Kuralsız DM Replikleri
Kuralsız DM Replikleri
Arkadaşlar farz edelimki DM lerin kuralları yok sınır yok sizce ne tür diyaloglar olurdu mesela benden örnekler :
DM : Ormanda hava soğumaya başlıyor
Oyuncu : Willow ağaçların arasından dallar arıyor.
DM : Willow dal bulamıyor. Hava soğuyor Willow donuyor ölüyor.
yada
DM : Willow uyurken üç goblin üzerine saldırıyor
Willow : Kılıcımı çekiyorum ve saldırıyorum
DM : Goblinler ejderhaya dönüşüyor
Willow : şaşkın şaşkın bakarken kaçıyorum
DM : Ejderhalar seni donduruyor
Willow : Alev topu büyüsü yapıyorum
DM : Ejderhalar büyüyü emiyor
Willow : Eşşedü ennaa....
DM : Bi uyanıyosun rüyaymış
DM : Ormanda hava soğumaya başlıyor
Oyuncu : Willow ağaçların arasından dallar arıyor.
DM : Willow dal bulamıyor. Hava soğuyor Willow donuyor ölüyor.
yada
DM : Willow uyurken üç goblin üzerine saldırıyor
Willow : Kılıcımı çekiyorum ve saldırıyorum
DM : Goblinler ejderhaya dönüşüyor
Willow : şaşkın şaşkın bakarken kaçıyorum
DM : Ejderhalar seni donduruyor
Willow : Alev topu büyüsü yapıyorum
DM : Ejderhalar büyüyü emiyor
Willow : Eşşedü ennaa....
DM : Bi uyanıyosun rüyaymış
Bence bayağı kötü olurdu.Pardon ama biraz açıksözlüyümdür.Bu arada DM'lar oyuncular ile o dünya arasındaki bir bağlantıdır.Ve de adil davranmaları gerekir.Hiç bir zaman 1 level bir karakterin karşısına güçlü bir ejderha çıkartmaması gerekir.
Kötüler her zaman yenilgiye ve ölüme mahkumlardır.
Lye nuquernuva sen e dagor
Lye nuquernuva sen e dagor
-
green_eye_of_devil
- Kullanıcı

Willow cum biz kurlalsız senin DM lerine direk sadist DM diyoruz çünkü bumlar ouncuları öldürmekten zevk alıyolar bak bende sana bir ark ımın başından geçen olyı anlatayım
DM:karşınızda iki yol var bir kara ormana digeri bir vadiye gidiyo ne yapıyosunuz
OYUNCU:sağdan kara orman doğru gidiyoruz.
DM:ya ölemi peki giderken kafana piyano düştü öldün.
OYUNCU:ulan ben senin gi DM nin taaa
ve filim kopar
DM:karşınızda iki yol var bir kara ormana digeri bir vadiye gidiyo ne yapıyosunuz
OYUNCU:sağdan kara orman doğru gidiyoruz.
DM:ya ölemi peki giderken kafana piyano düştü öldün.
OYUNCU:ulan ben senin gi DM nin taaa
ve filim kopar
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
-
FreyaImplorer
- Kullanıcı

