ADALETİN,ÖLÖMÖN ve SAVAşIN TAPINAğI(TANRI:OREN
-
Dragonfly
- Kutsanmış Kişi
Oren Dautry:
Tam olarak isteğin nedir Dragonfly??
Dragonfly
Ben sizin yanbdaşınız olarak bu diyarda kalmak ve tabiatın koruyucusu olmak istiyorum.
Yine tabiattan sorumlu Druid-Cleric olmak istiyorum
Oren Dautry:
yandaşlıktan kastın ne??
Dragonfly
siz söyleyin ben bir tanrının yandaşı olmak için seviye belirliyemem
Oren Dautry:
taraflar niyetlerini ve beklentilerini açıkca belirtmeli...
ben sadakat ve çağırdığım zaman yardıma gelinmesini benimle ilgili konulara özen gösterilmesini isterim
Dragonfly
Eşit miktarda yarar göreceksem her türlü yardımda sizin çağrınıza koşarım
Oren Dautry:
senin beklentilerin neler??
Dragonfly
Ben tarafsız bölgede olacağım.Tabiatın Ruhunu koruyacağım.Başka bir isteğim yok
Oren Dautry:
benle olan yandaşlığının yararı ne??
Dragonfly
sizin yarranız olan konuları şimdiden bilemem,yanlışmıyım
Oren Dautry:
bilmediğin bir anlaşmaya niçin giriyorsunki???
Dragonfly
dedim ya iki tarfında iyiliği olan konularda size yardımcı olurum
Oren Dautry:
pekala Dragonfly dilediğin gibi olsun.. ama karşımda durmamanı tavsiye ederim..
Dragonfly
bu aklıma gelebilecek en son düşünce olur.Ã?ıktığım kapıyı sert kapatmam
Oren Dautry:
akıllıca bir hareket..
Dragonfly
Saygılarımla LORD Oren sert bir ses ve onurla selamlar
Oren Dautry:
o zaman yolun açık olsun Dragonfly..
Oren Dautry:
bu gücü kaldırabileceğini düşünmüştüm.. ama tanrılarda yanılıyormuş..
Oren Dautry:
bunu 3. kez kanıtladım
Dragonfly
Ã?antayı yere eğilir ve oraya bırakır
Dragonfly
Ben diğerleri gibi güç için değil söz verdiğim için buraya kadar hizmet ettim
Oren Dautry:
nedeni önemli değil yanılgı yanılgıdır..
bir tanrı içn çok hata yapıyorum..
Oren Dautry:
neyse.. bu kadar zamandan sonra tapınağın çıkışını hatırlıyorsundur dragonfly..
Dragonfly
Yerden kalkan Dragonfly etrafına bakar evet burası unutulmayacak kadar ,sözleri boğazına takılır ve hiç bir kelime etmeden kapıya yönelir
Oren Dautry:
savaşcı
dragonfly yanından geçerken kılını bile kıpırdatmaz...
Dragonfly
Kapıdan dışarı bir adım atar ve hızla Ormana doğru koşar
Tam olarak isteğin nedir Dragonfly??
Dragonfly
Ben sizin yanbdaşınız olarak bu diyarda kalmak ve tabiatın koruyucusu olmak istiyorum.
Yine tabiattan sorumlu Druid-Cleric olmak istiyorum
Oren Dautry:
yandaşlıktan kastın ne??
Dragonfly
siz söyleyin ben bir tanrının yandaşı olmak için seviye belirliyemem
Oren Dautry:
taraflar niyetlerini ve beklentilerini açıkca belirtmeli...
ben sadakat ve çağırdığım zaman yardıma gelinmesini benimle ilgili konulara özen gösterilmesini isterim
Dragonfly
Eşit miktarda yarar göreceksem her türlü yardımda sizin çağrınıza koşarım
Oren Dautry:
senin beklentilerin neler??
Dragonfly
Ben tarafsız bölgede olacağım.Tabiatın Ruhunu koruyacağım.Başka bir isteğim yok
Oren Dautry:
benle olan yandaşlığının yararı ne??
Dragonfly
sizin yarranız olan konuları şimdiden bilemem,yanlışmıyım
Oren Dautry:
bilmediğin bir anlaşmaya niçin giriyorsunki???
Dragonfly
dedim ya iki tarfında iyiliği olan konularda size yardımcı olurum
Oren Dautry:
pekala Dragonfly dilediğin gibi olsun.. ama karşımda durmamanı tavsiye ederim..
