etrafında olup bitinleri farketmeyordu......
Artık konsey için bklemeyidi biraz dinlenmek yerine Gidip penctrye yöneldi çok büyüktü sadece buğulanmış bir cam wardı eliyle sildi Ve dışarı baktı Yeşil ormanları görmekten bir zevk alırdı babası bir marangozdu her zaman giderler beraber ağaç keserlerdi :..... Uzun bir yoluluğa dalmıştı sanki kendini öylesine kaptırmıştki etrafında olup bitinleri farketmeyordu......
Findor biliyorduki bu beklemeleri bile bir sınavdı...
Herkes acaba bu sınavı geçebileceklermiydi....
Ã?oğu kızmaya köpürmeye bile başlamıştı ama yeni gelenler oldukçadersler başlamayacaktı
Herkes acaba bu sınavı geçebileceklermiydi....
Ã?oğu kızmaya köpürmeye bile başlamıştı ama yeni gelenler oldukçadersler başlamayacaktı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Vilthas, aniden uyandı.. Ne kadar süredir bu uykudaydı? Ona sanki yüz yıl gibi gelmişti ama bir saniye bile olabilirdi.. Ayağa kalkıp kendine gelmeye çalıştı. Buraya konseye katılmak için gelmişti ve rüyasında ona seslenen bir büyücü duymuştu. Ne demişti, buraya hayır için mi şer için mi geldin?
"Buraya konseye katılmaya geldim" dedi, aklına başka diyecek bir söz gelmiyordu o anda.. "Ve tabiki bu da konseyin yararına değil mi? Daha çok büyücü, daha güçlü bir birlik?" diye ekledi ve yanıtı beklemeye başladı..
"Buraya konseye katılmaya geldim" dedi, aklına başka diyecek bir söz gelmiyordu o anda.. "Ve tabiki bu da konseyin yararına değil mi? Daha çok büyücü, daha güçlü bir birlik?" diye ekledi ve yanıtı beklemeye başladı..
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Elrond beklemeyi severdi... Ã?ylecebir yerde durup etrafını izlemeyi ve uzun bir süre boyunca hiç konuşmamayı... Elrond öğrenmeyi severdi ancak öğretmekten nefret ederdi. Yine karanlık köşelerden birine geçti ve beklemeye devam etti...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
Aldaris aldığı cevaplardan tatmin olmuş şekilde kapıyı kapattı. İki öğrenci daha konseye katılmaya gelmişti. komik bir düşünce aklından geçti; Ya konseye gelenlere yetecek kadar yer yoksa kulede acaba oda arkadaşı olmak için kimi seçerdim. Hah efsun olmayacağı kesin. koridoru tekrar geçip büyücülerin beklediği yere geldi.
-İki öğrenci konseye katılmak için izin istiyor.
-evet evet zavallılar beklemekten sıkılmış
Aldaris bunları ortama ilettikten sonra kulenin devamını görmek için ürkek adımlarla yoluna devam etti ama gelişmeler ve yeni katılanları duymak için fazla uzaklaşmama taraftarıydı.
-İki öğrenci konseye katılmak için izin istiyor.
-evet evet zavallılar beklemekten sıkılmış
Aldaris bunları ortama ilettikten sonra kulenin devamını görmek için ürkek adımlarla yoluna devam etti ama gelişmeler ve yeni katılanları duymak için fazla uzaklaşmama taraftarıydı.
Bulundukları yer her ne kadar bir kule gibi gözüksede buranın bu kadar ufak olduğunu sanmıyordu findor ckim bilir derinliklerde neler vardı.....
Yeni gelenlere selam verdi "aramıza hoşgeldiniz umarım memnun kalırsınız bende sizin gibi buraya gerçek gücü ve bilgiyi öğrenmek için geldim hepinize kolay gelsin sabrınızada teşekkür ederim " dedi...
Yeni gelenlere selam verdi "aramıza hoşgeldiniz umarım memnun kalırsınız bende sizin gibi buraya gerçek gücü ve bilgiyi öğrenmek için geldim hepinize kolay gelsin sabrınızada teşekkür ederim " dedi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
Yeminer uzun bir üreden sonra salonun ortasında şekillendi... Varlığı etrafa inanılmaz bir soğukluk ve korku getirmişti.. Kadim Lich asla varlığını gizlemezdi ve bu gün de buna niyeti yoktu.. Korkup kaçacak kadar zayıf kimse görmüyordu salondakilerin arasında...
Salondakiler lanetli varlığı gördüklerinde istemsiz bir şekilde kaçmak istediler fakat hepsi de iradeli büyücülerdi ya da olmaya adaylardı o yüzden hepsi oldukları yerde sabit durmayı başardılar..
"Hepinize selamlar büyücüler" dedi Yeminer'in büyü ile oluşturulmuş duygudan yoksun sesi... ve salona göz gezdirdi... salondakilerle tek tek gözgöze geldi... ve hepsine hoş geldiniz dedi denizlerden daha mavi ve durgun gözleri.. aslında bunlar göz değildi sadece içinde mavi alevler parlayan boşluklardı fakat izlendiklerini çok iyi biliyorlardı büyücüler..
"Sana da selamlar Erethan" dedi Yeminer kırmızı cüppeli büyücüye..
"Sanırım artık konsey çalışmalarına başlayabilir... Uzun bir süre bu işe gereken önemi vermedik.." ve Yeminer tekrar salona döndü.. Salondakilere baktı..
