sizce oynattığınız karakter sizi yansıtmalı
-
Elrond_Carnesir
- Kullanıcı

Kardeş fantastik bir dünyada yaşamıyoruz... İsteyen kendisinin fantastik bir dünyaya yansımasını oynatabilir isteyen kendisine benzeyen birazda kendisinde olmasını isteyipte olamayan bazı özellikler katabilir isteyen apayrı bir karakter oynatabilir... Size kalmış bence.. Zevkler tartışılmaz.
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
şimdi bi arakentaky de sapmıştım raydan tam raya giriyordum sen saptırdın şimdide
Vayyy LORDUMUZ bune ciddiyet ama haaaaaaaaa
:D:D:D:
şaka bi yana haklısın bence karakterini kesinlikle yansıtmalı
Vayyy LORDUMUZ bune ciddiyet ama haaaaaaaaa
şaka bi yana haklısın bence karakterini kesinlikle yansıtmalı
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Ben kendi karakterimle çelişen birçok yanı olduğuna inandığım bir karakteri epey süre oynattım. Bir miktar zevk aldığımı da söyleyyim. (beni izleyenler iyi de oynattığımı söylemişlerdi o zaman) ama kendi yarattığım karakterlere dönünce onu ne kadar özlediğimi ve o şekilde oynamanın çok daha fazla zevk verdiğini farkettim.
Ne bileyim.. Sonuçta biz profesyonel tiyatrocu falan değiliz o nedenle ben o şekilde oynamaktan zevk alıyorum tabii bu insana göre değişebilir.
Ancak benim en azından şu ana kadar ki gözlemlerimden gördüğüm bir şey var.. Sonuçta ne kadar mükemmel yaratılırsa yaratılsın karakterde mutlaka boşluklar oluyor ve o boşlukları doldururken de insan kendiinden bir şey katıyor karaktere.. Yani tam anlamı uyuşmayan bir karakteri en azından benim gördüğüm oyuncular oynatamıyor. Belki profesyonel oyuncular yapıyordur. Ama ne bileyim ben bu şkilde oyundan zevk alıyorsam profesyonelliği açıkçası çok da umursamıyorum.
Ne bileyim.. Sonuçta biz profesyonel tiyatrocu falan değiliz o nedenle ben o şekilde oynamaktan zevk alıyorum tabii bu insana göre değişebilir.
Ancak benim en azından şu ana kadar ki gözlemlerimden gördüğüm bir şey var.. Sonuçta ne kadar mükemmel yaratılırsa yaratılsın karakterde mutlaka boşluklar oluyor ve o boşlukları doldururken de insan kendiinden bir şey katıyor karaktere.. Yani tam anlamı uyuşmayan bir karakteri en azından benim gördüğüm oyuncular oynatamıyor. Belki profesyonel oyuncular yapıyordur. Ama ne bileyim ben bu şkilde oyundan zevk alıyorsam profesyonelliği açıkçası çok da umursamıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble iyi, saygı duyuyorum ama Ne yazikki buyuk bir "ama" daha önce de söyledim gibi oyunculuğun kuralıdır bu özellikle de masaüstü rp lerde . "Roll Playing" nedir? ben soyleyeyim. "rol yapmak" rol yapmak ne demektir? kendisi dışında bir karakteri canlandırmak. başka bişi söylemiyorum.
saygılar...
saygılar...
Only God can Judge me!
Ã?ncelikle şuna katılmıyorum. Kentucky rol yapma illa kendin dışında birini canlandırmak olmamalı.. Kendini oynasan da aslında karşılaşmadığın bir durumu canlandırırken rol yaparsın.. Ã?rneğin üniversteye girdiğin gün olanlarla ilgili bir rpde kendini oynayarak da bir rp yapmış olabilirsin bence.. Ama onun dışında bir gnom (ben gerçek yaşamda gnom değilim sonuçta) yani yer altında yaşayan ufak ırk gibi kendimi hayal etmek.. ya da bir büyücü gibi ya da bir ozan olarak ya da bir alman bir fransız yaşlı bir insan. Bir kralın oğlu.. İşsiz bir insan yetim bir çocuk.. Lnetlenmiş bir savaşçı olarak hayal etmek bunların hepsi zevklidir. Aslında benim için neredeyse tüm oyunlarda mümkünse benim istediğim gibi olmasını istediğim bir şey vardır allignment.. Ã?ünkü bütün bunları hayal ederken karakterimin o ortamdaki şartlardan bir miktar değişmiş olsa da özünde benim gibi ya da benim hayal ettiğim gibi olmasını isterim. Belki bu işi profesyonel yapsam.. Yani frp oyunu oynayarak para kazansam (bilmiyorum olur mu bir gün öyle şey) o zaman belki kendimi geliştirmek için bambaşka birini de canlandırırdım ama sonuçta dediğim gibi bu işi eğlenmek için yapıyorum o nedenle mümkünse en çok eğlendiğim şekilde yapmamı sanırım sen de anlarsın.
HARBE GİDEN