Sorunlu Gençlik Tripleri?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Sorunlu Gençlik Tripleri?

Post by Galat-tirin »

Arkadaşlar bir fikrinizi alayım dedim..
etrafta bayaa bir sorunlu genç artışı görülmeye başlandı bu aralar..
süper de tripleri var bunların:
-abi sıkıldım hatunlardan, bıktım artık, kafayı dinlemek istiyorum biliyo musun?
-abi anlamıyolar beni kahretsin ya! anlamıyolar, hepsi aptal abi bunların..
-abi sıkıldım buralardan geriyo artık beni buralar, daral geliyo..
-abi hayatta artık hiç bir şey zevk vermiyo..
-abi yaşanacak her şeyi yaşadım, geriye bir şey kalmadı..

Nedir bu bir moda falan mı? Yoksa gençlik çok kötü psikolojik travmalara gebe mi?

Dikkat edin gençlik, sizin o travmalar "psikolojik kaynaklı" değil de "testesteron kaynaklı" olmasın mazallah?
findor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by findor »

falla burda kendi üstüme alındım açıkçası öyle moda olsun fealn die sorunlu tiribi atmıyorum millete yani ben açıklayayımda senin bana dediğinden değil efet bende artış gördüm ama kendimi bunların dışında tutuyorum falla gerisini bilemem çünkü sorunlarım var bunlarıda agora da findor un üzerine die bi başlık var orda arkadaşlarımla tartışıyorum söylücek lafı olan buyursun gelsin....
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

puhahahaa .doru demişin galat .okadar bozuldu ki gençlik iğreniyorum onalrdan.bide işim veletlerle olunca daha bi görüyosun nasıl bozulduklarını.hele tiki con diye gezen tipler yokmu ey .kurtarın beni bu çıleden .bu konuyu seninlae tartışmak isterim cidden .en yakın zamanda daha ciddi bi mesaj yazıcam buraya .güzel yere parmak basmışsın :D
kaçacak yer yok, yaratılmışsın bir kere...
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

Findor.. tamam, sakin, her topakda girişmeyelim.. sana demedim bunu..
QuelSaruk, geçmiş olsun, hangi işte çalışıyorsun? Merak ettim şimdi. :)
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

bütün gün internet cafede veletlerin nebula manyaklığı içinde kayboluşunu izliyorum onca tiki con tripli salak mahalle sakinleride cabası .bilsen ne zorluklar çıkardılar ilk başlarda şimdiyse hepsi saygıyla önümde eğiliyor :P e tabi keşiş olmaz kolay değil :P

ama dedim ya sağlam bir konu açmışsın.okadar yozlaştıki genç nüfusumuz utanıyorum yaşıtları olmaktan.gerçi yozlaşan okadar çok şey varki konuşulması gereken.
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bunu kimsei suçlamak amaçlı yazmıyorum bunu anlıın bi kerede, şu gençlik tipide arttı piyasada:
-ben tüm yaşıtlarımdan farklıyım, hepsi bi cins oldu canım bunların, allah kurtarsın bunları, ben bölemiyim beaw...
bende arada bu tribe soyunuom mesela,ama gençlikte en çok dikkatimi çeken söylev de bu :evil:

saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Levian
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Levian »

Bende şöyle birşeyi anlamıyorum ki; herkes kendisi haklı oluyor, eleştirilen taraf devamlı haksız oluyor :)
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

bu sitede birinin imzasıydı sanırım , yazcam yinede çok güzel bi söz(yanlışsa düzeltin lütfen):
:!: "Dünyada 2 tip insan var
ben ve dierleri" diyenler yok öle bişey yanılıosunuz :twisted:
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Galat-tirin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Galat-tirin »

aslında çok kolay bir yolu vardır böyle insanları anlamanın..
ağızdan çıkan sözler matematik gibidir..
yanlışsa, biri çıkıp neden yanlış olduğunu söyler, ve önerme yanlış kabul edilir..
ama felsefecilerin en sevdiğim yanları..
matematik bilmeden,
her önermeyi yanlış çıkarabilmeleridir..
yapmaları gereken tek şey:
"Matematik yanlış bir yanılsamadır.."
"Doğru, kişiye özeldir"
demektir sadece..

Deneyelim mi?
"İnsan öldürmek iyi bir şeydir.. Hitler iyiki dizmiş on binlerce yahudiyi, sabun yapmış.."
"Bu yeni çıkan pop parçalarının sözleri çok anlamlı baksana: İpe İpe geleceksin.. Buraları yıkılıyo.. Bakışlarımla eritiyorsam, GEL GEL GEL, HAZIRIM SANA!.. Valla bunları yapanlar tam sanatçılar bee"

fikirleri yanlış değildir..
neden mi?
Eee.. dünyada çok türlü insan var ya?

"MAGAZİN'in üstüne bu ülkede çok gidiliyor, insanların haber alma özgürlükleri kısıtlanamaz, zevkler ve renkler de tartışılmaz.."
bu sıralar televizyonda sık sık duyduğumuz, bunun en iyi örneklerinden biri..

Renkler ve Zevkler tartışılmaz ise..
"Tartışma" topiclerinin işlevini biri bana anlatacak mı?
-:"xxxx kitap bence kötü, xxxx nedenlerle.."
o:"ama xxxx nedenlerden de iyi, ayrıca orda xxxxx diye bir şey yazmıyor yanılıyorsun.."
-:"eee.. ııhhmm.. zevkler ve renkler tartışılmaz!"
o:"Peki.."

