Büyü Konseyi

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Post Reply
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Eldarin karşısına çıkacak büyücü lordunun bir lich olacağını tahmin etmemişti.fakat yine de hesaplarında olağanüstü bir şaşma olcağını sanmıyordu.etraftakilerde korkuyor gibi görünmese de hepsinin sinirbozucu bir sessizliğin gölgesinde kıvrandığını hissetmişti.
kollarını kavuşturdu , çevresinde olup bitenleri izlemeye başladı
sadece beklemek istedi.
beklemek ve olacakları seyretmek ...............
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

bütün acemi büyücülerin içine bir korku yayılmıştı bu onların gözlerinen okunabiliyordu ama FİNDOR asaletini hiç bozmamış ve bir korku belirtisi vermemişti ama vermesine gerek yoktu çünkü KORKMUYORDU gerçektende...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
high_elf
Başbüyücü

Post by high_elf »

..ve kapı onu hayrete düşürerek açıldı.. Vilthas bir anlığına bunun bir tuzak olmasından şüphelendi, ama olamaz dedi kendi kendine.. Ve yavaş yavaş seslerin büyücü seslerinin geldiği odaya yöneldi.. Odaya girdiğinde bir anda durakladı, yemineri görmüştü, ama sonra korkusunu yendi ve konuşmayı başardı: "Size hürmetlerimi sunarım, emrinizdeyim yeminer efendi"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor çekildği köşede efendi Yeminer ile Erethan'ı Gözlerindeki alervlerle izliyordu ve onları selamlayan Acemi büyücüleri takip ediyordu...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

Aldaris Sanatın en büyük ustası karşısında huşu içinde eğildi. Ve sade ama büyük bir saygıyla referansını yaptı
-Hizmetinizdeyim Lordum Yeminer ve saygıdeğer Erethan
-evet evet hizmetinizdeyiz büyücü liderlerim
Aldaris bu kudret karşısında gerektiği kadar korkmuş gerektiği kadar saygılı ve bu güce gerektiği kadar açtı.
Sakince havayı buz gibi yapan lich in Aurasından uzaklaştı ve olan biteni izlemeye başladı.
Met
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Met »

beklenen davet geldiğinde met beş yaşındaki bir çocuk gibi svinç çığlıkları atmamak için kendini zor tuttu. devasa ahşap kapılar önünde yavaşca açıldı. ne diyeceğini ne yapacağını bilemedi bir an kapılar açıldı evet başarmıştı koşmamak için kendini tuttu, sakin adımlarla kapıdan içeriye süzüldü. ne muhteşem bir yapı dedi kendi kendine. konuşma sesleri geldi kulağına, seslerin geldiği yöne doğru ilerledi.
bir an yerinde kalakaldı tanrılar adına ne çok canlı var. gözlerini etrafta gezdirdi kısa bir süre önce kendisiyle konuşan büyücüyü gördü saygı belirtmek için önünde eğildi, aslında kendisiyle konuşan o büyük güçü arıyordu. arayışı büyük bir soğukluk hissiyle sona erdi "ne biri yanında beyaz-ejder mi getirdi" diye küçük bir espiri yapmak istedi kendi kendine ama soğukluğun ardından gelen ve nedenini anlamadığı korku gülmesini engelledi. neler oluyordu tamam biraz gergindi ama korkuda ne. yavaşca tüm bedenini sardı çığlık atarak kaçmak istiyordu kahretsin ne oluyordu. sakinleşmeye çalıştı güçlü bir iradesi olduğuna inanıyordu ve galibten gelen bir korkuyu yenebilirdi. sonra bir ses duydu bir arp kadar huzurlu bir org kadar vahşi, sesin sahibini merak ederek kafasını cevirdi. gözlerine inanamıyordu bütün ruhunu saran esrarengiz korkunun nedenini şimdi anlıyordu. bir liç şaşkınlıktan dili tutulmuş bir halde bu kadim yaratığa bakmaya zorladı kendini, bir liç ölümün gölgelediği tüm bilgiğe ulaşabilecek bir varlık. hiçbir duygu ifadesi taşımayan beyaz kafatasındaki o mavi gözler bir okyonus kadar bilge bir okyonus kadar tehlikeli. kaçmaya çalışan igonasını yakaladı "sakin ol tatyana"
liç konuşmlaraını bitirdikten sonra met bir huşu halinde liç e ve yanındaki kırmızı cübbeliye baka kaldı sanki normal bir insanda onlardan yayılan güçü görebilecekti ve kendi kendine bir yeminde bulundu bir onlar kadar kadim bir varlık olacam
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor zihinsel bağlantı ile öğüt verdiği öğrencinin içeri girdiğini gördü ve onun selam verdiğini görünce kafasını omuz hizasına eğdi ve selam verdi...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Babam burda olsa beraber yine ağaç kesebilsek ne güzel olurdu...

