DOğANIN TAPINAğI(TANRI:DRAGONFLY)(DOğA,KORUMA)

Frpworld forumlarındaki eski FRYO(Forum Rol Yapma Oyunu) başlıklarının tutulduğu arşiv.
Locked
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Hazaxaos sütunlarýn üzerinde ölçülü adýmlarla ilerledi.Ýlerlerken dengesi hiç bozulmuor hiç tereddüt etmiyordu.Sonra yavaþ bir þekilde koþmaya baþladý.Sütunlarýn bitimine geldiðinde durdu.Ve bundan sonra olacaklarý merak ederek Dragonfly'a baktý.
Evet biraz hızlandın şimid ise bunları koş derken, sağlı sollu 5 sıra sütun daha çıktı ortaya.Daha hızlı ve seri ol.
Bakışlarındaki eğitmen ciddiliği tam olarak belliydi.Dikkat et bastığın sütunlar sana küçük oyunlar oynayabilir Hazaxaos.
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Hazaxaos
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hazaxaos »

Hazaxaos kafasını onaylarcasına salladı ve derin bir nefes aldı.Koşmaya başladı.Aniden ayağının altındaki sütunlardan biri o adımını atar atmaz hızla aşağı doğru inmeye başladı.Refleksif bir şekilde karşı sütuna sıçradı.Durmadı ama şaşkınlığı yüzünden okunabiliyordu.Artık ilerlerken koşmaktan çok zıplaya zıplaya ilerliyormuş gibi görünüyordu.Aynı numarayı yapan bir kaç sütunu daha önceden hazırlıklı olarak aştı ve son sütunda nerdeyse düşmesini sağlaycak bir biçimde kayarak durdu.Alnında terler parıldıyordu.
<div>"But the Bard's Songs will remain..."</div><br>
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bir alkış sesi çınladı eğitim alanın da.

Gözler Dragonfly'a kitlendi.Bravo bu eğitim şimdilik yeterli istesen buraya gel ve biraz dinlen.
Tüm sütunlar yavaşça yere indiler.Zeminle bir oldular.Hazaxaos birden üstündeki bulutu fark etti ama biraz geç kalmıştı.Buluttan önce küçük sonrada büyük damlalar halinde yağmur yağmaya başlamıştı.
Sırılsıklam olan Hazaxaos yüzündeki şaşkınlıkı serinlemenin verdiği huzura bırakmıştı.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quisatz_Haderah »

Quisatz'ın yüzüne çarpan bir yağmur damlası dalgınlığından kurtulmasını sağladı. Konuşacak birilerini bulmaya çalıştı. Hala nerede olduğunu çıkaramamıştı. Ellerini kavuşturdu ve tapınağın ayrıntılarını gözden geçirmeye başladı. O anda salonun ortasındaki sütunların aşağı indiğini farketti ve aralarındaki adamı gördü. Yanına yaklaştı ve: "Selamlar beyim, ben Quisatz Haderah. şey ufak bir kaza eseri buraya geldim neredeyim acaba. Aslında ormanlarımı avucumun içi gibi bilirim ama çıkaramadım burayı nedense. Siz bu ağacın sahibi olmalısınız. Kabalığımı bağışlayın, kapıyı çalmadan girdim ama..."
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Aslýnda ormanlarýmý avucumun içi gibi bilirim ama çýkaramadým burayý nedense. Siz bu aðacýn sahibi olmalýsýnýz."
Arkasındaki sese dönüp sadece baktı Maximilian Dragonfly.Gözleri kısıldı aklında tek kelime yankılandı ve dudaklarına aktardı düşüncesini ormanlarım? .Bana bir açıklama borçlusun efendi derken kendini en sevdiği varlığı için feda edebilecek bir ses tonu ile karşısındaki varlığa hitap etti.
Ve ben içinde bulunduğun tapınağın rahibi Archdruid-Cleric Maximilian Dragonfly.
Tabiatın Tapınağında bir sesizlik oldu,tapınağı bilenler ve Dragonfly ı tanıyanlar bu sözlerin onun hiç hoşuna gitmeyeceğini biliyorlardı.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