Galile, ölüm suçuyla yargılanırken, tüm engizisyona dünyanın bir tepsi üzerindeki bir tabaka olduğunu itiraf etmiştir (!)
Mahkeme, onu azat etmiş ve bu şeytan fikrini, bu arınmış ve doğruyu bulmuş ruhun savunmayacağından emin olduklarını söylemişlerdir..
Galile mahkeme salonundan çıkar, en yakın arkadaşına döner..
"AMA DÃ?NYA YİNE DE YUVARLAK!"

ORTA: "Abi, bana söylüyorsun değil mi bunları?"
Galat: "Tabi sana söylüyorum, kime söylicem?"

... (alınmasın kimse diye, moda üzerine..)
Desiratus Fatum..
Desiratus Bellum...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

açıkcası güzel açıklamışsın nediyim.değişmez olanlar vardır elbet yanlış anlaşılan ve inanılmak istendiği şekilde inanılan .aslında derin düşününce gerçekten komedi abi .

alınmasınlar ama gençlik arasında ben en çok tiki hatunlara ve veletlere bozuluyorum ben abi.bak üzerlerine anasını sataim marka manya pahalı giyim manya hepsi.ama gel geleim ceplerinde beş kuruş yok ama havalarından yanlarına yaklaşamazsın. bu gibi tipler okşayan eli ısırırken tekmeleyen ayağı öpme gibi bi eğilimleri var.ezdiğin sürece bu asalakları gerçektende kölen oluyor.kızlarıda resmen geyşan .abi var mı böyle bir karaktersizlik varmı böle bi aşşalık ya.hadi bunları geç adamlar pop hi pop manya taklit canavarları.sanki hepsi aynı ananın rahminden çıkma tipler ya.gıdım şaşmaz bunların tripleri birbirinden.ikiz gibi mübarekler.bide yarışırlar aralarında en karizma benim diye.salak salak saç modelleri .kot üstüne bi ceket hatunlarda beyaz beyaz :D

Atatürk bu milleti gençlere bırakmıştı ya ...

gelsede görse vay anam .ben şahsen utanıyorum abi bu gençlikten. alınanlar varsa karşıma çıkmasın bu arada ben şahsi konuşmuyorum burada.
LourdesTr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by LourdesTr »

" Abi böyle topiclerden baydım, forumdan soğuyorum zaten, of ya "

Yorumsuz :)
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Yazık yazık geçlik nerelere gidiyor doğru demişin be galat salında düne kadar bende yapıyodum onları ama şimdi yapmıyorum mesela 1 ay önce 4 kızdan birden ayrıldım sıkıldım diye ama şimdi yapmıyorum oları 1 ayda çok değişitim cok şimdi onları yapanlara ve benim yaptıklarıma gülüyorum ve diyrum ki ''YASIK YAZIK GENÃ?LİK NEREYE GİDİYOR''

Haksızmıyım arkadaşalar geçlik nereye gidiyor bir genç arkadaşlar cevap versin yav.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Bunises
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bunises »

Bir şeyin bir sona ulaşması önünde durulamayan bir tusunami gibidir...birinci kısmı bizi korkutan ve dehşete düşüren deniz üstünde görünen kısmıdır.Deniz altında olan yani görünmeyen kısmı ise gerçek hasarı veren ve asıl korkulması gereken kısmıdır...artık hangi kısma önlem alacağınızı siz düşünün...Lakin bu tusunamiyi yenmenin en gerçekçi yolu..."fight fire with fire"(ateşe ateşle karşılık ver) anlayışıdır. Bizim ortak ahlak anlayışımız,kültürümüz ve yapımız birleşip çevremizdeki "bozuk gençlik" diye nitelendirebileceğimiz tusunamiye, karşı yönde giden bir tusunami oluşturabilir ve onları bu yolla duraksatabilir veya verecekleri ve verdikleri zararları indirgeyebilir... Lütfen acı çekmek yerine, acı vermeyi seçmeyelim...bilelim ki son, hepimiz için yaptığımız hareketler kadar gerçek! olacaktır...

Saygılarımla...Bunises
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Fallen
Seçilmiş Savaşçı

Post by Fallen »

Olgunluk, irade, kişilik...
Bunlar yaşıtlarıma çok uzak kavramkar maalesef..
Hani denir yaa hayat gençlere kolay, onların başlarında eser kavak yelleri,
eh doğru aslında; ama bu kadarıda abartı be kardeşim..
Yaşıtlarım bir takım dış etkilerin etkisi altında, ve hepsi aynı kalıp, aynı insan.. bir zihin bu kadarmı etkilenir, bu kadarmı kolay bir toplumu kalıplara sokmak...
şunu söylemeliyim dostlar; yıllarca bana pek çok şey öğretildi ama en önemlisi, en başta öğretilmesi gerekeni.. işte o öğretilmedi bana; maalesef kendim öğrenmek zorunda kaldım bu olguyu.. peki neydi o..
DÃ?şÃƒ?NMEK!!!
Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada...
QuelSaruk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by QuelSaruk »

evet düşünmek dostum .allah herkese akıl vermiş ve ben inanırım ki tanrımız kendi başının çağresine bakabilen insanların tanrısıdır abi conan oldum yine afedersiniz.

yani düşünemeyen ve bir liderin kölesi olacak kadar beyin kapesitesi olan bir gençlik var malesef.acıyorum şayet toplumun tabularına sürüklenip giden kimliksiz insanlara.tekken bir şey olamayıp toplum halinde bişeyler yapabileceklerini sanıyor bunlar .aslında dışlanması adam edilmesi lazım dediğin gibi.biz mahallede temizledik hepsini.şimdi efendi efendi normal bir insan gibi geziyorlar.

biraz dışlanmışlık lazım bunlara .birazda halkımın zihniyetini değiştirmesi abi. uzar gider bu böleeee .devamı başka msj :D yoruldum başımda kalabalık ;)
Locked