Ufak bi Öadır

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

RP DIşI: Eee ne diyeyim o zaman kolay gelsin izin alırsınız umarım. : )
Ben sonuçta artık sadece kendi halinde müziğini yapan bi gnomum. : ) bu işlerden pek anlamam.
: ) Eğer yapabilsem rp içi bi şeyler de atardım ama.. şu Ã?ığlıkların Kalesinden çıkamıyorum.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Anderoyla konuşurken birden ruhunu bir keder kapladı ayakta sendeledi bunun anlamı neydi hızla arkasına döndü Dragonfire ın büyük sembölü olan yere doğru hızla yürümeye başladı sembölün önünde dizleri üzerine çöktü boynundaki madolyonu sımsıkı tutuyordu ruhunda tanrısına yakarıyordu ama dışardan sadece küçük fısıltılar duyuluyordu duasıyla kendisini birazdaha iyi hissetti uzun bir süre lordunun sembolüne baktı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Elrond_Carnesir
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elrond_Carnesir »

Minik kender içindeki rahatsızlığın nedenini anlıyamadı... Bir tapınağa girmişti...Ama kender tanrılara inanmıyordu... Bir tek onun transpitter amcası vardı.. Oda uzun zaman önce ölmüştü. Etrafına bakındı. Burada uzun süre tıkılı kalacağını hissetti ve kendi kendine anlık bir panik yaşadı. Ancak sonradan kontrolun kendi ellerinde - ellerinde olmasa bile - ayaklarında oldugunu farketti. Ã?ünkü ellerini kontrol ettiğini pek fazla hatırlayamıyordu... Etrafında dönerek kapının yerini buldu ve çevresiyle pek fazla ilgilenmeyerek-ki bu kenderlerde pek az rastlanır bir olaydır- kapıya dogru hoplayıp zıpladı... Kapı kendiliğinden açıldı ve kender yeni bir macera girişimiyle önünde uzanan ormana doğru yol almaya başladı... Büyük ateş topu artık gözükmüyordu ve gökyüzünü siyah bir örtü kaplamaya başlamıştı...Elinde tuttugu kendisi için özel yapılmış sopasını yerlere sürterek yürüyordu minik kendercik... Arkadan bakıldığında kenderin küçük kafası bir sağa bir sola dogru yatıyor ve ağzında bir şarkı mırıldanıyordu. Ayaklarını yerlere sürterek yürüyen minik kenderin ormana girmeden önce tek söylediği söz şuydu...
"Shirak..."
Ve ardından ormanda küçük bir sopadan küçük bir ışığın yavas yavas ormanın derinliklerine daldığı gözüktü...
"Savaş kendi ülken uğruna ölmek değil, savaştığın kişilerin kendi ülkeleri uğruna ölmelerini sağlamaktır!!!"
FreyaImplorer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by FreyaImplorer »

Freya uykusundan uyandı,etrafına bakındı.Görünürde fazla bir değişiklik yoktu.Yattığı köşededen kalkmadan düşündü."Ben buraya aitmiyim?Benim gibi bir katil,Lord Dragonfire'ye layık olabilirmi?.Sonra tekrar düşündü.O buraya içindeki katilden kurtulmak için gelmişti,lakin şu ana kadar hiç bir değişiklik hissetmemişti.Durdu,dışarıdan gelen sesleri dinledi.Ve bu sefer sesli söyledi..."Ben buraya aitmiyim?"
Jacta alea est.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero lysananın bu anlık tepkisi karşılığında şaşırmıştı. Bunun nedenini merak etti. Sabırla lysananın ayağa kalkmasını bekledi.
Lysana
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lysana »

Derin bir nefes aldı ve ayağa kalktı arkasına baktı Andero hiçbirşey anlamadan kendisine baktığını gördü bir açıklma beklediği kesindi ama henüz andero nun çevresini ve lordunu tanıması gerektiğini düşündü tekrar andero nun yanına geldi " bu ansız tepkim için özürdiliyorum bunu sebebini size şimdi açıklayamam ama eminimki bir inanan olduğunuzuda belki anlarsınız şimdi söyleyin ruhunuzun derinliklerinde dragonfire a olan inancı taşıyormusunuz " yüzündeki keder gitmiş yerini biraz olsun gülümseme almıştı ama yinede içinde bi yerde onu rahatsız eden birşeyler vardı.
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom çadırın yakınına kadar geldi.. Anılar zihnine doluştu. Belki de o ozanlık günleri ile bile kaşılaştırılacak kadar güzel günlerdi. Özellikle de ilk zamanlar. Bir an içeri girmeyi düşündü. Hayır girmeyecekti sadece ertesi gün girecek ve gerektiği kadar kalacaktı içerde..
Gecenin ortasında ışıl ışıl parlayan çadıra hayranlıkla baktı. Sonra gözlerden uzak bir yer aradı ilerde kayaların arkasında arkası da bir ağğacın gölgesi ile kapanan bir yer vardı. Oraya gitti. Sırtını toprağa dayadı ve yıldızları seyretti.
Acıların lordu ona bir gece için bile olsa merhamet etmiş gibi idi. O gece tüm acıları sabah geri gelecek olsalarda gnomun zihnini terkettiler. O tekrar karnlıkaltından ilk çıktığında oradayken hep yoldaşı olmuş dostundan destek alarak yukardaki harikulade ışıkları seyreden ufak gnomdu. Bir gece için olsa bile.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Akşam tapınağı ziyarete gidiyordu. Derken çimenlerin üzerine yatmış minik bir silüet gördü. Yanına sessizce yaklaştı.yaklaştıkça bu silüeti tanıdı Ozan firble'ın geri döndüğü haberi yayılmıştı. onu Fark edip etmediğinden emin olamadı. Yıldızları seyrediyordu. büyücü de yıldızlara baktı. Büyüleyici denilebilirdi. Kafasını aşşağıya indirmeden yıldızlara bakarak:
"Güzel bir gece değil mi ozan Firble" yüzünde sıcak bir gülümseme vardı.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom sesi sanki uzaklardan geliyormuş gibi duyar. Gözlerini açtığında tanıdığı eski büyücüyü görür. Geçmişine fazlası ile dalmış gnom önce gördüğü kişinin kim olduğunu hatırlayamaz . Sonra birden kendine gelir. Efla Büyücü Efla... Sözcükler fısıltı gibi dudaklarından dökülür.. Hala Dragonfire inanısın değil mi? Yani Firan gibi değilsin??
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