Dragonfly
bu aklıma gelebilecek en son düşünce olur.Ã?ıktığım kapıyı sert kapatmam
Oren Dautry:
akıllıca bir hareket..
Dragonfly
Saygılarımla LORD Oren sert bir ses ve onurla selamlar
Oren Dautry:
o zaman yolun açık olsun Dragonfly..
Oren Dautry:
bu gücü kaldırabileceğini düşünmüştüm.. ama tanrılarda yanılıyormuş..
Oren Dautry:
bunu 3. kez kanıtladım
Dragonfly
Ã?antayı yere eğilir ve oraya bırakır
Dragonfly
Ben diğerleri gibi güç için değil söz verdiğim için buraya kadar hizmet ettim
Oren Dautry:
nedeni önemli değil yanılgı yanılgıdır..
bir tanrı içn çok hata yapıyorum..
Oren Dautry:
neyse.. bu kadar zamandan sonra tapınağın çıkışını hatırlıyorsundur dragonfly..
Dragonfly
Yerden kalkan Dragonfly etrafına bakar evet burası unutulmayacak kadar ,sözleri boğazına takılır ve hiç bir kelime etmeden kapıya yönelir
Oren Dautry:
savaşcı
dragonfly yanından geçerken kılını bile kıpırdatmaz...
Dragonfly
Kapıdan dışarı bir adım atar ve hızla Ormana doğru koşar
Dragonfly ;
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
Keeper of the Grove, Forest King
<u>Domains</u>:Animal,Earth,Plant,Protection
Doğanın Tapınağı
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Dragonfly ın tapınaktan ayrılışından sonra boş tapınağa bakar...
İçinde asıl olan şeyin Kaos olmadığını farkeder...
Uzun zamandır boğuştuğu şey, onu hapseden diyarından inananlarından uzaklaştıran şeyin kendi yarattığı kaos olduğunu farkeder...
"Hayır içinde olan şey bu değil!!"
Oren ona asıl huzur verecek şeyi aramaya başlar....
eli kararmış kılıcına gider...
Kılıç ışığı yansıtmamasına rağmen parlamaya başlar, ancak bu parıltının sebebi Oren in güçleri değildi..
Oren ın kafasında bir takım sesler yankılanmaya başladı..
haksızlıkları sorgulayan, adalet dileyen sesler...
Oren kılıcı kaldırdı ve yere sapladı..
o anda tapınağın bahçesindeki labirent yıkıldı ve saklanmış bahçe ortaya çıktı ve tapınaktaki bütün belirsizliker yokoldu..
"Artık bu diyardaki Kaosdan beni sorumlu tutmayın.. bundan böyle ismim adaletle birlikte anılacak...."
ve orenin sesi bir kez daha bütün diyarı titretti, korku ile olmasa bile ölümün haklı adaleti ile...
İçinde asıl olan şeyin Kaos olmadığını farkeder...
Uzun zamandır boğuştuğu şey, onu hapseden diyarından inananlarından uzaklaştıran şeyin kendi yarattığı kaos olduğunu farkeder...
"Hayır içinde olan şey bu değil!!"
Oren ona asıl huzur verecek şeyi aramaya başlar....
eli kararmış kılıcına gider...
Kılıç ışığı yansıtmamasına rağmen parlamaya başlar, ancak bu parıltının sebebi Oren in güçleri değildi..
Oren ın kafasında bir takım sesler yankılanmaya başladı..
haksızlıkları sorgulayan, adalet dileyen sesler...
Oren kılıcı kaldırdı ve yere sapladı..
o anda tapınağın bahçesindeki labirent yıkıldı ve saklanmış bahçe ortaya çıktı ve tapınaktaki bütün belirsizliker yokoldu..
"Artık bu diyardaki Kaosdan beni sorumlu tutmayın.. bundan böyle ismim adaletle birlikte anılacak...."
ve orenin sesi bir kez daha bütün diyarı titretti, korku ile olmasa bile ölümün haklı adaleti ile...
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

theodorus bütün olanları sessizce seyretmişti. dogrusu hayatında hiç bu kadar sasırmamıstı.hayal kırıklıgına ugramıstı. ölümün savasın ve hatta kaosun lordu neler olduda bu kadar cabuk ve böyle degisebilmisti. aklındaki bütün düsünceler silinmisti. hiç bisey düsünmüyordu. cunku düsünemiyordu. bütün planları alt üst olmustu. "hımm demek adaletin yolunda gidiyorsun. peki bneim aileme seneler önce yapılan adaletsizligin hesabını kim ödicek..." die kendi kendine konustu ve sonra "lord oren" dierek tısladı.
