07/08/04 İstanbul Buluşması İzlenimleri

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
galadlirim
Seçilmiş Savaşçı

07/08/04 İstanbul Buluşması İzlenimleri

Post by galadlirim »

Cumartesi Günü saat 12 de taksimde buluştuk, güruhça arkadaşlar..kimler mi vardı?:

-ben( :) ),darko,unholy,dilbao,gorath ve yegeni,fingolfin,yeminer,scythe,sensei,antimodes,arcuna,dragonfire,ghost of a <a href="http://www.ntsearch.com/search.php?q=ro ... ,levian,ve site dışından çok sevgili 3 kişi(dilbaonun ve unholynin arkadaşı)

neler yaptık?

önce ben göya erken gelecektim ama 12.30 da teşrif ettim ;) sonra güruhçanan simit sarayında gittik azıcık oturduk sonra heykelin oraya tekrar gittik ve gorath ı bekledik...sevgili gorath,bizim yüzümüze bakarak yarım saat kadar karşımızda oturdu ve nihayet geldi..ehehe
sonra tophaneye nargileciye gittik,minderlere yayıldık.sonra unholy ve dilbao geldi falan filan bütün gün oradaydık.gerçekten çok eğlendim süper bir gündü.geri dönerken taksime yaptığımız yolculuk ta süperdi:P evet artık diğer şeyleride başkası yazsın..bu kadar kişiyi toplamak çok zordu ama değdi,ama bir daha organizatör olmam ayağına gelmesine benzemiyor..:)

not:bu arada bana hediye alan sensei ye çok teşekkürler,ne gereği vardı?çok mahçup oldum valla. :roll: )
Last edited by galadlirim on Sun Aug 08, 2004 6:03 pm, edited 2 times in total.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
darko
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darko »

pek hoş pek küssel bi buluşmaydı.unholy'ye bana tavla öğrettiği.dilbao'ya da dönüşte sizi taksime çıkaracam deyip küçük çaplı bi frpworld trekkingi yaptırdığı için ayrıca teşekkürler :-P gorath'ın çektiği resimleri ve yazacağı haberleri ısrarla bekliyorum daha nice buluşmalara :mrgreen:
"Bir daha karanlık...bitmeyen bir karanlıkta kör olunca yeniden görmeye başlayacaksın"

Elf Rahip Loralon'dan Lady Crysania'ya
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

vayyy millet eğlenmiş helal olsun artık ben bi dahaki sefere
siz nargüle içerken
pen ist polisi ile uğraşıyordum arkadaşlar tabi çok can sıkıcı bir olay hastahane felan allah kimseye vermesin...
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

sabah çıktım yollara misafirimiz yazarımız Ghost_of_a_rose u gördüm önce :) sonra düştük taksim yollarına.. derken fingolfin ve garbahat geldi yanımıza ... sonra antimodes ve arkadaşı.. hep beraber erken gelmeleri gereken galadlirim ve yemineri ve tabii darkoyu beklemek durumunda kaldık :roll: bu arada fingolfinle yeminerin ram ini sökme konusunda çok ciddi bi karar aldık :twisted: .... yeminer kendine mukayet ol :D

galadlirim, darko, fingolfin, dilbao, yeminer, ghost_of_a_rose zaten bildiğim ve sevdiğim kişilerken diğerleriyle de tanışma fırsatı bulmuş oldum.... sensei ve arcuna keşfedilmekte geç kalınmış yetenekler bence :lol: çok çok merak ettiğim meraklı ve muhabir cüce gorath tan beklediğimiz performansı göremesek de :) unholy bütün suskunların açığını kapatmaya yetti :D dragonfire ve bütün tekirdağ tayfasına da geldikleri için çok çok teşekkür...bi de bu günü tavlada ki hezimetim olarak hatırlayacam.. :oops: fingolfin ve ghost... alacağınız var haberiniz olsun :wink:

