İZMİR TAYFASI

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

www.izmirtayfasi.com.tr.tc sitesi yayına sokulmuştur ancak sitenin şu hali geçici deneme amaçlı hiç olmassa açayımda ziyaretçi defterinde takılalım dedim ama yine resimlerimiz erdinçle benim köşe yazılarım falanda var site yakında yapılacak elden bişey gelmez kuş adasındaki internet cafede bukadarı yapılıyo :wink:
Efsun
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Efsun »

Ne zaman çektiniz foto'yu eksik war yawww ... :) Kardeşler foto'yu Update etmek laım diye düşünyüroum...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

Yarına :lol: gelebileceksen gel bi oyun cevirecez
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

nerde bu tayfa, nerde bu tayfanın mesajları??
kardeşler hiç sesiniz soluunuz çıkmıo ne iştir?
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
PhrenologisT
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by PhrenologisT »

Izmir tayfasina slmlar :) Ben Görkem geçen sefer Turkleaderle gelen. Ã?ye oldum siteye güzelmis bayaada. Bolca burdayim artik oyunlarada gelirim :wink:
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Ya uf abilerim hafta içi buluşcanız zaman bana heber verin ozaman bende gelebilirim :???:
No one hears him cry so he turns to evil...
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

Millet uyumayalım ya valla fallen oluruz üzerimize afiyet böyle bi süre araverelim dedik bokunu çıkarıp gevşeme olmasını İZMİR TAYFASI yine non stop ardarda buluşmalı gençler DONT STOP MİLLET!!! yarın 3 Ağustos Salı Yarın 14:00 Da HOBBİTTE!!!!!!! Evri Badi Kamon 8)
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

arkadaşlar bide izmirtayfasından olanlar profilde URL kısımlerına www.izmirtayfasi.com.tr.tc yazarlarsa güzel olur yarın 14:00 da haa
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

kardeşler bana yarın uyabilir, gelenler yazsın ki haberimiz olsun...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Abicim bizim dm erdinç gelsin bi toplanırız ayriyeten ibrahimle erdinç bir araya gelerek seneryoyu kesinleştirsinler nerede buluşcaz nerede ayrılcaz kesinleşsin ozaman manyak derecede güzelbi multimedya oyunu ortaya cıkar :)
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bugünde mert, can, ibrahim, mehmet ve ben toplandık, oyun yapmadık ama takıldık yemek falan yedik, izmir tayfası kıpırdandı yani :lol:
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

SElamlar şey spawn abi eğer bigün allah kısmet edip de buluşursak uo nun cd sini getire bilirmisin??
No one hears him cry so he turns to evil...
spawn77
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by spawn77 »

getiririm :)
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Anodhen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Anodhen »

Babalar İzmir Tayfası olarak İzmir Con'a gidiyoruz dimi....? Alevli İskelet T-Shirtlerimizle hemde bu İzmir Cona giriş nekadar masayı bizmi açıyoz onların Dm lerimi var biraz anlatın gidenler...
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Bikere herkez bir bilet alıyo 3 günlük ve tek günlük olmak üzere iki çeşit var sonra katılmak istediğiniz oyuna www.izmircon.com adresinden secip kayıt yaptırıyosunuz oyunlarda kendi aralarında değişiyor tek günlük 2 günlük ve 3 günlük şeklide gruplandırılıyo bulardan hangisini istiyosanız ona kayıt yaptırıyosunuz ve oyun günü saat 11:OO'de con'un yapıldığı mekenda oluyorsunuz ve grubunuzla kaynaşıyorsunuz DM lere gelince sectiğiniz oyunun zaten bie DM si oluyor isz sadece masata kayıt yaptırıyosunuz.Ayriyeten 3.gün larp lar oluyor bizzat katılmadım ama izlediğim kadarıyıla baya zevkli tavsiye derim
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Post Reply