Kazanmak hersey degildir ama kaybetmek hicbir seydir.
Calis artık lordunun diyara dönmüceni sanmıştı.Calis artık bu diyarı terk etmeyi düşünüyordiki bi ses duydu o ses beklediği ses ti.Bu ses lordu Oren_Dautry 'nin sesiydi.
-kim benle kalıcak
işte bu ses calisin beyninde yankılandı ve calis doğruca tapınağa doğru koşmaya başladı.Tapınağa ulaştı ve çeri girdi.Fakat içeriye girdiğinde değişikliği fark etti lordu burdaydı fakat kaosu hissetmiyordu onun yerine yüreğine adalet işlemeye başladı.
-lordum büyümle size hizmet etmek benim için onurdur hizmetinizdeyim
-kim benle kalıcak
işte bu ses calisin beyninde yankılandı ve calis doğruca tapınağa doğru koşmaya başladı.Tapınağa ulaştı ve çeri girdi.Fakat içeriye girdiğinde değişikliği fark etti lordu burdaydı fakat kaosu hissetmiyordu onun yerine yüreğine adalet işlemeye başladı.
-lordum büyümle size hizmet etmek benim için onurdur hizmetinizdeyim
No one hears him cry so he turns to evil...
Koskas homurtulu çığlıklar eşliğinde şehrin caddelerinde koşarken Khazor Mortansen Koskas"ın üzerinde artık ruhunu kaplayan daha da büyük bir dinginlikle oturuyordu. Sırtındaki çift taraflı ork savaş baltası Koskas ileriye doğru koştukça zıplıyordu. Solunda, belinde asılı olan küçük kılıcıda sırtındaki balta ile aynı ritimde zıplarken göğsünün üzerinde sabitlenmiş bir kın içinde duran ufak hançeri hiçbir şekilde yerinden oynamıyordu.
Silahlarla donatılmış onurun yeşil savaşçısı sokaklardan geçerken tüm pencerelerde gözler beliriyor ve Koskasın homurtulu seslerine uyanan şehir halkı perdelerinin arsından korku ile orku izliyordu. şehre yeni bir dehşetin daha geldiğini düşünüyor ve orka ırkından gelen bu lânetin bir tohumunu daha ekiyorlardı. Khazor Mortansen artık on kasabadaydı"
Khazor hızla ilerledi ve ruhunu tamamen onurla dolduran devasa bir yapı ile karşılaşınca durdu. Suratında büyük bir mutlulukla yanından hiç ayırmadığı sevgili kurdu ile ilerledi ve "Ã?ağrınız ne kadar yüce lordum!" diye bağırdı. "Beni onurlandırdınız." Kurt ile birlikte tapınağın içine doğru ilerledi ve kendisini zaten hep duyabilen lordunun beklide en güçlü olduğu bu büyük tapınakta yeni bir huzur dalgası daha hissetti. Zaten her zaman inanmakta olduğu Lordu Oren Dautry"e bir dua mırıldandı ve bu sefer duasını kendi dilinde değil insanların o anlaşılmaz dilinde yaptı. Sesindeki anlaşılmaz şive etrafta yankılanarak anlaşılmaz hâle gelse de o lordunun bunu anladığını biliyordu. İnsanların dilini kullanmak her zaman kendisi için bir eziyet olmuştu"
Adalet isteği ile içi dolan ork etrafına bakındı ve en sonunda Koskasın üzerinden inerek kendisini hiç üzerinden indirmek istemeyen ama buna rağmen yorulduğu belli olan kurdu rahatlattı. Ağzından salyalar akan kurt durdu ve Khazor tapınakta yankılanan ve yine yankılar aracılığı ile zaten anlaşılmaz olan insan dilinin daha da anlaşılmaz olarak çıkan sesi ile "Adalet için buradayım lordum!" dedi. "Ölüm sizsiniz ve sizin için adaleti yayanda benim. Lütfen bu görüme izin verin." Kurdunun boynunu sevgi ile okşayarak devam etti. "Lütfen o kutsal savaş ruhunuzu bir kez olsun bana gösterin. Bu kulunuz bunca yolu sadece sizi görebilmek için geldi""
Silahlarla donatılmış onurun yeşil savaşçısı sokaklardan geçerken tüm pencerelerde gözler beliriyor ve Koskasın homurtulu seslerine uyanan şehir halkı perdelerinin arsından korku ile orku izliyordu. şehre yeni bir dehşetin daha geldiğini düşünüyor ve orka ırkından gelen bu lânetin bir tohumunu daha ekiyorlardı. Khazor Mortansen artık on kasabadaydı"