unutmadan
DOğUM GÃ?NÃ?N KUTLU OLSUN GALADLİRİM...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hah dogum gunun kutlu olsun. Birde ma$allah adam bir susmak bilmedi. I$te izmirlisi istanbullusu hepsini bir guzel gordum. Eglendik yuruduk, yuruduk. daha cok yuruduk ve taksime vardik. Gerisinide anlatmak yok gelemeyenlere birdahaki sefere te$fik olur.
Bu arada resimleri bana yollarsaniz hemen siteye upload ederim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Arcuna
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Arcuna »

bencede çok güzel geçti. frp üstadlarıyla tanıştığım iyi oldu. bu arada simit sarayında geçen olayı unuttum sanmayın.nicklerini hatırlamadığım 2 kişinin kızlar tuvaletine girmesi. unholy gerçekten çenen çok düşük be abijim. adam bir sürü şey biliyo ama hepsini bir anda döküyor.
bence güzel bir gündü diğer buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
he bu arada eve gidip günü düşündüğümde Darko hayalimdeki elf kızı.umarım yanlış anlaşılmam. :)
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Beklentiler, beklentiler, beklentiler...

Ã?oğu kişi umduğum gibi çıkmadı. Özellikle Dilbaoyu sessiz birisi olarak beklerken karşımda farklı bir görüntü görünce şaşkınlıktan donakaldım. :D

Senseinin süper bir insan olduğunu ve ağzından, yüzyüze görüşmelerde daha fazla laf alındığını öğrendim. Tamam o gün biraz sessizdim ama herkesi dinliyordum ve sonuç olarak gazetede işime yarayacak en az on sayfa bilgi edindim. :D

Unholy ve Dragonfire ile ikinci kez buluşmak gerçekten iyi oldu ve ikisinide buradan selamlıyorum.

Hakkaten yarım saat birbirimizin yüzüne baktık ve öle bekledik heykelin yanında. Beynim sulandı güneşin altında. :D

Ghost'un sohbetinede doyum olmadı buluşmada. O kalabalık minder işgalinde inanılmaz bir olay başımıza geldi. Bir çiçekçi Ghost ile bana çiçek uzattı sohbet sırasında gülmekten öldük mekanda. Ã?içekçinin birde sırıtışı var hani görmeye değer. :D

Scyth ile fazla konuşamadık ama en sonunda merak ettiğim kişiyi yani Yemineri gördüm ve gerçekten kemiklerden oluşan bir ozan olduğunun kanaatine vardım. Sonuç olarak belki de beklediğim gibi çıkan tek kişi oydu.

Eh Galadlirime gelirsek kesinlikle bir şaheser. O esprili kişiliği ile müzede sergilenebilir. :D Kendisi ile tanışmaktan büyük onur duydum açıkçası. Bu buluşmayı başka bir zaman yeniden tekrarlamak isterim. O zaman umarım Galadlirimin düşüncelerini ele geçirip kendisini sessizliğe boğacak kelimeler olmaz.

şu minder olayınıda çok sevdim. Mekâna bir girdik arkamızdan alan doldu. Ayağımız uğurlu geldi diye düşünüyorum. :P

Gerçekten güzel bir gündü arkadaşlar. Gelmeyenler yada gelemeyenler adına çok üzgünüm. Bu buluşmanın yeniden olmasını beklemekten başka çaremiz kalmadı. :wink:
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

hesap günü gelip çattığında bensiz bu buluşmanın hesabını vereceksiniz?

ve aldığım duyumlara göre fena dedikodum olmuş....

eee...artık...görüşürüz...hepinizle bi ara....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Gormen gereken cok insan oldugu kanaatindeyim.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Dilbao
Başbüyücü

Post by Dilbao »

Beni sessiz, sakin, ağır abi olarak hayal edenlere cevap olmuşyur umarım...

