Finrod wrote:diablo 1-2
heroes 1-2-3-4
baldur's gate
cm 95-96-97-98-99-00-01-02-03-04 tüm sezonları oynadım(tam bi cm manyağıyım)
age of empires
star wars jedi knight, jedi academy
Finrod bende şimdi fm2005 ve cm2005 çıkacak acaba hangisi daha güzel olacak bence fm 2005 çünkü yapımcılar yapıyor.Cm5 i ise yönetmen ve eidos baskısı yaptırıyor...
Hiç bir kötü varlık özgür olduğunu iddia edemez.
Ã?ünkü ''özgürlük ağacı'' zorba ve zalimlerin kanıyla sulanır.
yok be abi cm nin önüne kimse geçemez. cm5 in de süpper olacağı inancındayım. gerçi bilgisayar kaldırırmı bilemiyorum ama(cm4 ü zor kaldırıyo valla...)
Evet abi yapımcılar ayrıldı ve bu yapımcılar ayrılıp Football Manager 2005 i yani FM 2005 i çıkaracaklar.Aynı zamanda CM yi yapan şirke cm yi yapan yapımcıların ayrılmasına rağmen yine de CM 5 i çıkartacaklar.Bence FM 2005 daha güzel olacak???
sonuç olarak fm05 yeni bir oyun olucak fakat cm5,cm kültürüne sadık olacaktır ve her ne kadar başkaları da yapsa cm daha iyi olacaktır.daha iyi olmasa bile cm nin bir hayran kitlesi var...
1. Fm 5 Cm 5 olayına bakarsak bence iyisi fm olacak. Ã?ünkü sports interactive ayrılırken oyunun datasıyla beraber ayrıldı. Eidosa sadece adı kaldı. Zaten cm yi yapan si idi. Eidos sadece pazarlıyordu.
2. Zevk alınan oyunlar... mmm... Warcraft III var bir kere sonra cm (hepsi) Newervinter güzeldi. Daha sayılabilir aslında.
Andero wrote:1. Fm 5 Cm 5 olayına bakarsak bence iyisi fm olacak. Ã?ünkü sports interactive ayrılırken oyunun datasıyla beraber ayrıldı. Eidosa sadece adı kaldı. Zaten cm yi yapan si idi. Eidos sadece pazarlıyordu.
tamamen katılıyorum bence de FM 2005 daha güzel olacaktıR.Eidos sadece isim hakkı olduğu için daha ne kadar para çıkarabilirsem kardır diyp çıkaracaktır oyunu...
Oyunlar ekim başı en geç çıkacaklar şu anki duyurulara göre...(cm ve fm)
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.