Varoluşumun temelleri üzerine"
Varoluşumun temelleri üzerine"
( fazlasıyla depresif bir an da yazdığım bişi belki sizde hayat hakkında aynı konudan yakınıyosunuzdur...bu arada korkunç dilim için şimdiden özür diliyorum:)
Eğer hayatı benim gibi Yaşatmak dan korkarak yaşamaya başlamışsanız ne kadar adım atarsanız atın gittikçe hazin sona yaklaşırsınız"sonu görünmeyen bi dağa çıkmak yada engin bi okyanusu geçmek ne kadar cesaret isterse o kadar cesur olmanız gerekir ve ben o kadar cesur değildim benim cesaretim aptallığımdı, kadere meydan okumak da bunun en büyük kanıtı"
Bilge insanlar tanıdım cesur adamlar, güzel kadınlar ,çarpık hayatlar, umutlarına ve yıkılan hayallerine şahitlik ettim"pek çok bedende yaşadım; ümit etmekten korkan çocuklar,ölmek için denize açılan martılar ,umarsız ağaçlar ve tabii ki insanlar; hayal edecek zamanları olmayan olamayanlar ,yaşamaya değer diyip yaşayamayanlar ,sevgi güzel deyip tadamayanlar".
Farklı farklı yerlerde farklı hayatları farklı zamanlarda aynı duygularla yaşadım ve onu aradım. önce yeşillikler içinde ki büyük ormanlara baktım öten kuşlara, cesur aslanlara umarsız ağaçlara ve ışık yayan doğaya,umut vadeden topraklara"bulamadım hepsi için bi avcıydım öyle doğmuştum yaşayamadım yaşatamadım"
İkinci şansımda ise daha umutluydum ozanların şarkılarında anlattıkları ışık huzmelerine aldanmıştım"çöldeydim..sıcak kumların görkemli yapıların içinde erkeklerin çarpıklıklarından ailelerin zulümlerinden kurtulmaya çalışan güzel kadınların ortasında ..yapamadım sessiz kalamadım yine öldüm"yine öldürüldüm"
Üçüncüsü en iyisi en sonu en hayırlısı dediler denemeye karar verdim kaybedecek neyim vardı ki.. ne kazanmıştım ki "ve görkemli bir şehirde kraldım ,prenstim, prensestim yada o zaman hangi unvan kullanılıyorsa oydum işte; gücün zirvesinde ki , insanları, insanlarını hayallerine kavuşturacak olandım"yaşamak istiyorlarsa yaşatacak olan..olmadı yapamadım, haksızlıkların gücün zirvesinde bile beni vurmasına katlanamadım dik duramadım..ve en önemlisi yine onu bulamadım yine o olamadım"
şimdiyse geceleri insanlarının ruhlarıyla aydınlanan bi şehirdeyim hala onu arıyorum onu bekliyorum"varlığını ispatlamak varoluş nedenimi gerçek kılmak için"
Eğer hayatı benim gibi Yaşatmak dan korkarak yaşamaya başlamışsanız ne kadar adım atarsanız atın gittikçe hazin sona yaklaşırsınız"sonu görünmeyen bi dağa çıkmak yada engin bi okyanusu geçmek ne kadar cesaret isterse o kadar cesur olmanız gerekir ve ben o kadar cesur değildim benim cesaretim aptallığımdı, kadere meydan okumak da bunun en büyük kanıtı"
Bilge insanlar tanıdım cesur adamlar, güzel kadınlar ,çarpık hayatlar, umutlarına ve yıkılan hayallerine şahitlik ettim"pek çok bedende yaşadım; ümit etmekten korkan çocuklar,ölmek için denize açılan martılar ,umarsız ağaçlar ve tabii ki insanlar; hayal edecek zamanları olmayan olamayanlar ,yaşamaya değer diyip yaşayamayanlar ,sevgi güzel deyip tadamayanlar".
Farklı farklı yerlerde farklı hayatları farklı zamanlarda aynı duygularla yaşadım ve onu aradım. önce yeşillikler içinde ki büyük ormanlara baktım öten kuşlara, cesur aslanlara umarsız ağaçlara ve ışık yayan doğaya,umut vadeden topraklara"bulamadım hepsi için bi avcıydım öyle doğmuştum yaşayamadım yaşatamadım"
İkinci şansımda ise daha umutluydum ozanların şarkılarında anlattıkları ışık huzmelerine aldanmıştım"çöldeydim..sıcak kumların görkemli yapıların içinde erkeklerin çarpıklıklarından ailelerin zulümlerinden kurtulmaya çalışan güzel kadınların ortasında ..yapamadım sessiz kalamadım yine öldüm"yine öldürüldüm"
Üçüncüsü en iyisi en sonu en hayırlısı dediler denemeye karar verdim kaybedecek neyim vardı ki.. ne kazanmıştım ki "ve görkemli bir şehirde kraldım ,prenstim, prensestim yada o zaman hangi unvan kullanılıyorsa oydum işte; gücün zirvesinde ki , insanları, insanlarını hayallerine kavuşturacak olandım"yaşamak istiyorlarsa yaşatacak olan..olmadı yapamadım, haksızlıkların gücün zirvesinde bile beni vurmasına katlanamadım dik duramadım..ve en önemlisi yine onu bulamadım yine o olamadım"
şimdiyse geceleri insanlarının ruhlarıyla aydınlanan bi şehirdeyim hala onu arıyorum onu bekliyorum"varlığını ispatlamak varoluş nedenimi gerçek kılmak için"
Needed elsewhere
To remind us of the shortness of your time
Tears laid for them
Tears of love tears of fear
Bury my dreams dig up my sorrows
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
...
teşekkür ederim...onu aramaya devam ettiğim sürece böyle yazılarda devam edicek sanırım:)
Needed elsewhere
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