"Memnun oldum bayım. Demek siz buranın efendisiniz. Etrafa bakıyorum da benim gibi sivri kulaklı insanlardan bayağı var Shinnan'ın bu kesimlerinde. Bu arada tapınağınıza hayran olmamak elde değil. Muhteşem bir yapı. Bakın ağaçlarımı kesmek isteyen bir grup adamla tartışıyordum ki birden bire adamlardan biri parmaklarını oynatmya başladı. Tüm hatırladığım bu. Sonra buradayım işte. Burası Shinnan'ın neresi peki? Hem ne dememi istiyorsunuz ki? Koruduğuma ve doğduğumdan beri içinde yaşadığıma göre benim ormanlarım oluyor. Merak ettiğim bir şey var. Bir büyücü ne kadar uzağa gönderebilir ki birini? Yani, hala kendi ormanlarımda olmalıyım ve de bu tapınak için SİZ bir açıklama borçlusunuz. Rena adına."
Quisatz kullandığı isimlerin Dragonfly'ın kafasını karıştırdığını farkedince sesi umutsuzlaştı ve ekledi: "Burası Maynar krallığı değil mi? Offf ülke dışına mı çıktım tanrım?"
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bu arada tapınağınıza hayran olmamak elde değil. Muhteşem bir yapı..
Sesi biraz daha dinginleşir teşakkür ederim Quisatz Haderah tapınağımı şereflendirdin. Düşündüğün gibi burası benim.
Ve üzüleceksin bu söylediğğim karşısında ama sen Shinnan da değilsin.
Sanırım senin karşılaştığın enerji yoğunlaştırıcı seni buralara kadar yollamış.
Hımmm *genç bilge bir ses ile** Sana iki şey söyliycem.Sesi ciddileşir.
Burası senin diyarın değil ve sana açıklama borcum yok ama eğer istersen herşeyi sorabilirsin senin işine yaraya bilecek tüm bilgiler var bende.
Ã?nce biraz dinlen.Sonra benimle istediğin zaman konuşursun.Zamanımız çok.
Son olarak diyarımıza hoş geldin.
Hatırlatmak için kendimi takrar tanıtayım.
Ben Archdruid-Cleric Maximilian Dragonfly.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

Quisatz Haderah duyduklarından dolayı affaladı ve gayri ihtiyari sesini yükseltti: "NE? NASIL?" Tüm gözlerin kendisine döndüğünü fark edince sesini kontrol altına almaya çalışarak konuştu: "Anladığımı sanmıyorum Lord Dragonfly. Evet benim dünyama çok benzemiyor her şeyden önce benim gibi sivri kulaklı ucubelerden çok var ama bir büyücü bu kadar güçlü olabilir mi ki? Nezaketiniz için teşekkür ederim bu arada. Evet biraz dinlenmeye ihtiyacım var ama önce bana lütfen nerede olduğumu ve her hangi bir çıkış yolu olup olmadığını söyleyin. Ardından bir iki dua denemem gerekli."
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Bulunduğun yer onkasabanın doğusundaki orman.
Bu tapınak olduğu gibi ağaçlardan yaratılmış bir tapınak
Diyardan çıkış yolu hakkında sana pek fazla bilgi veremem.
Ã?ünki bu diyar yeni şekillendirilen bir yer.Büyük savaşlar geçirdi şehirler yerle bir oldu,eskiden olanlar şimid yok şimdi olanlar ise onların sadece gölgesi malesef.
Durgunlaştı sürekli sivri kulaklı ucube diyorsun kendini bana tanıtırmısın Quisatz_Haderah.
Diyen Dragonfly yüzündeki insancıl gülümseme ile karşısındaki varlığa baktı.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

"Ben ormanda doğmuşum. Ailemin anlattığına göre beni bir ağacın altında bulmuşlar. Dağda. Garip bir sembol varmış beşiğimin bulunduğu yerde Bunu bana 18 yaşıma geldiğimde anlattılar ama. Babam madencilikle uğraşıyordu ve anladığım kadarıyla annemi gerçekten seviyordu." Gözleri uzaklarda bir noktaya kitlenir Quisatz'ın. "Gerçekten iyi insanlardı. Neyse. Hatırlıyorum da benim fazla arkadaşım yoktu. Nedeni ise kulaklarım ve Shinnanlılar gibi olmayan farklı görünüşümdü. Ben de kendimi doğaya adadım. Sonra bir kaç numara öğrendim doğanın da yardımıyla yapabildiğim. Hayvanlarla konuşmak, ağaçları büyütmek gibi. Taa küçükken farketmiştim bunları. Yani insanlar genelde benden uzak dururlardı. Yalnızca tek aşkım vardı benimle ilgilenen, adı Kirkis. Ama kaybettim. Benimle samimi diye, şey." Quisatz duygularını kontrol altına almaya çalıştı ve toparladı kelimelerini: "Bundan bahsetmek istemiyorum bayım. Ben şu an 130 yaşındayım Shinnan hesabına göre. Ve buraya gelişim ise sadece ormanlarımı korumak. Ağaçlarımı kesen adamlardan biri parmaklarını oynattı ve buradayım işte." Sonra Maximillian'a çevirir bakışlarını. Peki bayım, siz anlatın hikayenizi. Neden bir ağaç tapınak? Veya şöyle sorayım: Sizin doğaya ilgi duyma nedeniniz? Hem normal bir insansın sen. Bu arada benim türümdekilere elf deniyor sanırım kulak misafiri olduğum kadarıyla. Bir şey denemek istiyorum izin verirseniz."
Ardından gözleriyle boş bir alan aradı ve gözlerini oraya sabitledi. Sol elini kaldırırken sağ eliyle cüppesinden bir ağaç kabuğu çıkardı. Elinde sıkıca tuttu bir şeyler mırıldandı ve.... Bir şey olmadı. Maximillian'a döndü ve:" tahmin etmiştim" dedi. "Hiç birşey yapamıyorum burada. Neyse biraz kılıç tutmayı bilirim en azından. Evet bayım sizden bahsediyorduk."
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Evet ben insan evladıyım, bu doğa ile ilgilenmek için beni engellemez.Gelidğim yer uzak ama yakın bunu zaman belirler.
Yaptığım ağaç büyütmek ve hayvanlarla konuşmanın daha üstünde şeyler.
Ve sana tavsiyem genç *derken gülümsedi* bildiklerin sende kalsın.
Buradaki görevim ve hayat tarzım diyarın tabiatını korumak ve dengesini sağlamaktır.

