kıyamet tugayı
- serinafairuza
- Kullanıcı

kıyamet tugayı
Fistanadantilus,Yeniden Doğuş'ta yaşadığım hayalkırıklığından sonra Kıyamet Tugayı yüreğime su serpti.Ejderan Kurallarını almak için sabırsızlanıyorum.Okuyun,beğeneceksiniz.
Kesinlikle katılıyorum. Fistandantilus çok başarısız kesinlikle alınmamalı. Okuduğunuzda size hiç bir şey katmıyor.
Kıyamet Tugayı gerçekten güzel bir kitaptı. Kitabı ilk açıştan sonra bitene kadar okudum. Faydalı bir eser tavsiye edilir (Margret Weis gerçekten bu işi biliyor)
Ejderan Kurallarını da aldım ama henüz başlayamadım, umarım aynı zevki o da tattırır. Eski Ravenloft kitaplarından başımı kaldırabilirsem onu okuyup buraya yorum yaparım.
Kıyamet Tugayı gerçekten güzel bir kitaptı. Kitabı ilk açıştan sonra bitene kadar okudum. Faydalı bir eser tavsiye edilir (Margret Weis gerçekten bu işi biliyor)
Ejderan Kurallarını da aldım ama henüz başlayamadım, umarım aynı zevki o da tattırır. Eski Ravenloft kitaplarından başımı kaldırabilirsem onu okuyup buraya yorum yaparım.
- serinafairuza
- Kullanıcı

Ejderanlar nasıl "anne" olur? Ejderan bebekler nasıl eğitilir? Bebek ejderanlar hangi oyunları oynar? Ve tabiki dişi bi ejderan neleri kompleks edinir? gibi soruların cevaplarını bulmak için mükemmel bir kaynak! Acımasız olarak nitelenen bir grup savaşçının dişilerin üzerine titremesini, dişilerin (bütün diğer ırkların dişilerinde de bulunan) inatçılıklarını okumak çok zevkli
Nature protects me, cause I serve her.
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Ben kitabı beğendim,zaten m.weis işin içindeyse güzel demektir.Fakat şu var ki,kötü kalpli karanlık,katil ejderanların sırf satışı yüksek olsun diye daha iyi tanıtılmasına,şeker ejderan havası verilmesi sizce doğru mu_?
Hold me near, unravel the stars
As I speed through the heavens
Speed through the night
For you are my blade and my rope
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
Bence "şeker" değil de "zeki" ejderan havası verilmiş. Kang cidden zeki bir komutanmış ki adamlarını bu kadar uzun süre hayatta tutabilmiş. Cücelerle bitmek tükenmek bilmeyen bir ölüm savaşına girişseymiş ejderan ırkı dünyadan sinilecekmiş sonuçta...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Bilmem ki.. Ben harry poter tarzı bir hava sezinledim.Raistlin wrote:Bence "şeker" değil de "zeki" ejderan havası verilmiş. Kang cidden zeki bir komutanmış ki adamlarını bu kadar uzun süre hayatta tutabilmiş. Cücelerle bitmek tükenmek bilmeyen bir ölüm savaşına girişseymiş ejderan ırkı dünyadan sinilecekmiş sonuçta...
Speed through the night
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
Ya aslında tabii normalde ejderanlar gözlerini kan bürümüş vahşi savaşçılar olarak bahsedilirler ama bence bu hikaye bakış açısının nasıl olaylardaki doğru ve yanlışı etkilediğinin apaçık bir kanıtı...
Kang vahşi bir ırkın bir üyesi ve Kara Kraliçe adına korkunç cinayetler işlemiş bir adam ama kitabı okuyunca harbi helal olsun adama filan diyorsunuz oysa adam gayet adi bir evil. Tabii bunda Takhisis şovalyelerinin yeni edindiği onurlu kodun onları ahlaklı insanlara dönüştürmüş olmasının da bir etkisi yok değil...
Yine de kitap kendi içinde baya tutarlı kanımca...
Kang vahşi bir ırkın bir üyesi ve Kara Kraliçe adına korkunç cinayetler işlemiş bir adam ama kitabı okuyunca harbi helal olsun adama filan diyorsunuz oysa adam gayet adi bir evil. Tabii bunda Takhisis şovalyelerinin yeni edindiği onurlu kodun onları ahlaklı insanlara dönüştürmüş olmasının da bir etkisi yok değil...
Yine de kitap kendi içinde baya tutarlı kanımca...
That which doesn't kill you, makes you stronger
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Valla ben bir tek şu takhisis şovalyesi ile karşılaştığında,hatta o sırada Kang'ın yanında Huzzud'un olduğunu hatırlıyorum 'Biz ejderanız,kötü ve vahşiyiz,unuttunmu' demesi dışında pek de evil bir taraf göremedim.
Daha çok neutral tutumlu yaratıklardı bence.
Daha çok neutral tutumlu yaratıklardı bence.
Speed through the night
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

Ben öyle bir zaaf onlara özellikle verildi diye hatırlıyorum karanlık kraliçe tarafından rahatça kontrol altına alınabilmeleri için.. galiba öyleydi.Raistlin wrote:Ya onları aynı zamanda yokoluşun eşiğinde depresyondaki bir ırk olarak da düşünmek gerekiyor bence...
Adamlar hayatlarındaki tek eğlence cüce birasıydı... Herhalde problemlerini ve sonlarını unutturuyor diye o da...
Speed through the night
You are my
Lethe
Speed through the night
You are my
Lethe