En çok zevk aldığınız oyun?
-
TheoDorus
- Kullanıcı

-
winterwolf
- Kullanıcı

Hayatım boyunca aralıksız olarak en uzun süre ornadığım oyun Championship Manager. Bilmem burada seveni ver mı ama benim hep favori oyunum olmuştur. FRP oyunlarındansa benim en çok kayif aldığım (kş kendisi oynadığım ilk RPG idi) Might And Magic 7...
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
-
chosen
- Kullanıcı

bende büyük fanlarındandım cm'nin. aralıksız oyun oynama rekorlarını zorlayan sürelere ulaştımı sanıyorum ara sıra. hatta oynama süresinin ordaki yerde "Son zamanlarda güneş yüzü gördünüz mü?" die falan yazıyordu. oynayanlar bilirler..winterwolf wrote:Hayatım boyunca aralıksız olarak en uzun süre ornadığım oyun Championship Manager. Bilmem burada seveni ver mı ama benim hep favori oyunum olmuştur...
saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
chimaera
- Kullanıcı

-
legacy_user_1144
-
Quest_For_Tanelorn
- Kullanıcı

1-Ultima Online
2-Baldurs Gate 2( 1incisini bulamadım Bursadan yollayabilecek var mı?)
3-Gothic 1-2 (çok güzel oyun niye kimse yazmamış merak ettim)
4-Morrowind
5-Krondor Serisi (Sadece 2.si Return to Krondoru oynadım acaba kimsede Betreyal at krondor veya Return to Krondor var mı?Oyun Raymond E. Feist in Gediksavaşları (Riftwar) serisi esas alınarak yapılmış)
2-Baldurs Gate 2( 1incisini bulamadım Bursadan yollayabilecek var mı?)
3-Gothic 1-2 (çok güzel oyun niye kimse yazmamış merak ettim)
4-Morrowind
5-Krondor Serisi (Sadece 2.si Return to Krondoru oynadım acaba kimsede Betreyal at krondor veya Return to Krondor var mı?Oyun Raymond E. Feist in Gediksavaşları (Riftwar) serisi esas alınarak yapılmış)
-
Logan
- Kullanıcı