Oyunu daha henüz alabildim,başlangıçta menü ve ve müzikleri pek içimi açmasa da oyuna girince grafik ve oynanabilirlik olarak çok etkilendim,ve şimdi büyük bir hayranlıkla,silahlara,karaterlerin envai çeşit duruş ve ayrıntılarına(half-orc_barbarian yaptım üzerindeki leather armor onun doğasına uygun bir şekilde parça parça idi)ve titizlikle uğraşılmış çizimlerine hayranlık duyarak oynuyorum.Umarım adı yakın zamanda crpg de pt,bg,ıwd,nw ile birlikte adı anılır ve devamı gelir.Bu arada oyunla birlikte grey hawk ıda merak etmedim değil bu diyarla ilgili bilgi alabileceğim bir yer önerirseniz sevinirim....
wizardsın piyasaya sürdüğü kural kitapları -aksi belirtilmdiği sürece- greyhawkı anlatır. yani, phbde geçen tanrılar (st.cutbert, iuz, vs...) greyhawkın tanrılarıdır. şu adres başlangıç için faydalı olabilir :
Onu bende bilmiyorum ama birde second var,gerçi sen wizards demişsin zaten özür o zaman.Gerçi 3,5 de farklı bi durum olduğunu zannetmiyorum
onlar yeni bi edition değil ki patch:)
zaten 3rd ed sistemini ben sevdim, artık değişmezse de pek aramam. onun yerine 3,5ed gibi ufak düzeltmeler ve bolca -dengeli- feat eklenmesi yoluna gidilse daha iyi olabilir. tabi önce şu 3,5ed kitaplarını okuyayım da...
Abi ya ben bi ara gaza geldim ve köydeki herkesi öldürdüm. Kuledekiler de dahil. ya napcam şimdi ben ya.. tapınak bekçisini öldürdüm ama başrahibi öldüremiyorum. çok güçlü adam. bi öneri verin ya
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer wrote:Abi ya ben bi ara gaza geldim ve köydeki herkesi öldürdüm. Kuledekiler de dahil. ya napcam şimdi ben ya.. tapınak bekçisini öldürdüm ama başrahibi öldüremiyorum. çok güçlü adam. bi öneri verin ya
Oyunu bırak. oynamaya değmez bi oyun.
I am the banisher, the ill will that snuffs the final candle
Arkaaşlar herhangi biriniz The Temple of Elemental Evil'ın içine girdi mi?Hatta The Great Temple of Elemental Evil'a giren varsa bana oradan nasıl çıkılıyor anlatsın lütfen.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
nulba gittiğinizde herbs and potions satan kadını charm ederseniz kadının aslında st.cuthbert kilisesinin kayıp clerici olduğunu anlıyorsunuz.Otis ve ikisi nulbda gizli görevdelermiş.