ama gözleri ciddileşir ve derinlere bakar. "Hayır üstadım birçok şey değişti ama bu değişmedi, değişmez" Ã?imlerin üzerine ozanın yanına oturur.
"Sizi anlıyorum sizin için birçok şey değişti. Benden yana teredütünüz olmasın. Tabi sizin için tereddüt duymadan yaşamanın zor olduğunu da anlıyorum artık. Hayır sadece tapınağa gidiyordum sizi gördüm ne zamandır konuşmuyorduk değil mi?
"ne yazık ki üstad firanla ilgili tahminlerim gerçek oluyor. Yani lord azalinle hala yanılmış olmayı diliyorum."
Neyse sizin bir süre düşüncelerden uzak kalmanız lazım tabi eğer bu mümkünse."
Yüzündeki ciddiyet dağıldı"Gece ne güzel değil mi?" diye tekrarladı.
Andero
Seçilmiş Savaşçı

Post by Andero »

Andero bu ani soru karşısında kendini bir an boşlukta hissetti. Lysana ya daha bir dikkatle bakmaya başladı. Gözlerinin içine...
-Leydim. Güneş hangimizi parlaklığıyla, kendi kendini yiyip ölmemesiyle etkilemedi? Yada yıldızlar parlaklığıyla ya da bir ozan şarkılarıyla... Her insan, her canlı hayatı boyunca ortak bazı şeylerden etkilenir. Ama benim durumum farklı, beni çağıran güç farklı.
Bilemiyorum leydim. Uzun zamandır, içimi yakan bu ateşi söndürecek suyu, bana bir amaç doğrultusunda yaşamın anlamını sunacak varlığı, beni çağıran bu şeyi arıyorum. Bu ilahi bir çağrı. Bunu biliyorum, bunu hissediyorum kemiklerimde,kanımda ,canımda... şimdi buradayım. Daha yeni geldiğim halde amacına ulaşmış bir insanın rahatlığı, güveni ve mutluluğu içinde. şimdi buradayım, dragonfirea hizmetlerimi sunma adına.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Çok güzel dedi gnom sanki .... Sanki hiçbir şey olmamış gibi.. güzel... Lordumun tapınağı da ihtişamını kaybetmemiş. Sanki tüm bunlar bir düşmüş gibi geliyor ve her şey eskisi gibiymiş gibi. Bir daha asla öyle olamayacağını bilsem bile.
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"görünürde pek dğişiklik yok. Değişiklik oldu doğru, her zaman olur. Bu hayatın kendisidir zaten hiçbir şey değişmeseydi hayat da olmazdı, ölüm de. Belki de herşey eskisi gibi olmaz belki de daha iyi olur en azından sizin açınızdan."
Konuyu değiştirmek istermiş gibi:
"şiir yazacak kadar topladınız mı kendinizi?"
Belki de yanlız kalmaya ihtiyacı vardır diye tereddüt etti sonra. Yaşadığı bazı şeyleri yanlızca tahmin edebilirdi. garip bir durum diye geçirdi içinden
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

şiir yazmak.. Fira.. Azalinin kalesinde hayal meyal hatırlıyorum. Bir şeyler söylemiştim.. Belki hala yapabilirim ama yarın çok şey yaşadım.
Gülümsedi. Kırk yıl cehennemdeydim. Ve ... bir an uzaklara baktı. Diyarlardaki ilk günümde de cehennemi bile aratmayacak şeyler yaşadım.
Sonuçta yorgunum Efla... Gülümsedi. Biraz dinlenmem lazım. Yarın senin için şarkı söylerim olur mu?
HARBE GİDEN
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

büyücü de gülümsedi"belki ben de size bir şiir okurum. Görüyorum ki yanlız kalmaya ihtiyacınız var. Beni bir dost olarak bilin. Ben sizi zaten öyle bildim. İhtiyacınız olduğunda bana söyleyin. Zaten nasıl ulaşabileceğinizi biliyorsunuz."Sonuncusunu söylerken yüzüğünü okşuyordu. Ayağa kalktı
"İyi geceler ozan Firble. Zaman acılarınızı hafifletsin. Dinlenin ve hatıraların sizi mutlu etmesine izin verin."
Locked