-
wicked_one
- Kullanıcı

ya sadist dmlerle ilgili bir sürü espri vardır...mesela bana biri anlattı...
Dm-Uzaklardan bir ses duyuyosunuz...Adım atılıo gibi...bir kırmızı ejderha geliyor...Fighter ın üzerine oturuyor...Ã?evresine bakınıyor..'Yanlış yerdeyim'diyor ve geri dönüyor
nası ama???
Dm-Uzaklardan bir ses duyuyosunuz...Adım atılıo gibi...bir kırmızı ejderha geliyor...Fighter ın üzerine oturuyor...Ã?evresine bakınıyor..'Yanlış yerdeyim'diyor ve geri dönüyor
<div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
Bunlarda mümkün
Nette bir oyun oynarken bir DM in yaptığını anlatayım size :
(Türkçeye tamı tamına çevrilmiştir.)
DM : Evet oyun başlıyor
Oyuncu : Tamam önce kim başlıcak
DM : Bir dakka bişeyi belirticem
Oyuncular aynı sesten : Evet dinliyoruz ?
DM : Siz beni dinlerken Sosaria'da kıyamet koptu dünya yokoldu hepiniz öldünüz. Hadi iyi geceler.
Biz bu DM'i gece yatağından kaldırdık gel bize oyun oynat diye adamda böle yaptı kapadı oyunu gitti zıbardı
DM : Tavernada çok güzel bir kız görüyosun tutuluyosun.
Oyuncu : Hemen gidip teklif ediyorum.
DM : Kız sana yılışıyo.
Oyuncu : Tamam teklif ediyom.
DM : O sırada bir bakıyosun arkadan bi hırsız senin çantaları kapmış.
(Türkçeye tamı tamına çevrilmiştir.)
DM : Evet oyun başlıyor
Oyuncu : Tamam önce kim başlıcak
DM : Bir dakka bişeyi belirticem
Oyuncular aynı sesten : Evet dinliyoruz ?
DM : Siz beni dinlerken Sosaria'da kıyamet koptu dünya yokoldu hepiniz öldünüz. Hadi iyi geceler.
Biz bu DM'i gece yatağından kaldırdık gel bize oyun oynat diye adamda böle yaptı kapadı oyunu gitti zıbardı
DM : Tavernada çok güzel bir kız görüyosun tutuluyosun.
Oyuncu : Hemen gidip teklif ediyorum.
DM : Kız sana yılışıyo.
Oyuncu : Tamam teklif ediyom.
DM : O sırada bir bakıyosun arkadan bi hırsız senin çantaları kapmış.
Ratingli turnuva
Ratingli bir net oyunundayım yine DM filan var. Oyundada altın olayı var. Oyun kazandıkça altın kazanıyosun. DMlerinde maaşı var filan.kumar gibi. Paralı oldu şimdi baya pahalı
. DM oyunu başlatcak özelden mesaj attım "Gelirin yarısı" diye. oda mesaj attı "oldu" diye. Oyun başladı. Adamlar level 1 daha manyak manyak yaratıklar çıkıyo karşılarına delirecekler bende level 7!yim
karşıma yılan filan çıkıyo
Oyunu kazandım altının yarısını aldı DM. Sonra cheatingden banladılar ikimizide 
-
Bunises
- Site Yazarı

Eskiden olsa yuvarlanırdım yerlerde...ama artık komik gelmiyor veya acınası...bilakis tek bir şeyi buluyorum. Var olan "gerçeği"...
Konuşmaktan bıkan biri bitmiş olan kişidir...ben ise artık bıktım ve bittim. Keşke diyerek ve eskiye anlık başçevrişimle hasretle bakarak huzurlarınızdan ayrılırım.
Saygı ve sevgilerimle Bunises...
oyuncu: "Sen -hiç'i- ve -var'ı- aynı anda yapması gereken birini gördün mü?"
Dm: "Ben oyunda bir -hiç-, sözlerimle bir -var'ı- oluşturmaya çalışanım"...demiş, bilem iyi demiş mi?Kim bilir?
Konuşmaktan bıkan biri bitmiş olan kişidir...ben ise artık bıktım ve bittim. Keşke diyerek ve eskiye anlık başçevrişimle hasretle bakarak huzurlarınızdan ayrılırım.
Saygı ve sevgilerimle Bunises...
oyuncu: "Sen -hiç'i- ve -var'ı- aynı anda yapması gereken birini gördün mü?"
Dm: "Ben oyunda bir -hiç-, sözlerimle bir -var'ı- oluşturmaya çalışanım"...demiş, bilem iyi demiş mi?Kim bilir?
<a href="http://bunises.deviantart.com/"><strong>Hayat, ölüm anında görülen bir düş değil midir? Kim bilir?<br></strong></a>
Ben kendim yaptım (dün yaptım).Neyse nasıl bir şekilde adamların karşısına düşman çıkarsam karar veremedim.Kural filanda bilmiyorum.Tur başına 2 kare ilerliyor.Hareket ettikten sonra 1'den 6'ya kadar bir sayı söylüyorlar.zarı atıyorum.Sayıyı tutturamazlarsa elimdeki kartlardan birini çekiyorlar.Ona göre başlarına bir bela geliyor.Oyunculardan bir tanesi 6 dedi bir geldi.En kötü kartlardan seçtirdim.Ejderha çıktı.Adam 1 lwl Wizard
Dm:Napıyosun abicim?
Ozmoz:Buz büyüsü yapıyorum(Büyüleri filanda uydurdum
)[Zarlardan düşeş atar]
Dm:Ejdderhanın sana attığı ateşi söndürüyosun.
Ozmoz(Bana tekme tokat dalarak):DÃ?şEş ATTIM BE, İNSAF
Dm:Öldürdün
Kuralsız oyun oyuncuların kontrolünde geçiyor