Efsun camdan kendini geçmişe bırakmıştı.Kaderini belirlemek için geldiği bu konseyde artık her şeyi ailesi için yapacaktı fakat önce yaptıklarını ve yapacaklarını düşünmeye başladı...

..Kaderim buymuş artık ailem yok fakat kendi güçlerim war. Bu güçlerimi geliştirmek için küçük yaştan itibaren çalışıyorum ama artık Kadimli büyücülerden yardım almamın zamanı geldiğini anladığım için buraya geldim....

Peki ben Niye Burdaki Elf'lere kin ile büründüm onlar mı ailemi öldürdü. Onlar mı savaşta ailemin yanınaydı .. Peki ben niye orda değildim sadece Onlara Bu kadar yıl Beslediğim Kin Niye di ? bilmiyorum artık yeteri kadar olgun bir büyücü gibi davranmanın zamanı gelmişti galiba Zamanı iyi değerlendirmeli ve ailemin Kanını Onlarda bırakmamak için ettiğim yemini yerine getirmeliydim..
yeter artık içimdeki nefreti silmek istiyoprum İnanıyorum ki Elf'lerde bu savaşta bana yardımcı olucaktır.. Zamanı gelmişti Gün bu gündü Konsey beni bekliyor.

efsun kendini topladı kafası çok karışmıştı fakat bir şeyler öğrenmişti...
Camdan dışarı bakarken onu bir çift göz izlediğini fart etti daha derin bakmak için cama yaslandı fakat gözler dışarda değil Arkasındaysı ewet bunlar yüce büyücü Yeminerin Gözleriydi..
Hemen Arkasını döndü ağır ve sağlam adımlarla yeminerin yanına yaklaştı ve Haykırır bir sesle;

Bana yardım edin Yüce büyücüm Ailem'in İşkengece dolu anları aklıma geldikçe kendimi kaybediyorum bana yardım edin irademi Kontrol edemiyorum Burada bulunmamın sebebi Sadece Ailem Ve Diyar'ım içindir...

Bana Bu yolda sizin Kudretli bilginiz , Beceriniz Ve Azminizle Yardım edin...

Yavaş bir şekilde yerden kalktı Arkasına döndü Ve diğer Büyücülerin yanına gitti .... Aldaris'in Yanına sokuldu Ve kulağına bir iki söz fısıldadı..

Beni affet dostum ben sadece ailemin intikamı ve Diyarın....

[/i]
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Haplo çok az şeyden korkardı. Lich tende korkmuordu ama bir usta önünde eğilmesini de bilirdi. Yeminer buz gibi gözlerle Haplonun eğilmesini izledi ve çok insanın veya büyücünün görebileceği birşey yaptı.
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Yeminer tüm büyücülere tekrar baktı.. onların karşısında saygıyla eğilişlerini takdirle seyretti.. onları dinledi ve herkesin sözünü bitirmesini bekledi... Herkes sözünü bitirdiğinde sıra tekrar kadim lich'e gelmişti ve o da tekrar öne çıktı...

"Dinleyin beni büyücüler... Bu gün hepiniz benim karşımda eğildiniz.. bunu gücüme bir saygı ifadesi olarak algıladım ve güce saygınızdan dolayı sizi takdir ettim fakat bundan sonra kimse benim karşımda ikinci kez eğilmesin... çünkü eğer ikinci kez eğilirseniz bu sizin güçsüzlüğünüzdendir diye düşünürüm ve ben asla güçsüzlere katlanamam.. saygı duyduğunuz kudretimi karşınızda bulursunuz ve inanın bu hiç hoşunuza gitmeyecek..." dedi Yeminer.. bu sözlerin giriş olduğu açıktı.. yeminer tehditlerini ve uyarılarını tavrında hiçbir değişiklik olmadan, ölümün onun için hiç de önemli birşey olmadığını... can almaktan.. hatta daha da kötüsünü yapmaktan asla çekinmeyeceğini belirtir şekilde yapmış ve asıl konuya giriş için kendisine bir başlangıç hazırlamıştı...