"Diyarlarda kuracağımız sistem sadece ve sadece" diye özellikle belirtti Yeminer ve bu vurgulama ile Yeminer'in gözleri alevlenmişti bi anda kıpkızıl...
"büyüye hizmet edecektir...." dedi Yeminer... " bu konseyi başka bir amaçla kullanmak isteyen ben dahi olsam ya da Erethan ya da ak cüppelilerin lideri..." Yeminer'in bundan sonrakileri söylemesine gerek yoktu... odadaki herkes devamını biliyordu... ve Yeminer'in sesi doruk noktasındayken bir anda kesiliverdi... salonda sadece sessizlik ve büyüyle oluşturulmuş sesin dolgun yankıları vardı...
Yeminer hızla geri döndü... siyah, yırtıklarla binlerce parçaya ayrılmış ama hala birşekilde tek parça olan cüppesi bir anda etrafında uçuştu ve Yeminer Erethan'ın yanına geldi... şimdi salondakilere bakıyor ve sessiz duruyordu..
Salondakiler lanetli varlığı gördüklerinde istemsiz bir şekilde kaçmak istediler fakat hepsi de iradeli büyücülerdi ya da olmaya adaylardı o yüzden hepsi oldukları yerde sabit durmayı başardılar..
"Hepinize selamlar büyücüler" dedi Yeminer'in büyü ile oluşturulmuş duygudan yoksun sesi... ve salona göz gezdirdi... salondakilerle tek tek gözgöze geldi... ve hepsine hoş geldiniz dedi denizlerden daha mavi ve durgun gözleri.. aslında bunlar göz değildi sadece içinde mavi alevler parlayan boşluklardı fakat izlendiklerini çok iyi biliyorlardı büyücüler..
"Sana da selamlar Erethan" dedi Yeminer kırmızı cüppeli büyücüye..
"Sanırım artık konsey çalışmalarına başlayabilir... Uzun bir süre bu işe gereken önemi vermedik.." ve Yeminer tekrar salona döndü.. Salondakilere baktı..
"Diyarlarda kuracağımız sistem sadece ve sadece" diye özellikle belirtti Yeminer ve bu vurgulama ile Yeminer'in gözleri alevlenmişti bi anda kıpkızıl...
"büyüye hizmet edecektir...." dedi Yeminer... " bu konseyi başka bir amaçla kullanmak isteyen ben dahi olsam ya da Erethan ya da ak cüppelilerin lideri..." Yeminer'in bundan sonrakileri söylemesine gerek yoktu... odadaki herkes devamını biliyordu... ve Yeminer'in sesi doruk noktasındayken bir anda kesiliverdi... salonda sadece sessizlik ve büyüyle oluşturulmuş sesin dolgun yankıları vardı...
Yeminer hızla geri döndü... siyah, yırtıklarla binlerce parçaya ayrılmış ama hala birşekilde tek parça olan cüppesi bir anda etrafında uçuştu ve Yeminer Erethan'ın yanına geldi... şimdi salondakilere bakıyor ve sessiz duruyordu..
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Efendi Yeminer'in beklenen hareketi gelmişti
Kendisi biranda salonun ortasında belirdi ve hoşgeldiniz konuşmasını yaptı keskin ve bi o kadarda soğuk sesi ile
Findor bunlardan sonra "Efendimiz Yeminer Ben FİNDOR amacım burda büyüyü öğrenmek ve kendimi geliştirmek" dedi ve "beni kabul ettiğiniz için teşekkürler EMRİNİZDEYİM" dedikten sonra kılıcını hizasına kadar önünde eğildi....
Findorun toprak rengi gözleri bir anda Kızıla dönüşüvermişti onu birden karşısında görünce selamını verip geri çekilirken onu gözleriyle takip ediyordu...
Kendisi biranda salonun ortasında belirdi ve hoşgeldiniz konuşmasını yaptı keskin ve bi o kadarda soğuk sesi ile
Findor bunlardan sonra "Efendimiz Yeminer Ben FİNDOR amacım burda büyüyü öğrenmek ve kendimi geliştirmek" dedi ve "beni kabul ettiğiniz için teşekkürler EMRİNİZDEYİM" dedikten sonra kılıcını hizasına kadar önünde eğildi....
Findorun toprak rengi gözleri bir anda Kızıla dönüşüvermişti onu birden karşısında görünce selamını verip geri çekilirken onu gözleriyle takip ediyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
ben kan kustururum...
-
Bunises
- Site Yazarı

Bunises kulenin çevresini inceleyen gözlerle dolaşır. Taşların dizilişi, kulenin o muazzam görüntüsü karşısında, su tulumundan bir yudum su içer. Kuleye doğru bakarak ince bir tebessüm atar; arkasını döner; uzaklaşır; ağızından son sözleri boşalır"Çok yakında görüşeceğiz" ...
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Elrond hiçbirşey ifade etmeyen gözlerle ortadaki liçe baktı hafif bir gülümsemeyle eğilerek reverans yaptı... Ancak hiç konuşmadı... Korkmuş gibi gözüktüğünü biliyordu... Korkmalıy dı da... Ve ardından liçteki gücü hissetti... Tüyleri diken diken oldu... ağzından küçük bir mırıldanma çıktı... fısıltı halinde...
"Elrond... Elrond Ca'rnesir..."
"Elrond... Elrond Ca'rnesir..."
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"