Bulursun bitanem sen korkma...güçlü olduğunu bildiğin sürece ki sen tanıdoığım en güçlü ranger'sın:) inan bana her şey iyi olur....sen bilirsin prenses....hayat bir şans alır...bir şans sunar!
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
- Galat-tirin
- Kullanıcı

...
açıkcası tek bir şeyde deil...insan yaşamak, inanmak ve devam etmek için nelere ihtiyaç duyarsa o an aradığım bunlardı...
Needed elsewhere
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
-
wishmaster
- Kullanıcı

wayyss harika olmuss:)bence kötüseyler yasamanInda yaralar1 vard1r bizi gelecege haz1rlar ve daha dayanIklI olmanIzI saglar...bu yüzden gereklId1r inan bana bence onu bulcaks1n belki geç olabilir ama bulcaks1n:)) ( buarada bunlarI ben mi diyorum:)
Yunusları özgür bırakmak için geleceğiz
Kararmış kan kırmızı denizi yıkamak için geleceğiz
şarkılarımız dağlar ve denizlerin üzerinde yankılanacak
Sonsuzluk huzur içinde bir kez daha başl
- Galat-tirin
- Kullanıcı

- Galat-tirin
- Kullanıcı

umut, anlayış, aşk, bunları görebileceğin bir varlık...
bu kadar mı imkansız?
Açık konuşalım: Ben çoğu duyguyu tattım.. Sevildim, arzulandım anlayış gördüm, umudu ve aşkı yaşadım (bunlardan yapabildiğim kadarını da verdim..)
ama hayatımda tek bir şeyin gerçekten eksikliğini çektim.. şefkat.. Komik geliyor tabi benim gibi ciğeri beş para etmeyen bir serseri söylediği zaman bunun farkındayım...
İyi kötü yaşadım, hızlı geçti yaşam benim için, bir elfle insanınki kadar belki.. Ã?oğu insanın hayalini kurmadığı şeyleri yaptım.. ama her şeyin bir bedeli var... saçmalıyorum sanırım (genelde yapam) neyse..
Sonuçta demek istediğim, bir insandan her şeyi bekleyemezsin..
Artık ben, kimseden şefkat beklemiyorum.. Diğer verdikleri yetmeye başlıyor bir süre sonra..
Eğer bunların herpsini sana verebilen birini bulamıyorsan, hepsini birden istemek zorunda değilsin...
Ki, bu saydıkların bulması o kadar zor şeyler mi gerçekten?
bu kadar mı imkansız?
Açık konuşalım: Ben çoğu duyguyu tattım.. Sevildim, arzulandım anlayış gördüm, umudu ve aşkı yaşadım (bunlardan yapabildiğim kadarını da verdim..)
ama hayatımda tek bir şeyin gerçekten eksikliğini çektim.. şefkat.. Komik geliyor tabi benim gibi ciğeri beş para etmeyen bir serseri söylediği zaman bunun farkındayım...
İyi kötü yaşadım, hızlı geçti yaşam benim için, bir elfle insanınki kadar belki.. Ã?oğu insanın hayalini kurmadığı şeyleri yaptım.. ama her şeyin bir bedeli var... saçmalıyorum sanırım (genelde yapam) neyse..
Sonuçta demek istediğim, bir insandan her şeyi bekleyemezsin..
Artık ben, kimseden şefkat beklemiyorum.. Diğer verdikleri yetmeye başlıyor bir süre sonra..
Eğer bunların herpsini sana verebilen birini bulamıyorsan, hepsini birden istemek zorunda değilsin...
Ki, bu saydıkların bulması o kadar zor şeyler mi gerçekten?
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
Desiratus Bellum...
ben hepsini birden istemiyorum ki hem farkındaysan bi insandan da beklemiyorum hem illada şahsıma olmasıda önemli deil sadece etrafımda bu duyguların gerçekten yaşandığını görmek istiyorum gerçekten yaşamın devam ettiğini hissetmek istiyorum sadece...
Needed elsewhere
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
- Galat-tirin
- Kullanıcı

aşık olmadıktan sonra aşkın ne anlamı var? Ummadıktan sonra umdun? Anlaşılmadıktan sonra anlayışın?
Bu, beş yıldızlı lokantaların camlarına yapışan insanların durumu..
Yiyemedikten sonra, dünyada Chateu Briand adında bir yemek olması kimsenin umurunda değil.. Onlar açlar çünkü..
Eğer sevilmeyeceksen.. dünyada aşkın olması umurunda mı gerçekten? Televizyonda izlemek ile, insanlarda görmek aynı..
Caddeler sevgili, sinemalar aşk filmleriyle dolu..
Bu, beş yıldızlı lokantaların camlarına yapışan insanların durumu..
Yiyemedikten sonra, dünyada Chateu Briand adında bir yemek olması kimsenin umurunda değil.. Onlar açlar çünkü..
Eğer sevilmeyeceksen.. dünyada aşkın olması umurunda mı gerçekten? Televizyonda izlemek ile, insanlarda görmek aynı..
Caddeler sevgili, sinemalar aşk filmleriyle dolu..
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
Desiratus Bellum...
inan bana çok daha önemli çevrende görmek ,hissetmek birilerinin mutlu olabildiğini bilmek ve mutluluklarını görmek...onlar için mutlu olmam kendim için mutlu olmamdan daha iyi geliyo bana kendimi canlı hissetmemi sağlıyo ..tavsiye ederim bi dene
Needed elsewhere
Tears laid for them
Oh Lord why
The angels fall first?
Tears laid for them
Oh Lord why