Khazor hızla ilerledi ve ruhunu tamamen onurla dolduran devasa bir yapı ile karşılaşınca durdu. Suratında büyük bir mutlulukla yanından hiç ayırmadığı sevgili kurdu ile ilerledi ve "Ã?ağrınız ne kadar yüce lordum!" diye bağırdı. "Beni onurlandırdınız." Kurt ile birlikte tapınağın içine doğru ilerledi ve kendisini zaten hep duyabilen lordunun beklide en güçlü olduğu bu büyük tapınakta yeni bir huzur dalgası daha hissetti. Zaten her zaman inanmakta olduğu Lordu Oren Dautry"e bir dua mırıldandı ve bu sefer duasını kendi dilinde değil insanların o anlaşılmaz dilinde yaptı. Sesindeki anlaşılmaz şive etrafta yankılanarak anlaşılmaz hâle gelse de o lordunun bunu anladığını biliyordu. İnsanların dilini kullanmak her zaman kendisi için bir eziyet olmuştu"
Adalet isteği ile içi dolan ork etrafına bakındı ve en sonunda Koskasın üzerinden inerek kendisini hiç üzerinden indirmek istemeyen ama buna rağmen yorulduğu belli olan kurdu rahatlattı. Ağzından salyalar akan kurt durdu ve Khazor tapınakta yankılanan ve yine yankılar aracılığı ile zaten anlaşılmaz olan insan dilinin daha da anlaşılmaz olarak çıkan sesi ile "Adalet için buradayım lordum!" dedi. "Ölüm sizsiniz ve sizin için adaleti yayanda benim. Lütfen bu görüme izin verin." Kurdunun boynunu sevgi ile okşayarak devam etti. "Lütfen o kutsal savaş ruhunuzu bir kez olsun bana gösterin. Bu kulunuz bunca yolu sadece sizi görebilmek için geldi""
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

TheoDorus wrote:theodorus bütün olanları sessizce seyretmişti. dogrusu hayatında hiç bu kadar sasırmamıstı.hayal kırıklıgına ugramıstı. ölümün savasın ve hatta kaosun lordu neler olduda bu kadar cabuk ve böyle degisebilmisti. aklındaki bütün düsünceler silinmisti. hiç bisey düsünmüyordu. cunku düsünemiyordu. bütün planları alt üst olmustu. "hımm demek adaletin yolunda gidiyorsun. peki bneim aileme seneler önce yapılan adaletsizligin hesabını kim ödicek..." die kendi kendine konustu ve sonra "lord oren" dierek tısladı.
tanrıları suçlamak kolay.. ki bu güç yeni elime geçti...
peki sen bu konuda eskiden ne yaptın???
ne yaptın ki benden tıslayarak nefretle bahsediyorsun..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
- Drizzt_Dourden
- Kullanıcı

theodorusun kızıl gözleri bi anda aleve dönüstü. karşısındakinin bir tanrı oldugunu biliyordu. yutkundu ve "ne mi yaptım? eskiden bu kadar güclü degildim. yıllardır aklımda bunun intikamı için kaos wardı ölüm wardı.bunun için size hizmet etmeye karar werdim. kaos sizin kanınızda wardı ama suan görüyorumki kaostan yoksun artık adalet e inanan bir tanrısınız." dedi ve duraksadı birkac saniye sonra "ama ben adalete inanmıorum sayın lordum." die fısıldadı
Calis lorduna bağlılığını sunduktan sonra olanları izlemeye başlamıştı.Theodorus un böyle konuştuğuna hala inanamıyordu.Theodorus un lordunu böyle küstah ca soru sormaya hakkı yoktu.Nede olsa o bi ölümlü lorddu ise bir tanrı idi.Bu arada dışardan gelen sinir bozucu homurtuları dinledi.
No one hears him cry so he turns to evil...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

theodorus lordunun cewabından sonra biraz homurdandı. kendini yeniden toplayıp "lordum!! benim inanmadıgım tek sey ADALETTİR! sizin yanınızda gelirsem benden adalete inanmayı beklemeyin. benden ancak savas ve ölüm için faydalanabilirsiniz.ve tabii büyü içinde. " dedi.
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı