Ufak bi Öadır
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya istemeden rahibenin ve inananın konuşmalarına kulak misafiri olmuştu...İnanan paladin olmak istiyordu..Garipsedi ilk önce,bir paladin mi?O paladinleri hiç sevmezdi,asabi,fazlasıyla ciddi,affetmeyen ve ona çok ters gelen disiplinli bir halleri vardı...Ama ona karışamazdı tabii,gezmeye devam etti...Açıkça Rahip Just_Win'i özlemişti,sonuçta o kendisini Lordumuz'a inandırandı...Uff,dedi yapacak hiçbirşey yok..
RP dışı:Buraya Unholy'nin öldüğü haberi gelmedi mi?
RP dışı:Buraya Unholy'nin öldüğü haberi gelmedi mi?
Jacta alea est.
squan günlerdir çadırda görünmüyordu.Tapınakta komutanının ölüm haberi üzerine biraz yıkılmıştı.Artık herşey onun omuzlarına yıkılmıştı. Bir kaç günü tanrısına tapınarak geçirmişti.Bütün işleri lysana ya bırakmıştı. şimdi biraz işlerle ilgilenmeliydi olmazdı böyle. Karargaha gitmeliydi ilk. şimdi ne yapacaktı kafası çok doluydu.Ã?adırın ana holuna çıktı.Kalabalıktı ortalık.Ama squan ilk başta fark etmedi.KEndi düşüncelerine dalmışştı. Ã?adırdan çıkmak üzereydi o an etrafında insanlar olduğunu anladı. Ã?oğunu tanımadığı insanlar.Bir büyücüyle rahibe lysana nın yanyana olduklarını gördü.Büyücü herhalde uzun zamandır tapıyordu dragonfire a. Bunu hissetmişti.Nasıl olduğunu bilmiyordu ama hissetmişti.
Lysana nın yanına giderek"Ben şimdi çıkıyorum.Kararaha gitmem lazım.Bir şey olursa beni haberdar et.Yardım istersende...bu ara kusura bakmayın leydim bir kaç gündür size yardımcı olamadım".Lysanayı selamlayarak büyücüye döndü.Onuda selamlayarak "İyigünler efendim"...
Hızlı adımlarla çadırdan çıktı.Hala kafasında nasıl yapacağı soruları dolanıyordu...
Lysana nın yanına giderek"Ben şimdi çıkıyorum.Kararaha gitmem lazım.Bir şey olursa beni haberdar et.Yardım istersende...bu ara kusura bakmayın leydim bir kaç gündür size yardımcı olamadım".Lysanayı selamlayarak büyücüye döndü.Onuda selamlayarak "İyigünler efendim"...
Hızlı adımlarla çadırdan çıktı.Hala kafasında nasıl yapacağı soruları dolanıyordu...
Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliğini ölçmek ve kendini o boşluğa bırakmaktır.
