Büyü ve Teknoloji

Kadim Sanatlarla uğraşanlarla tartışabilmek için…
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

abi sırf cevap vermiş olmak için mi yazıyosun.Bence bu konunun işi tamam,teknoloji yener.İsterseniz oturup teknoloji diyenleri sayın.
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.

Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Arkadaşım bir daha sırf cevap vermek için cevap vermemeni tavsiye ederim... hani konu da bulunsun içinde.. :) anlıyorum beni cevap vermeye zorlamak istiyorsun ama :) biraz yaratıcı düşünce... mesela büyücülerin şöyle bir avantajı da olurdu dünya da. büyü tanrıları.. ama bizim teknoloji tanrısı diye bir olayımız yok. bu nasıl ?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

tanrıları olsa nolur,olmasa nolur?
Napıcak,nükleer roketi havada mı patlatcak..
şu ana kadar tanrıların büyük bi yardım gönderdiğini hiç sanmıorum.En büyük yardım heralde Yaz Alevi Ejderhaları'ndaki Kaos'u yenebilmek için gönderilen yardımdı ama onun da teknolojinin önüne geçeceğini sanmıorum.Eğer aylardan bahsediyosan onlara da bikaç tane hidrojen bombası yollarız,sonra ondan fener bile olmaz.Kısacası TEKNOLOJİ YENER!!! :lol:

Raptor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Raptor »

Mechin son sadırısı çok güçlü idi. Büyü kalkanı kırılma noktasına gelmişti. Dayanmalıydı burada pes edemezdi. Gözlerini büyük göz alıcı metal cisme çevirdi. Mech... Zayıf olanlar(büyü gücünden mahrumlar) onları kendilerine hizmet etsinler diye yaratmışlardı. Ama ne oldu zayıf olanların hepsi öldü. Mechler onları kendi elleriyle öldürdü. Sadece bir avuç büyücü kaçabilmişti. Onlarda büyünün koruyucusu Sliveth'in korumasında korku dolu bir yaşam yaşıyorlardı. Mech bir an durdu. Silah fazla ısınmıştı. Büyücü güldü. Kalkanı kaldırıp mechi havaya uçuracağını umduğu bir büyü ritueline başladı. Avuç içlerinde bir alev oluştu. Alevler büyüdü, büyüdü. Bir süre sonra büyücü elinde büyük bir alev topu tutuyordu. Mech gözleri olması gereken iki boş deliği büyücüye çevirdi. Elindeki minigunı atıp büyücüye koşmaya başladı. O anda büyücü ateş topunu nazik bir hareketle mech e yolladı. Sonrası karanlık ve acı....
Bölge büyük bir patlama ile sarsıldı. İrili ufaklı 3-4 mech patlamanın merkezine doğru gitti. Yerdeki kavrulmuş insan cesedine ve birkaç yeri kırılmış demir mech e baktılar. Sonra mechi alıp tamir için en yakın üsse doğru yola çıktılar... Ama büyücü çoktan ölmüştü...
http://www.merlininkazani.com/tlm/forum ... asp?FID=22
Türklider
Seçilmiş Savaşçı

Post by Türklider »

Zaten atom bombası tam yerde patlatılmaz... 600M. kadar havada patlatılır. Böylece etkisi daha fazla olur... Ã?ünkü şok dalgası yaymaktadır ve yüzeyde daha fazla bölge bu şok dalgasından etkilenir...

Yani havada vurma gibi bir şans da yok...

Ama büyücülerin eli armut toplamayacaktır bence... Onlar da bilime benzeyen bir sistem üretebilir hatta bilimi büyüyü geliştirmek için araç olarak kullanabilirler. Ã?RNEK: Atom bombasının yaptığının aynısını ateştopu ile uygulayarak normalden daha fazla düşmanı yok edebilirler...

Saygılarımla...
Türklider...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ya daha önce de söylemiştim sanırım.. eğer büyü olsaydı şu andaki bilim adamları büyücü olucak karekterlerdi... bir asker asla büyücü olamaz.. dünyada büyü gibi bir şeyle kim uğraşabilir ki.. atbiki bilim adamları.. mesela Einstain bence en azından 17-18. level wizard olurdu o manyaklıkla :)
güç amacın, k
Amras__Fefalas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Amras__Fefalas »

abi bence yine de teknoloji yenr.Sonuçta bi büyünün yapılma süresi ve yapanın yorulması vardır.Ama bi AK47 yorulmaz,50 tane level 20 wzard'ı delik deşik eder... :?

yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

abi bu ak47 nedir ya... ben dünyada çok az silah biliyorum 20. level wizard yok edecek... eğer diyarlarda 50 tane 20. level wizard varsa teknokratlara acırım ama yoktur... o kadar ileri level 50 kişi çok az ihtimal bir diyarda bulunabilir
güç amacın, k
_Nightfall_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by _Nightfall_ »

ikisi bi arada bi oyunda olmuyoooooooooooooooooooooooo
Artık insafsız olun... Gazap için... Yıkım için... Kızıl bir şafaga...<br><br>Değişik bişey isteyen <a href="http://s2.gladiatus.com/game/c.php?uid= ... IKLASIN</a>...
Aldaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aldaris »

büyücler teknolojinin varolduğubir diyarda sanırım sadece kaçarak ve saklanarak var olabilirler yani bir çeşit gerilla savaşı böyle bir vur kaç taktiği ile bir kaç zafer kazanılabilir.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

ben de büyü makinaları icat edilir ve büyücülere artık gerek kalmaz diye düşünüyorum aslında .
düşünsenize 1. seviye 5 ,2. seviye 3,3.seviye 3 ,4. seviye 1 ,5. seviye 1 büyü atan bir büyü makinanızın olduğunu :D :D :D .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Ereshin
Başbüyücü

Post by Ereshin »

Ya büyücüler isterlerse ele geçirilemez bu doğru sonuçta hiçbir makine astral alemde gezemez hem büyücüler ölüleride diriltip savaştırabilir ama makinelerle sıcak savaşa girmek biraz zor olur tabi büyücüler için nede olsa makinalı tüfekler ve bombalardan korunmakta zor olur dimi.
I break the silence now because I want the facts known. If I am to be judged let me be judged by the truth.
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

ikisinin aynı kefeye konması bile bence yanlış abicim..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

insanoğlu bu herşeyi yapar arkadaşlar.hatta oturma odasında büyük boyu mutfakta daküçük boyu durur.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

findor wrote:ikisinin aynı kefeye konması bile bence yanlış abicim..

neden abi? açıklar mısın biraz.?
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
Post Reply