07/08/04 İstanbul Buluşması İzlenimleri

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Ganthrak
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ganthrak »

Biraz geç oluo ama zararın neresinden dönsen karmış :) Ã?ncelikle sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum. Hoş fazla kişiyle konuşamadım (nie konuşamadıysam artık utandım zaar :P) bundan sonra telafi ederiz. Yaw bi iki mesaja cvp vercem ama şu alıntı olayını bulamadım çok uzun zamandır mı girmiorum ne? skayt (öööö taam unuttum nasıl yazıldığını sayfayaı aşşaa çekemeyede üşendim okunuşunu yazıorum ne var) adım Ganthrak Garbahat diil ama bu nickte hoşuma gitti bak onuda aliim kullaniim ben bi yerlerde ya da izin varsa biraz değiştirebilirim Garbarak felan yaparım mesela bende ki bu rak takıntısıda ne oluosa artık rockerlıktan gelen bişi herhal :P Ve Levian arkadaşım hangi tuvalet olayından bahsediosun sen ben hatırlamıorum :D
Sevgiler
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Ya galiba sen, biz simit sarayında iken yanımızda değildin o yüzden bilmiyosun :)
2 Arkadaşımız açık kapı tuvalet bulunca hemen atladılarda :P
Tuvalet meğersem kızlar tuvaletiymiş, bunları orda çalışan biri geldi dışarı çıkardı o anda tabi 1 saniyelik sessizliğin ardından biz kahkaya boğulduk :D olay böyle yani hehehe
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Selam yollayan yollamayan herkese teşekkür ederim.
Beni asıl mutlu eden buluşmanız.Bundan fazlası beni daha mutlu edemez.

Bilmem ama siteye girdiğimden beri tü etkinliklerde bir payım olmasına çalıştım olabildimse de ne mutlu bana :)

Resimleri bir an önce görmek için merakla bekliyorum
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Levian wrote:Ya galiba sen, biz simit sarayında iken yanımızda değildin o yüzden bilmiyosun :)
2 Arkadaşımız açık kapı tuvalet bulunca hemen atladılarda :P
Tuvalet meğersem kızlar tuvaletiymiş, bunları orda çalışan biri geldi dışarı çıkardı o anda tabi 1 saniyelik sessizliğin ardından biz kahkaya boğulduk :D olay böyle yani hehehe
Yok yok iyi biliyor o. Tuvalete girenlerden biri oluyor da kendisi :)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

rezil etmesene ya arkadaşları :p

valla çok güldüm abi be...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

Bir bakalım:
Cuma günü sabahın köründe (8buçuk)'da kalkıp ist.a gelmiştim. Cuma sabaha karşı 6 gibi uyumuş; sonra da 10buçukta kalkarak Acıbadem'den Taksime geçmiştim. Ki bu esnada yanımda herkesin Garbahat sandığı Gangthrak ya da namı diğer Owedunsk da vardı :) Gözlerimden uyku akarak heykelin gölgesine geldiğimizde ortalıkta kimse yoktu. Biz de 10 dakka erken geldiğimizden şöle heykelin gölgelsine doğru uzanalım dedik. Tam dediydik ki karşıdan Scythe'ı gördüm. Omuzunu dürtene dek o ben görmedi tabi, yanındaysa Ghost of A Rose vardı :). O esnada Antimodes ve ev arkadaşıyla karşılaştık. Sonra güruh çığ gibi büyüdü. Ama beklenelerden hala gelmeyenler vardı. saatler 12.45i gösterirken nihayet Galadlirim, Darko ve Yeminer teşrif etti. Fakat hala eksikler vardı biz de etrafa hakim bir yerden onları izlemeyi aynı zamanda da aç olanları doyurmayı düşündük. Bunun için en uygun yer elbette simit sarayıydı. böylece bir taşta iki kuş vurmuş olarak oraya gittik. Antimodes bana simit ve kola ısmarladı :D. Sonra yukarı çıkıp otururken günün ilk bombası olan tuvalet faciası patlak verdi. Ama grasonu takdir ettim. antimodes'le ganghtrak'ın arkasında seslenmesi, onlar duymayınca kısa mesafede attığı inanılmaz deparla tuvalete girmelerini engellemesi, sonra onları üst kata yönlendirmesi, fakat bizimkiler 'personal harici girmek yasaktır' yazan odaya yönelince duru7mu metanetle karşılayıp tekrar üst katı göstermesi inanılmazdı. muhtemelen simit sarayının bu günler için yetiştirdiği elemanlardan biriydi. Simit sarayında fotoğraf çekilip. Kayıp olan gorath'ı bulmak üzere heykelinm gölgesine doğru yollnadık:
Gorath oradaydı ama yoktu. Yani o kişinin gorath olduğunu tahmin etmiştik ama yanımıza gelmiyordu. Onu teşfik amacıyla Ganghtrak 'Gorattth' diye böğürdü. (Bu esnada 4etraftaki güvercinler korkuyla havalandı, sanki bütün taksim meydanı bize döndü ve korkuyla titredi...) Ama doğal olarak Half-Orc'un telaffuzu pek anlaşılır değildi. 10 dakka Gorath'la bakıştıktan sonra nihayet yeğeniyle yanımıza geldi ve uzun bekleyiş sona erdi. Sonuç: 12'de toplanması planalanan güruh 13:17'de tophane istikametine hareket etti.
Tophane... 'Abi grup indirimi yapıyoruz. Abi süper grup yaparız' nidalarıyla yürürken yerde duran yayılmaya müsait koltukları görüp oraya yollandık. tahmin edilebileceği gibi koltuklar rahattı ve uykusuz olan beni mayıştırmıştı. sonra scythe'la tavla oynadık. Scyhte 5-1 gibi net bir skorla beni yendi. O an intikamımı alacağıma yemin edip, derin bir meditasyona geçtim :P. Tabi ki herkes benim yorgunluktan sızdığımı sandı... Bu arada Dilbao +5 geldi. +2'sinden haberimiz vardı ama diğer 3lü bize süpriz oldu hatta görünen oydu ki bir kısmı Dilbao'ya bile süpriz olmuştu. Ben scythe'ı tavlada yenmek için fırsat kolluyordum (tabi bu arada da çevredekilere kulak veriyordum). Bir ara bir dilenci geldi. Allah rızası için falan diyordu ki: Dilabo sırıtarak bana baktı ve beklenen replik geldi 'Teyze öğrenciyiz biz de...' Kadın son bir kez şansını deneyerek 'Veren de sağ olsun veremyen de' dedi gitti. Ama günün bombası kesinlikle o çiçekçiydi. O çiçekleri tutuştaki incelik, o sııtıştaki ima, o gözlerdeki satış zekası... Adam tam bir çiçek satma makinesiydi. Ama Gorath cücesi ne anlardı çiçekten :P:P Zavallı adam sırıtıp sırıtıp gitti... 3-4 kez tesbih ve fes satmaya çalışanlar geldi ama tabiki başarısız oldular.
Hani bir söz vardır 'analar taş yesin, yarım yarım beş yesin' diye. Dilabo'da aynı şeklde yarım yarım 4 nargile içti :P. Yeminer ortadaki minderde kuluçkaya yattı. Unholy sürekli konuştu, d.fire etrafı süzerek gözlem yaptı. Gorath sürekli reim çekip not tuttu :P:P Darko sustu, galadlirim de fazla konuşmadı. Antimodes'le Owe bir köşede yalnız kaldılar. Sanırım simit sarayı faciasından sonra tanıklardan nasıl kurtulacaklarını tartıştılar. Scythe ghost of a rose'a tablada yenililnce (5-0) benim vaktimin geldiğni anşladım. Düşene bir tekme de ben vurmalıyım diyerek ayağa kalktım ve neticesinde oyunu 5-2 aldım. Bu arada Rose çok fena resimler çekti... Sonra makinayı alıp ben de milletin resimlerini çektim. Tabi habersiz çektim genel olarak ki fantastik pozlar elede edebilileim.
Güruh'un bir kısmı dağılırken kısa süreli de olsa müesseseyi felç ettik. Onlar kalktıktan 40 dakka sonra biz de dağıldık. Genel olarak herkes taksime çıkacaktı, otobüs - taksi falan derken bir anda kendimizi korkunç bir merdiveni çıkarken bulduk... Günün sonunda yorulmuş, terlemiş ama mesut bir şekilde ayrıldık... Herkese teşekkürler.
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