rp dışı : Freya biz bilmiyoruz ama squan biliyor unholy nin ölümünü ama oda bize söylemeyi unuttu galiba
Andero nun cevabını duyunca yüzünde sıcak bi gülümseme belirdi "çok güzel Andero eğer lordumuzun bir paladini olmak istiyorsan bazı eğitimler alman gerekicek eğitim için zamanın karargahında Komutan unholy bul diycem ama kendisini uzun zamandır görmüyorum ama squan size eğitiminiz konusunda yardımcı olucaktır " Andero ya selam verdikten sonra freya nın yanına doğru ilerledi freyanın yüzünde garip bi sıkıntı okunuyordu " merhaba freya seni bu tapınakta gördüğümden beri hiç huzurlu ve rahat olduğunu görmedim senle daha önce konuşma fırsatı bulamamıştım içindeki bu sıkıntının sebebi nedir "
Andero nun cevabını duyunca yüzünde sıcak bi gülümseme belirdi "çok güzel Andero eğer lordumuzun bir paladini olmak istiyorsan bazı eğitimler alman gerekicek eğitim için zamanın karargahında Komutan unholy bul diycem ama kendisini uzun zamandır görmüyorum ama squan size eğitiminiz konusunda yardımcı olucaktır " Andero ya selam verdikten sonra freya nın yanına doğru ilerledi freyanın yüzünde garip bi sıkıntı okunuyordu " merhaba freya seni bu tapınakta gördüğümden beri hiç huzurlu ve rahat olduğunu görmedim senle daha önce konuşma fırsatı bulamamıştım içindeki bu sıkıntının sebebi nedir "
Bir şehir,kalesini asla kaybetmez;
eğer onu taçlandıran duvarlar tuğladan
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

"Merhaba"dedi Freya'da Rahibeye "Evet rahibe pek rahat değilim...Yapacak birşey olmadığından canım çok sıkkın,kendimizi tanrımıza uygun bulmuyorum yapacak birşeyim olmadığını düşünüyorum,bir rahip olmamam her ne kadar eskiden druid olsamda..Savaşçı da olamam ben bir assasinim,kendimi insanlara kabul ettiremiyorum,ne yapabilirim rahibe...rahip Just_Win kendini uygun hissettğin işi yap dedi...Ama ben kendimi bu şekilde rahat hissediyorum assasin şeklimde ve tanrımız beni kabul etmiyor...Sorunumu anladınız mı rahibe...
Jacta alea est.
" evet bence rahip just_win çok doğru söylemiş neden drudilikten vazgeçtin pekala druid olabilirdin freya belkide assassinlikte rahat olduğunu kabul etmişsin ama öyle olduğuna emin ol assassinlikte rahat değilsin seni assasinliğe iten sebebleri düşün bence şuanda öyle bi sebebin yok druid olmayı düşün yeniden derim ruhunu bu kadar sıkıntılara sokma "
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
FreyaImplorer wrote:"Merhaba"dedi Freya'da Rahibeye "Evet rahibe pek rahat değilim...Yapacak birşey olmadığından canım çok sıkkın,kendimizi tanrımıza uygun bulmuyorum yapacak birşeyim olmadığını düşünüyorum,bir rahip olmamam her ne kadar eskiden druid olsamda..Savaşçı da olamam ben bir assasinim,kendimi insanlara kabul ettiremiyorum,ne yapabilirim rahibe...rahip Just_Win kendini uygun hissettğin işi yap dedi...Ama ben kendimi bu şekilde rahat hissediyorum assasin şeklimde ve tanrımız beni kabul etmiyor...Sorunumu anladınız mı rahibe...
Lord Dragonfire,
diye çınladı tapınak o hiç ona inanmak isteyen birini reddetmemiştir,
o ki en ulu en kudretli doğruyu sana gösterecektir...
we sesler geldiği gibi tınısını bozmadan yawaşça yokoldu geride bir boşluk bırakarak.....
çok zaman geçti çok şey değişti...
Konuşmaya kulak misafiri olmuştu ister istemez.
"Görüyorum ki inanıyorsun Freya şunu bil hizmet etmek istiyorsan bunu güçlerin ve özel yeteneklerin olmadan da yapabilirsin. Mesleğin bir inanan olmanı etkilemeyecektir. Sadece yaşam felsefenin uyması gerekir. Dragonfire öğretilerine uygun yaşa yeter.
Ã?ğrendiğim kadarıyla bir assasinmişsin öldürmenin amacı neydi peki para mı, güç mü, yoksa engelleyemediğin bir dürtü mü?"
"Görüyorum ki inanıyorsun Freya şunu bil hizmet etmek istiyorsan bunu güçlerin ve özel yeteneklerin olmadan da yapabilirsin. Mesleğin bir inanan olmanı etkilemeyecektir. Sadece yaşam felsefenin uyması gerekir. Dragonfire öğretilerine uygun yaşa yeter.
Ã?ğrendiğim kadarıyla bir assasinmişsin öldürmenin amacı neydi peki para mı, güç mü, yoksa engelleyemediğin bir dürtü mü?"
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Freya büyücünün sorusu üzerine
"Selam büyücü,neden assasin olduğumu sormussun....Yeteneklerim buna yatkındı,hızlıydım,yalancıydım,düştüğüm durumlardan kendimi kurtarabilirdim,vesaire vesaire..Bunların bana yararlı olabileceği bir meslek düşündüm ve assasinliği tercih ettim,ama bu halimle Lordumuza yararlı olamıyorum..Bir inanan olmaktan öte.." dedi..
"Selam büyücü,neden assasin olduğumu sormussun....Yeteneklerim buna yatkındı,hızlıydım,yalancıydım,düştüğüm durumlardan kendimi kurtarabilirdim,vesaire vesaire..Bunların bana yararlı olabileceği bir meslek düşündüm ve assasinliği tercih ettim,ama bu halimle Lordumuza yararlı olamıyorum..Bir inanan olmaktan öte.." dedi..
Jacta alea est.
Ã?adırın girişinden içeriye siyah pelerinli siluet girdi. Başı öne eğilmiş durumdaydı ve yere kanlar damlıyordu. Yavaş adımlarla ilerlediğinde etraftakilerin şaşkın bakışları altında kafasını kaldırdı. Tapınağın Koruyucu uzun süre ardından Tapınağa geri dönmüştü. İki gözü ferine dek kıpkırmızıydı ve gözlerinden kanlar akıyordu göz yaşları yerine kanlar süzülüyordu.
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Freyayla konuştuktan sonra başını çadırın girişine doğru çevirdi yüzü kaskatı kesilmişti gördüğü kişi tapınak koruyucusuydu ama tanıdığı koruyucuya hiç benzemiyordu gözlerinden süzülen kanlara baktı dragonfire adına ona ne olmuş böyle diye düşündü yüreğinde garip bir acı vardı hızlı adımlarla koruyucunun yanına ilerledi koruyucunun yanına yaklaşınca adımlarını yavaşlattı " komutan unholy siz iyimisiniz size ne oldu böyle " komutana bakarken gözleri buğulanmıştı
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

Tapınağın Koruyucusu Elf Rahibeye baktı. Kan damlalari yavaşça süzülüyordu gözünden ferine dek kırmızı gözleri Elfin gözlerine odaklandı.
- Beni bıraktı...
Tekrar Tanrısının sembölüne baktığında başını önüne eğdi. Yavaş adımlarla Tapınağın dışına yöneldiğinde Elfe baktı.
- Beni bıraktı ardımdan gözyaşı döktü. Beni terk etti...
Rp Dışı : Arkadaşlar yaralanmış durumda olmadığını daha dikkatli okuyarak fark edersiniz. Damlayan kanlar gözlerinden süzülüyor karakterin...
- Beni bıraktı...
Tekrar Tanrısının sembölüne baktığında başını önüne eğdi. Yavaş adımlarla Tapınağın dışına yöneldiğinde Elfe baktı.
- Beni bıraktı ardımdan gözyaşı döktü. Beni terk etti...
Rp Dışı : Arkadaşlar yaralanmış durumda olmadığını daha dikkatli okuyarak fark edersiniz. Damlayan kanlar gözlerinden süzülüyor karakterin...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
hiç bir anlam verememişti komutanın gözlerinden süzülen kanlara bakıyordu Beni bıraktı bu sözler kafasında binlerce kez yankılandı
" kim bıraktı sizi" komutanın tapınağın dışına doğru yöneldiğini gördü kendiside yavaş adımlarla takip etti doğrudan komutanın kırmızı gözlerine baktı elinden geldiğince berrak bi ses tonuyla konuşuyordu " nereye gidiyorsunuz" bu gerçekten tapınak koruyucusumu diye düşündü yoksa kötü bir rüyamı görüyordu
" kim bıraktı sizi" komutanın tapınağın dışına doğru yöneldiğini gördü kendiside yavaş adımlarla takip etti doğrudan komutanın kırmızı gözlerine baktı elinden geldiğince berrak bi ses tonuyla konuşuyordu " nereye gidiyorsunuz" bu gerçekten tapınak koruyucusumu diye düşündü yoksa kötü bir rüyamı görüyordu
değil de insandan ise..
değil de insandan ise..