Yapmak istediğin her ne ise bunu birdaha denemesen iyi olur sen büyücü değilsin ve gerekli yerlerde kullan enerjini.
Benim hikayemi şimdi öğrenmen seni dahada yorar. Kısaca uçan kuştan yürüyen tırtıldan ben haberdar olurum.Ayının pençesindeki geyik,geyiğin azındaki yoncadan ben sorumluyum.
şimdi aklında kalan başka soru varmı?
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Quisatz_Haderah
Kullanıcı
Kullanıcı

"Teşekkür ederim efendim. Bu gece burada kalıp yarın bir çıkış yolu aramak istiyorum. şimdilik bu kadar. İzin verirseniz tabii. Belki büyücüler bir şeyler bilyordur. Varsa buralarda tabi." Ardından Quisatz kendisine verilen odaya çekildi.
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel wrote:"Ã?yleyse tanıştığıma memnun oldum ırkdaşım" elf artık yürümeyi kesmiş içeriyi süzüyordu...
"Benim nerdeyse tüm hayatım bu ormanlarda geçti, ama buralarda dolaşan büyücüler görmedim ayrıca ormanı korumaya çalıştığın için sana teşekkür ederim"
Sonra wild elf gülümseyerek ırkdaşının yüzüne baktı
"Gel dostum şurada oturalım böyle bir yerin boş olduğunu sanmıyorum"
Böylece oturan elf merakla birilerini bekliyordu
Quisatz_Haderah ve Thlyrotel merakla çevreyi süzerken, sağda ve solda parıldayan iki çift göz gördü, elf ani bir refleksle kılıçlarına davrandı ama kılıçlarını tekrar yerine sokmasıda bir oldu, şimdi Thlyrotel önündeki ağaçların kavuğunda açılan gözlere bakmaktaydı, ömrü boyunca böyle bir şey görmemişti, Thlyrotel yavaşça yanındaki elf'e döndü sonra ent'lere doğru yaklaştı, yaklaştıkça aklında belli belirsiz duyulan bir ses yankılanıyordu...
"Hoşgeldin Thlyrotel, seni bekliyorduk"
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Dragonfly
Kutsanmış Kişi

Post by Dragonfly »

Kapının önündeki Entler gözlerini kırparak gelenleri izlediler.
Quisatz_Haderah karşısındaki rahibin bir anda gözlerinin kapandığını far etti.Ani bir açılma ile misafirlerimiz var dedi Dragonfly.
Quisatz_Haderah sarmaşıklar ile çevrelenmiş bir yere göndererek kapıya doğru ilerledi.Amacı gelenleri karşılamaktı.
Dragonfly ;
Doğanın Tapınağı
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Thlyrotel hala şaşkınlıkla entlerin söylediklerini düşünüyordu...
"Hoşgeldin Thlyrotel"
öyleki şaşkınlığı içinde, yanına yaklaşan Dragonfly'ın farkında bile değildi, onu gören dehşetle suratının çarpıldığını düşünebilirdi, ama elf sadece düşünüyordu...
Tam bu sırada Dragonfly sessizce Thlyrotel'in yanına geldi, elf hala derin düşünceler içindeydi, Dragonfly'ın geldiğini fark etmemişti... gözlerini dikmiş öylece yere bakmaktaydı, sonra kenardan kükremeye benzer bir ses geldi... yada elfe öyle gelmişti..
"Hoşgeldin Thlyrotel"
tüm dalgınlığı içinde elf adeta yerinden sıçramıştı.. kalbi deli gibi atıyordu, şaşkınlıkla Dragonfly'a baktı ama Dragonfly çoktan kahkahalara gömülmüştü bile, bunu gören Thlyrotel'de kahkahalara katıldı ama Dragonfly'ın gözlerindeki bakışıda kaçırmamıştı...
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
Locked