Yarın ki buluşmada kiminle oynayayım belli değil.Onun için meydan okumayayyım
07/08/04 İstanbul Buluşması İzlenimleri
Arkadaşlar Sensei ile konuştuk oda geliyor. Süper bir buluşma olcak bu. Neyse Azalin yola çıktığına göre rahatça konuşabilirim. Azaline şarkı söyletcem. Geldiğinde biraz baskı ile şarkı söyliycek ve bütün istanbul intikam istiyerek sokaklara dökülcek. Nasıl fikir ama. Böylece hepimize eğlence çıkmış olucak. A bu arada Azalin kenderlerden nefret ediyormuş yarın kender olarak gelmeyi düşünüyorum:D
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Okuyor o da bunu $u an...Gorath wrote:Arkadaşlar Sensei ile konuştuk oda geliyor. Süper bir buluşma olcak bu. Neyse Azalin yola çıktığına göre rahatça konuşabilirim. Azaline şarkı söyletcem. Geldiğinde biraz baskı ile şarkı söyliycek ve bütün istanbul intikam istiyerek sokaklara dökülcek. Nasıl fikir ama. Böylece hepimize eğlence çıkmış olucak. A bu arada Azalin kenderlerden nefret ediyormuş yarın kender olarak gelmeyi düşünüyorum:D
hain admin siriti$i
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
arkadaşlar buluşmaya gelen herkese teşekkür ederim, her şey çok güzeldi yağmur yağsa ıslansam bile yine de iyiydi, tek kötülük herkes ayrı bir grup oluşturdu neyse ya çalışmaktan anca girebiliyorum zaten siteye, yarın yine iş offfffffff çok yoruluyorum , ölürsem kabrime gelmeyin istemem 
Gitarım Aşkım... My Guitar My Soul...
Ya süper bir gündü ama şu anda aklımı toplayıp anlatamam ve bu sefer kesinikle sessiz değildim 
Firble'ın gelişide bir farklı bakış açısı. Adamın kafasını şişirdim. Azalin şarkı söylemedi o başka bir şey. Sanırım gelirken otobüste söylemiş olacak yağmur biz gelmeden önce başlamıştı. Sensei erken kaçtı. Harbiden hain bu adam. Bir maç uğruna bizi sattı. Levinada lafım yok zaten. Eh Scythenin Ghosta tavlada iki kez yenilmesini saymıyorum bile
Yeminer yine kurulmuştu yastıklara. Kaldırabilene aşk olsun. Eh bende bu sefer pek farklı sayılmazdım. Güzel bir gündü. Bol sohbetli ve tanımaktan acaip mutlu olduğum harika Azalinli bir buluşmaydı. Eh birde Druid geldi tabiki onu saymıyorum bile. Zaten kimse tanımak istemez arkadaşı
Harbi süper bir druidmiş bizim doğa adamı 
Neyse ayrıntılı yazımı en kısa sürede gazeteden okuyabilirsiniz.
Firble'ın gelişide bir farklı bakış açısı. Adamın kafasını şişirdim. Azalin şarkı söylemedi o başka bir şey. Sanırım gelirken otobüste söylemiş olacak yağmur biz gelmeden önce başlamıştı. Sensei erken kaçtı. Harbiden hain bu adam. Bir maç uğruna bizi sattı. Levinada lafım yok zaten. Eh Scythenin Ghosta tavlada iki kez yenilmesini saymıyorum bile
Neyse ayrıntılı yazımı en kısa sürede gazeteden okuyabilirsiniz.
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...