Görüldüğü üzere birisi kapatmadığı sürece Unholy kesintisiz konuşabilme yeteneğine sahip. Yanlız bir de yeni bişi söylese... En azından benim için (belki de Dragonfire için de) tarihin takrar etmesiydi bir bakıma.

Herkese bulaşıp, herkesle konuştum mu bilemicem, zira kimlerle konuştuğumu bile hatırlamıyorum şu an. Ã?ünkü oraya geldiğimde bilgisel hafızayı kapamış, geyik modunu etkinleştirmiştim. Yani özetle konuşamadıklarımdan özür diler, herkesin bir sonraki buluşmayada gelmesin dilerim.

Bu arada Dilbao+5 şekilnde geldim yani habersizce tonla adam getirdim, umarım kimse için sorun olmamıştır.
"Lovefull Evil"
DaRQsiDe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DaRQsiDe »

galadlirim'e:

kim benim forum üyesi olmadıımı söylemiş :-))
Darkness all around us...
Unholy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Unholy »

Herkesin sustuğu bir ortamda benim konuşmam göze batmış. Bir daha ki buluşmayı bekleyin umarım 'Unholy konuş biraz' cümlelerini duymam.
Tanıştığım herkesle tanıştığıma çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Dilbao'nun bizi Taksim'e yürütüşü, Gorath'ın her fırsatta insanların bir konu anlatım esnasında resimlerini çekmesini, hepinizle tanışmak ve soğuk bir adam olarak bekleyen herkesi şaşırtmak toplantının benim için unutulmazlarıdır.

Saygılarımla...
Sıradan bir insanla bir savaşçı arasındaki fark,
savaşçının olayları mücadele kavramıyla eşdeger görmesi,
sıradan bir insanın ise olayları mutluluk kaynağı ya da felaket olarak ele almas
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Eh flaş hep sana doğru patlıyordu unutmazsın tabi.

Bu arada benim sessizliğim sadece o anlıktı. Normalde o kadar sessiz değilim arkadaşlar. Umarım bu sizi yanıltmaz. :D Bir sonraki görüşmede daha fazla konuşacağıma emin olabilirsiniz. Eh sonuçta artık hepinizle yüzyüze tanıştım.

Bir sonraki buluşmayı dört gözle bekliyorum millet.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Valla güzel bir buluşmaydı açıkçası. Çok kalabalık olduğumuzdan herkes birbiriyle sohbet edip tam olarak tanışma imkânı bulamadı. Umarım bi dahaki sefere birbirimizi daha iyi tanırız. Ayrıca bir sonraki buluşmanın kısa bir müddet sonra olmasını dilerim :)
İştende çıktım. Sıkılıyorum bütün gün evde otur otur. Hangi rangerın evde oturduğu görülmüş yahu??! :P
Bu durumda beni evden çıkartacak olan sizlersiniz :P
şaka bi yana gerçektende güzel bir buluşmaydı. Gorath gööya geç kalanların kellesini alacaktı efendime söliim :)
Bi baktık adam bizden 1 saat sonra gelmiş yahu
Ama baktık Gorath sandığımızdan daha sevecen, güler yüzlü, sevimli bir insan çıkınca ceza vermeye kıyamadık :)
Unholy de bi ara güreş tutmaya korktu. EE ne de olsa eski öğrencisiyim. Yenerim falan :P
Diğerleride çok iyi insanlar. Ha bi de orada 250 sayısının muhabbeti var. O şahıs kendini biliyor. Onun için 250 diyorum tekrar :)
Ha bu arada şu kızlar tuvaleti olayını bende unutamadım. Olay mekânını görmek isteyenler, taksimde simit sarayının 2. katına çıkıp sağdaki kapıya bakmalıdırlar :P
Neyse çokmu konuştum ne ..... :oops:
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Haha Levian seninle tanışmak bir harikaydı abi. Daha fazla sohbet etmeyi istiyceğim kişilerdensin yani :D

Post Reply