"Diyarlardaki büyü gücü kontrol altına alınmalı ve buna bir düzen getirilmelidir... konsey bunun için kurulacaktır. Siz burada bulunan büyücüler.. sizi konseyden sayıyorum... buraya sizi çağırma sebebim konseyin yapısı hakkında bilgi vermek... aynı zamanda da sizin bu konudaki fikirlerinizi duymak içindir." dedi Yeminer... salonu bir an sessizlik kaplamıştı... Yeminer odadakilere düşünce süresi, vermek için bıraktığı bu süreyi fazla uzatmadı ve tekrar konuşmaya başladı...

"Buraya gelenlerden bazılarınız eğitim almak için geldiniz, bazılarınız da sadece bilgi almak için geldi... buraya eğitim almak için gelenler... eğitiminiz bu kulede.. yani artık yüksek büyücülük kulesi olarak anılacak olan bu kulede olacaktır... Sizlere büyü eğitimi ben ve Erethan tarafından verilecektir... şimdilik eğitim vermek için sadece ikimiz varız fakat yüksek büyücülük sınavını geçenlerin sayısı arttıkça eğitmen sayısı da artacaktır..." dedi Yeminer...

"Ayrıca yüksek büyücülük kulesi diyarlardaki büyünün sığınağı haline gelecektir... kulem büyük görülebilir ama gördüğünüz onu sadece görünen kısmı... ve ileride çok daha genişleyecektir... Kule diyarlardaki konsey üyesi her büyücüye açıktır... Zor durumda kalan büyücülere cüppesinin rengine bakmaksızın yardım edilecektir... Ama buna karşın konseye tam saygı beklenecek.. konsey üyesi olanların konsey kararlarına aykırı hareketleri cüppe ayrımı gözetmeksizin konsey tarafından cezalandırılacaktır... Konseyin düşmanı tüm üyelerin düşmanıdır ve konseyin dostları da tüm üyelerin dostlarıdır... Ama bundan onlara karşı hareket edemeyeceğinizi çıkarmayın... Konseyi destekleyen bir inanca karşı hareket edebilirsiniz fakat bu sadece kişisel bir olay olur... bu hareketlerinizde konsey üyeliğinizi kullanmaya çalışırsanız ne olacağını ilk konuşmamda belirtmiştim... ve bu kişinin her kim olursa olsun fark etmeyeceğini de belirtmiştim."

"Buraya başka bir amaçla gelen varsa belirtsin..." dedi Yeminer ve salona asla kapanmayan gözleri ile baktı... asla uyumayan, asla dalmayan ve yorulmayan mavi küreler tüm salonu tek tek dolaşıyordu... "Makul istekler mutlaka değerlendirilecektir..." dedi Yeminer...

"Eğer söyleyeceği olan yoksa eğitim almak isteyen büyücüler... kuleye yerleşmenize yardım edilecek... Ayrıca kulede çalışmak isteyen ama eğitim almak istemeyen büyücüler... labaratuvarlarınızı kuleye taşımanıza izin verilecektir... böyle bir dileği olanlar da belirtsin.. "dedi Yeminer artık diyarlardaki büyü tek bir büyük güç olmaya yaklaşmıştı.. yeni büyücülerle çok daha güçlü olacaklardı..