quote] Scythe ghost of a rose'a tablada yenililnce (5-0)[/quote]

kardeşim skoru çarpıtmayın ya ben 5-3 yenildim... 5-0 değil... demek beni yenmedeki gayen düşene bi tekme indirebilmek ha fingolfin efendi... bekliyorum , çıkma karşıma :twisted: :twisted: :roll: :wink:
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

off ulan offf
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

la fingolfin :D
benmi kızlar tuvaletine girdim bakem üçkağıtçı :P
neyse aferin düzeltmeyi yapmışın :P
findor cum bi sen gelemedin gelirsin inş. bu sefer. gelde bi yüzünü görelim...
Ghost_OF_A_Rose
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Ghost_OF_A_Rose »

valla scythecım nedersen de bana yenildin ve yenilmenin bahanesi olmaz;)
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

bidahaki buluşma nezaman ya okadar güzel anlatmışınız ki kafayı yedim okudukça ya. off ya offf .bidahaki sefere aranıza katılmak isterim hemde çokkkk :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

abi bekleriz senide ayın 15 i bu pazar...
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
fingolfin
Seçilmiş Savaşçı

Post by fingolfin »

scythe wrote:quote] Scythe ghost of a rose'a tablada yenililnce (5-0)
kardeşim skoru çarpıtmayın ya ben 5-3 yenildim... 5-0 değil... demek beni yenmedeki gayen düşene bi tekme indirebilmek ha fingolfin efendi... bekliyorum , çıkma karşıma :twisted: :twisted: :roll: :wink:[/quote]

Scythe sen tavlada 5-3 yenildin. Dikkat edersen orda 'tavla' değil 'tabla' yazıyor. Tabla oyununda tavlada kaybedenin skorundan 3 düşülür. Dolayısıyla sen 5-0 yenilmiş oluyorsun tablada. (ne çamura yattım be)
Azalin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Azalin »

[quote="fingolfin
Scythe sen tavlada 5-3 yenildin. Dikkat edersen orda 'tavla' değil 'tabla' yazıyor. Tabla oyununda tavlada kaybedenin skorundan 3 düşülür. Dolayısıyla sen 5-0 yenilmiş oluyorsun tablada. (ne çamura yattım be)[/quote]

bu ne abi..bu nası bir çarpıtma va geyiktir...

alkışlıyorum.....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?

Tanrıların getirdiği çaresizliğe tanık olun...
scythe
Kutsanmış Kişi

Post by scythe »

harbiden fingolfin alkışlıyorum :) ağzım açık kaldı... yani senin tabla teorine göre ben sana da mı beş sıfır yenildim.. o zaman ilk maçın skorunu nasıl çarpıtacaksın :wink: 5/-2 oluyo herhalde :-P
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
Post Reply