Dm:Napıyosun abicim?
Ozmoz:Buz büyüsü yapıyorum(Büyüleri filanda uydurdum
Dm:Ejdderhanın sana attığı ateşi söndürüyosun.
Ozmoz(Bana tekme tokat dalarak):DÃ?şEş ATTIM BE, İNSAF
Dm:Öldürdün
Kuralsız oyun oyuncuların kontrolünde geçiyor
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hiç bir kural olmasa da fizik kuralları felan olur. Onlarda yoksa Limbo olur ancak. Limboda oynatan DMler mutludur, çünkü oyuncular hiç bir şeye karşı çıkamaz. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Ya şimdi Kuralsız Dm başka.Satanist Dm başka.Kuralsız Dm dediğin, zar kullanmaz, daha doğrusu kullanır, ama fazla sonuca önem vermez.
Ã?rnek;
Dm:Karşına Ork çıktı.
Oyuncu:Kılıcımla saldırıyorum.(Zarları atar:Tavla zarında 4-3)
Dm(içinden):Ölse miii, Ölmese mii)
Oyuncu:Tüh be çok kötü attım.
Dm:Hadi ölsün bari.
SADİST DM ise, kuralları bağlıdır.Ancak karşına 100 ejderha, 1000 ork gibi şeyler çıkartır.Zaten 100'lük zarda 100 atsan bile hepsinden kurtulsan bile 1000 tane daha gelir.Yine kurtul 999999 tane daha gelir.Sonuçta mutlaka ölürsün
Ã?rneğin;
Dm:Karşına Ã?iftleşen Ejerha Sürüsü çıktı.Ayindeler.Ayinlerini bozduğun için hepsi birden üzerine üflüyorlar.Ancak bir şey daha var.Orada bir yavru ejder görüyorsun.O üzerine osuruyor.
Oyuncu:eee
Dm:Öldün
Sadist Dm budur
Ã?rnek;
SADİST DM ise, kuralları bağlıdır.Ancak karşına 100 ejderha, 1000 ork gibi şeyler çıkartır.Zaten 100'lük zarda 100 atsan bile hepsinden kurtulsan bile 1000 tane daha gelir.Yine kurtul 999999 tane daha gelir.Sonuçta mutlaka ölürsün
Ã?rneğin;
Dm:Karşına Ã?iftleşen Ejerha Sürüsü çıktı.Ayindeler.Ayinlerini bozduğun için hepsi birden üzerine üflüyorlar.Ancak bir şey daha var.Orada bir yavru ejder görüyorsun.O üzerine osuruyor.
Sadist Dm budur
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bu FRP de degildir, DM'lik de degildir, geyik muhabbetidirEdmond wrote:Ya şimdi Kuralsız Dm başka.Satanist Dm başka.Kuralsız Dm dediğin, zar kullanmaz, daha doğrusu kullanır, ama fazla sonuca önem vermez.
Ã?rnek;
Ã?rneğin;
Sadist Dm budur
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power