"Benden özel bir isteği olanlar... kule sizin çağrılarınızı bana iletecektşir.. ismimi söyleyin.. eğer uygun bir zamansa size yardım edilecektir..." dedi Yeminer.. son sözleri artık konuşmasını bittiğinii belirtiyordu...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

"Dinleyin beni büyücüler... Bu gün hepiniz benim karşımda eğildiniz.. bunu gücüme bir saygı ifadesi olarak algıladım ve güce saygınızdan dolayı sizi takdir ettim fakat bundan sonra kimse benim karşımda ikinci kez eğilmesin..." diye devam etmişti lich...
Elrond karanlık köşelerden birinde bunu dikkatlice dinledi ve suratında anlamsız bir gülücük oluştu... Gözlerinin içi "merak etme lich ben bir daha kimsenin önünde eğilmeyeceğim!!" dercesine parıldıyordu...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor kendine iyi tanıyan bir büyücü idi Yeminer'in konuşmasını iyice dinledi ve hazmetti buraya bilgi almaya ve eksik olan büyülerini tamamlamaya gelmişti ordaki bir çok büyücüden çok daha iyi olduğunu biliyordu ve gücünü göstermek istemiyordu çünkü onlarla aynı seviyede gösterirse kendini onların düşünce ve görüşleriyle kendini daha iyi bir seviyeye getirebilirdi...
Yeminer'e dönerek alev kırmızı gözleri ile bakarak "Efendim çok iyi bir büyücü olamam daha önceki çalışma mekanın bir fırtınada yok oldu sizden malzeme ve birde beraber çalışma yapabileceğim bir arkadaş istiyorum Konsey bundan sonra benim ailem gibidir konsey dostu dostum konsey düşmanı düşmanımdır bunu bilir ve kabul ederim...
bana bu imkanları sağlayabilecekmisiniz efendim "dedi
ve son düşüncelerini efendisine zihinsel yolla gönderdi "yakında farkımı anlayacaksınız" dedi herkes bir findor a birde yeminer e bakıyordu
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

"zaman birçok şeyi gösterir... " dedi Yeminer Findor a.. bunu herkesin duyabileceği bir şekilde söylemişti... "İsteğiniz kabul edilebilir Findor daha önce de belirttiğim gibi ayrıca fırtınada yıkılabilen bir labaratuvarda hiçbir büyücü çalışmamalıdır... Canlarınızı böyle bir labaratuvara emanet etmeyin... zaten kısalar.. daha da kısaltmayın " dedi Yeminer... Findor'un yalan söylediğini biliyordu... Hiçbir büyücü fırtınada yıkılacak bir labaratuvarda çalışmazdı ki bu findor sa bundan emindi Yeminer ama bu konunun üzerine gitmemeye karar verdi..

"Çalışma arkadaşına gelince... bu konu herşey netleştikten sonra tekrar görüşülecektir..."

"labaratuvarınız koridorun sonudaki siyah kapılı odadır..." dedi Yeminer.. bir anda gözleri yeşilleşmişti.. şimdi her ne kadar kimse bunun anlamını tahmin edemediyse bile ileride yeterince yaşayabilenler bunun Yeminer'in alaycı tarzı olduğunu öğreneceklerdi... Findor kulenin doğasını ilk anlayacaklardan birisi olacaktı...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Büyücü gücü nü arttırmak istiyordu bunu yalnız ca büyücülük konseyinde olcağını biliyordu duyduğuna göre bu efendi yeminer in kulesinde olucaktı.Calis bir kaç büyülü söz mırıldandı ve bir portal açıldı portaldan adımını attı ve kendisini yeminer in kulesinin önünde buldu ve içeri girdi.Daha sonra bekledi kendisiyle birisinin ilgilenmesi için bekledi.
No one hears him cry so he turns to evil...
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

Findor başlardada belirttiği gibi çok güçlü bir büyücü değildi labaratuvar dediği yerde tam anlamıyla bir çalışma sahası değildi hemen aklında bir şüphe uyandı yalan söylediğini sanabilirler diye ama bu onun umrunda değildi eğer yeminer kendisine iyi bir labaratuvar tahsis ederse yapabileceklerini kimse tahmin bile edemezdi onda bu azim ve istek varken onun önünde kimse duramazdı ama daha zaman vardı bunun için belki aylar belkideyıllar kimbilir belkide asırlar ama kendi şunu biliyordu bunu başaracaktı büyük bir güce ve bilgiye sahip olacaktı ama bir bildiği daha vardı bunlar konuşmakla olmaz çalışmakla olurdu...
Findor yeni gelen yabancıyı almak üzere kapıya doğru yöneldi ve önünde durduktan sonra Efendi Yeminer'in büü kulesine hoş geldin " dedi ve onu büyücülerin bulunduğu salona doğru götürdü...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Post Reply