Eh Hakan senin anlatımın her zaman iyiydi zaten,
umarım tembellik yapıp devamını yazmayı ihmal etmezsin.
"Ulfgar Hammerfist" üzerine
"Ulfgar Hammerfist" üzerine
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
bende -kısa da olsa - anlatımını beendim , ama bi sorum var "ulfgaréın bi anlamı var mı yoksa wulfgar'dan özenilerek yapılmış bişey mi? ikinci şık ise şık olmamış bence 
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
drizzt in kitaplarını okumamış biri olarak wulfgar a karşı bir sempatimin oluşması beklenemez zaten.yazıyı beğenmenize sevindim biraz kısa yaptım,çünkü sizden hiçbir tepki gelmemişti.neyseki Thlyrotel sağolsun bişeyler düşünmüş.devamını bekleyin bu güçlü duergar ın hikayesinin.
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
yaw karakter özgünse özgün bi isimle çıkması sizcede mantıklı diil mi? ben mi yanlış düşünüom??Thlyrotel wrote:Yok abi isim değilde, karakter özenti olursa kötü...
eh bir Duergar'ın Wulfgara benzemesini bekleyemezsin herhal.
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...